Supergod oplevelse
Fantastiske vine - kan kun anbefales. Kontaktede Tanja for vejledning til valg af vin og hun var usædvanlig sød og grundig.

Respuesta de Bohemia Wines
Bohemia Wines er din specialist indenfor udsøgt mousserende vin fra Tjekkiet. Vi tror på, at bobler ikke kun hører til ved sjældne lejligheder men kan og bør nydes både i en stille hverdags-hyggestund, og når der bydes op til fest eller en en særlig begivenhed skal fejres. Vi tilbyder vinsmagning både ude og hjemme i vores vinkælder. Vi kører også ud til private arrangemenenter (bryllup, firmafest, fødselsdag mm.) med vores "Boblebar". Besøg / følg os på Facebook (@bohemiawines) og Instagram (@bohemiawinesdk) eller kontakt os på 3137 8085 / tanja@bohemiawines.dk
Klingeskov 5 Klintebjerg, 5450, Otterup, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skønneste Bobler ♥️♥️
Bohemia Wines tilbyder de lækreste bobler, både til hverdag og fest. Ejerne deler gerne ud af viden, og vejleder udfra kundens ønsker og behov. De smagninger vi har deltaget i, har altid været med en professionel indgangsvinkel og behagelig stemning. Kan varmt anbefale at booke en smagning med venner el. kollegaer.
Ligeledes er servicen altid i top - og har ALTID sikre leverencer 🙏🏼

Respuesta de Bohemia Wines
Vi deltog i Bohemia Wines 5 års jubilæum, hvor der var inviteret til åbent hus for alle. Det var en virkelig god aften, med massere af gratis smagsprøver, lette snacks og hyggelig stemning. De mousserende vine er virkelig lækre, man kan smage det er kvalitet og de kan nemt måle sig med Champagne, og så til en fjerdedel af prisen? What not to like?!
Vil anbefale alle Bohemia Wines udvalg af mousserende vin, hvis du gerne vil prøve gode bobler og udvide din horisont. De kan jo godt lave bobler i Tjekkiet, det er der ingen tvivl om nu!

Respuesta de Bohemia Wines
Tanja og Mike er virkelig dygtige til at guide en rundt i deres bobler, hvad er fungere til hvilken lejlighed, hvad der sælger bedst for tiden så man rammer sine gæster etc! De levere også bobler til vores Familiefest om 14 dage. 5 stjerner herfra!

Respuesta de Bohemia Wines
Lækre sprudlende bobler der overrasker gang på gang🌸! Kan varmt anbefales både til hverdag og til fest🥂!

Hurtig levering og skønne bobler, det må være 5 stjerner :D

Respuesta de Bohemia Wines
Rigtig god service. Hurtigt og nemt at bestille over siden, samt dejligt med fri fragt =).

Respuesta de Bohemia Wines
Nemt at bestille og altid hurtig levering. Skønne bobler!

Respuesta de Bohemia Wines
Nemt sted at handle,rigtig god service og dejlige bobler

Respuesta de Bohemia Wines
Virkelig lækre bobler. Der er flasker for en hver smag. Hvis du ikke ved hvilke du skal købe kan du få god vejledning hvis du kontakter dem. Kan kun anbefales

Respuesta de Bohemia Wines
Más información sobre otros tipos de reseñas.