Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb nu diverse keren onderdelen bij Bogijn gekocht. De laatste keer woensdag besteld en Donderdag al in huis. Het past altijd en geen problemen gehad. Ook is het altijd zeer goed verpakt. Echt waa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had onderdelen nodig en heb vaker gekocht naar alle tevredenheid bij Bogojn. Maar ik Zat dit keer enige weken op diverse auto onderdelen site te kijken. Wat mij is opgevallen is dat er op som... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Mayorista de accesorios para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Bogijn is dé online specialist in auto-onderdelen voor iedereen die zijn auto goed wil onderhouden zonder onnodig te veel te betalen. Of je nu zelf aan je auto sleutelt of gewoon op zoek bent naar het juiste onderdeel: bij Bogijn vind je een breed assortiment kwaliteitsonderdelen van bekende en betrouwbare merken. Wij geloven dat goed auto-onderhoud betaalbaar moet blijven. Daarom combineren we scherpe prijzen met een uitgebreid assortiment en een eenvoudige manier van online bestellen. Van remmen, filters en accu's tot ruitenwissers, verlichting en motoronderdelen: bij Bogijn vind je onderdelen voor vrijwel ieder automerk en model. Met onze webshop maken we het zo eenvoudig mogelijk om het juiste onderdeel voor jouw auto te vinden. Je kunt zoeken op kenteken, voertuiggegevens of artikelnummer. Zo weet je snel welke onderdelen geschikt zijn voor jouw auto. Waarom kiezen voor Bogijn? ✓ Kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen ✓ Een breed assortiment van bekende merken ✓ Eenvoudig zoeken op kenteken of voertuig ✓ Twee jaar garantie op ons gehele assortiment ✓ Gratis verzending vanaf € 119,- ✓ Veilig en vertrouwd online bestellen Bij Bogijn willen we autorijden en auto-onderhoud betaalbaar en toegankelijk houden. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon goede onderdelen, duidelijke informatie en scherpe prijzen. Bogijn. Goede onderdelen. Scherp geprijsd.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,5

Todas las opiniones

61 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normaal gesproken ben ik zeer tevreden…

Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over bogijn bestel er namelijk al jaren zonder al teveel problemen en altijd een goede service. Tot vorige week slangen voor de radiator besteldt 2 werkdagen later gebeld of ze eral lagen en of ik ze kon ophalen ook omdat op site stond dat 2 werkdagen duurde. Volgens de telefoniste zou die die dag binnenkomen. Ik moest maar later terug bellen die dag na 3 x bellen was er blijkbaar 1 slang al aanwezig en die kon ik ophalen volgens de telefoonist. Kom ik daar aan krijg ik hem niet mee zeggen de kassa medewerkers dat ze dr geen zin in hebben om hem nou te splitten. Prima rij ik weg 10 min later krijg ik een email binnen dat de bestelling compleet is en dat die afgehaald kan worden. 2 minuten voor sluitingstijd heb ik er weinig aan. Dus volgende dag terug bleek er maar 1 slang van de 3 te liggen die ze weer niet wouden pakken voor me. Na 10 min overtuigen kreeg ik eindelijk die slang mee. Maar de andere had ik nodig ondertussen zit we op vrijdag dus ik weer bellen van waar blijven die slangen en de manier van communiceren die ik echt achterlijk vind. De telefoonist zei dat het hem speet en dat hij zou overleggen en me vandaag nog terugbellen. Ondertussen 3 dagen verder en nog steeds niet teruggebeld. Voortaan bestel ik maar liever ergens anders betaal je verzendkosten maar scheelt wel 20 liter aan bezine.

10 de julio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

verpak je producten, voor verzending!

oke, ik bestel een katalysator van €480, vervolgens doet de volgende dag de track en trace het van dal nog niet, ja er staat bij even geduld, maar ik moest een apk een een weekend weg, dus was ongeduldig, stuur een berichtje naar de app, krijg terug "order is verwerkt" wat betekend dit dan, is deze verstuurd, ligt ie nog te wachten op dhl, tja geen idee.
volgenden dag netjes een bericht van DHL, laat em naar een pakket punt brengen, bij het ophalen blijkt deze alleen verpakt in een zak te zitten pakking getaped op het spruitstuk met deuken en krassen er in, hoeken om gebogen.
fijn dat de verzending gratis is maar zo stuur je dat toch niet weg (ook niet als je zelf wel zo binnen krijg)
gelukkig werkt de kat goed.

27 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kom altijd bij Bogijn als ik…

Ik kom altijd bij Bogijn als ik onderdelen nodig heb, nu bestellen is over n half uur ophalen! Top. Laatste bestelling heb ik laten bezorgen, want de onderdelen had ik nodig om überhaupt te kunnen rijden. Binnen met 2 dagen. Kwaliteit én prijs is goed te noemen. Fijn daar te winkelen.

30 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De productkwaliteit is goed

Ik bestelde de VALEO - Kachelradiateur, interieurverwarmer (artikelnummer: 811536), maar de set bevatte ook verbindingsbuizen, die ik niet nodig had. De website vermeldde de inhoud niet. De levering duurde 5 dagen in plaats van 1-2 werkdagen. De productkwaliteit is goed en komt overeen met de beschrijving.

28 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb nu diverse keren onderdelen bij…

Echt waar tot nu toe zonder enige problemen altijd mijn onderdelen gehad,ook voor vragen kan je er terecht.
Ook heb ik zoals afgesproken de Prijsgarantie gekregen zoals ze op de website hebben staan.
Ben zeer tevreden en blijf er kopen.
Gr Nico uit Leek

8 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lots of parts

Lots of parts, Sadly hard to search for part name without liscence plate number. And now further from home destination since they moved.

25 de agosto de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.