Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rent skräp! Soffbordet var inte alls som på bilden på hemsidan! Leveransen tiden av 4-5 veckor och förpackningen var i små bitar - ett under att det kom fram helt. Men bordet var något helt annat än... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde två sängbord som visade sig ha en felaktig produktbeskrivning och en skada. Kundtjänsten var fantastiskt hjälpsam i detta, trevliga rakt ienom och hittade en lösning som kändes bra till slut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företaget va noga med att uppdatera en om alla steg i processen. Mottog även ett mail där de introducerade sig själva och deras roll i företaget vilket gjorde det mer personligt. Produkten är av hög k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och vänligt bemötande från början till slut. Flexibla i sin approach och mycket behjälpliga. Supersnygga möbler. Jag är verkligen supernöjd med allt!

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de muebles para dormitorio
  3. Tienda de mobiliario infantil
  4. Tienda de mobiliario para salones
  5. Tienda de mobiliario para oficinas
  6. Tienda de muebles de exterior

Escrito por la empresa

Välkommen till BOBO - Din möbelbutik online. Här hittar du ett unikt utbud av möbler och hemaccessoarer till fasta låga priser. Med mer än 30 000 artiklar på ställen har vi säkert också något som faller dig i smaken. När du handlar dina möbler hos oss får du alltid: – Bra priser året runt – Prismatchning och prisgaranti på allt 365 dagars returrätt. Hos oss får du gärna ångra dig - Gratis och smidig leverans till din dörr. Sedan 2010 har vi sålt möbler och hemaccessoarer online. Det gör att vi har viss expertis på att sälja möbler online. Du kan därför också vara helt säker på att du alltid får en professionell och personlig service här hos oss, där vi kommer att göra allt vi kan för att vägleda och hjälpa dig. Vi jobbar varje dag för att du ska få en enkel, problemfri leverans och ett bra bemötande – ända från första kontakt till efter ditt köp.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Snygga sängbord

Snygga sängbord. Bra manual.

1 de agosto de 2025

Respuesta de Bobohome.se

Stort tack för dina fina ord och de 5 stjärnorna!
Vi är glada att höra att du gillar dina nya sängbord – och att manualen också gjorde nytta!

Rasmus

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker är under all kritik att ni…

Jag tycker är under all kritik att ni inte ordnar hembärning eller inbärning när man köper en säng för 14.000 drygt

24 de junio de 2025

Hej John,

Tack så mycket för din feedback. Vi beklagar att du är besviken på leveransmetoden – det är naturligtvis aldrig vår avsikt att skapa frustration för våra kunder. 😔

Vi förstår att det kan verka otillräckligt att leverans inte ingår som standard vid leverans av större möbler som sängar. För närvarande erbjuder vi gratis leverans till trottoarkanten, för köp över 749 kr, vilket också anges i leveransvillkoren på bobohome.se. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service och våra erbjudanden, och synpunkter som dina är mycket värdefulla i den processen.

Vi tar med oss din feedback och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra priser på de fina lampor som vi…

Bra priser på de fina lampor som vi beställde.
Men negativ var den långa leveranstiden. Borde gå att få ner tiden med ett antal dagar.
Annars nöjd!

26 de junio de 2025

Hej Jörgen,

Tack så mycket för din recension – och för dina vänliga ord om både priserna och lamporna du beställde.😊

Vi är glada att höra att du i övrigt är nöjd, men vi beklagar naturligtvis att leveranstiden tog lite längre tid. Vi strävar alltid efter att göra leveransen så kort som möjligt!

Vi tar din feedback till oss och arbetar ständigt med att göra leveransprocessen snabbare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så glad att jag hittade det här…

Så glad att jag hittade det här företaget. Köpte två jättefina pallar som jag letat efter länge. Bra service och kundtjänst och snabb leverans. Gillade också att jag blev uppdaterad kring leveransen när den var på väg. Väldigt nöjd kund!

26 de febrero de 2025

Hej Maria

Tack så mycket för din feedback!

Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår service! 😄

Imponerande service

Fick direkt en fin service från kundsupport rörande eventuell leverans av matbordet vi var på jakt efter med leveransuppdateringar efter lagd order.
När vi väl fick bordet visade det sig att det hade fått en smäll under själva frakten.

Liksom vid första kontakten mottogs fin service och det hela löstes snabbt och smidigt utan massa krångel.
Stark tumme upp för hela kundupplevelsen och vi är dessutom väldigt nöjda med bordet.
Tack BOBO Home - vi kommer tillbaka!😊
Martin Arnbom

23 de enero de 2025

Hej Martin

Tack så mycket för din feedback!

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med vår service!😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra info i trevliga mejl,återkommer…

Bra info i trevliga mejl,återkommer gärna

20 de diciembre de 2024

Hej Mats

Tack så mycket för din feedback. 😀

Det betyder mycket för oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ni påstår att ni har varor i lager…

Ni påstår att ni har varor i lager vilket ni inte har. Hade ni varit ärliga hade jag vänt mig till en annan leverantör. Att sälja något man inte har är inte lagligt.
Sedan höll ni inte överenskomna leveranstider

24 de octubre de 2024

Hej Staffan,

Tack så mycket för din feedback! 😊

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med både lagerstatus och leveranstid. Det är definitivt inte det intryck vi vill ge. 😔

I vissa fall kan fel i lagerdata tyvärr uppstå, särskilt med varor som skickas direkt från våra leverantörer. Detta ska naturligtvis inte hända, och vi arbetar ständigt med att förbättra våra system så att informationen på webbplatsen är så korrekt som möjligt.

Vi förstår din frustration till fullo, och vi beklagar djupt att vi inte uppfyllde dina förväntningar – eller i det här fallet våra egna standarder. Vi uppskattar verkligen din feedback, eftersom den hjälper oss att förbättra oss.

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om det finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Really bad experience with them

Really bad experience with them. Buy somewhere else.

27 de noviembre de 2024

Hej Olga

Tack för din feedback.

Vi är ledsna att höra att du hade en dålig upplevelse av oss.

Tyvärr kan jag inte se beställningsinformationen på dig, men vi skulle verkligen vilja kontakta dig och höra om vad du har haft dålig erfarenhet av. 😔

Vi är alltid intresserade av att kunna optimera oss själva. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fina nattduksbord,tog lite tod att…

Fina nattduksbord,tog lite tod att montera ihop med massor av delar, blev superfina, lång leveranstid dock

14 de noviembre de 2024

Hej Anna

Stort tack för din feedback. Det är vi verkligen glada över.

Tyvärr har vi lång leveranstid på en del av våra varor, men det är något som vi hela tiden arbetar med att optimera! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snabb leverans och en god…

Väldigt snabb leverans och en god kvalité på stolen som jag köpte, till min mamma.

7 de noviembre de 2024

Hej Ulf

Tack för din feedback, den betyder mycket för oss!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med våra produkter. 😊

Bra kvalitet och service

Bra kvalitet och service. Lätta att nå.

6 de noviembre de 2024

Hej

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Det betyder mycket att höra att du är nöjd med vår service och våra varor.😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Balkongbord i acaciaträ

Bra bemötande, information om trolig leveransdatum, paket till dörren o väldigt fin kvalitet på varan!
Enda negativa var att konversationen med företaget inte kunde ske på svenska.

24 de octubre de 2024

Hej Christine

Tack så mycket för din feedback, det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.😊

Tyvärr har vi inga anställda som talar svenska, men vi kan alltid ha en konversation via e-post eller chatt på svenska.

Tack

Tack, jag fick en jättefin "balkongbord" i glasrum inomhus.

1 de septiembre de 2024

Hej Therese.

Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt balkongbord! Det låter som en fin plats att njuta av. Tack själv för att du delade din upplevelse med oss! Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, är du alltid välkommen att höra av dig. Ha en fortsatt trevlig dag! 😊

Vh Nicolai Østergaard

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt gick smidigt och jag är nöjd

Allt gick smidigt och jag är nöjd! Transportbolaget uppdaterade inte när leveransen skulle ske men efter ett trevligt samtal med er kundservice var det löst och jag fick bordet ett par dagar senare!

28 de agosto de 2024

Hej Hazal.

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd och att vi kunde hjälpa till med leveransen. Vi beklagar att transportbolaget inte uppdaterade i tid, men det är bra att det löste sig snabbt. Om du har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Ha en fantastisk dag och hoppas att du blir nöjd med ditt nya bord! 😊

Vh Nicolai Østergaard

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mycket besviken på produkten.

Mycket besviken på produkten..
den ser helt enkelt billig ut.. det är väldigt mycket pengar för en spånskiveprodukt!
Mycket besviken på kvaliteten på bordet..

24 de julio de 2024

Respuesta de Bobohome.se

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du är besviken på bordets kvalitet. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi förstår att du förväntade dig mer för priset och vi tar dina synpunkter på stort allvar.

Vår kundeservice kommer att kontakta dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig vidare och hitta en lösning som du blir nöjd med.

Nicolai Østergaard

Friendly and professional

Great communication, very professional and friendly. Delivered goods were in good condition, as described on the website.

26 de julio de 2024

Hi Mikael.

Thank you so much for your positive feedback! We're delighted to hear that you had a great experience with our communication and found our service both professional and friendly. It's also great to know that the delivered goods met your expectations and arrived in good condition as described.

We appreciate your support and look forward to serving you again in the future.

Best regards,
Nicolai Østergaard

Snabb leverans!
Fantastisk fin växt som ser väldigt äkta ut in real life.
Kundservice oehört snabba med att svara på mina mejl.
Kommer handla där igen!

31 de enero de 2023

Hej Zelly :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi smadder glade for.
Dejligt at høre om din oplevelse, og at du vil komme igen :) Det glæder vi os allerede til!

Du må have en god dag :)

Mvh BOBO

Hej Robert.
Tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse hos os. :)
Håber du er blevet glad for din ordre.

Rigtig god dag, og på forhåbentlig gensyn!

Mvh Line, BOBO

Snabb och bra hjälp

Snabb hjälp både vid första beställning och retur då första leveransen var skadad. Snyggt!

19 de enero de 2023

Hej Anna :)
Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
dejligt at høre at du har haft en god oplevelse :)

Håber du er blevet glad for ordren, og at du vil komme tilbage en anden gang.

Rigtig god dag :)

Mvh Line, BOBO

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.