Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Boks Amsterdam koop je een boxershort die je elke keer weer een glimlach op je gezicht bezorgd als je hem aantrekt. Want het leven is te kort om een saaie onderbroek te dragen, vinden wij. Weg met die grijze, saaie, geblokte boxershorts, welkom kleurvolle funky prints!
Información de contacto
Slotlaan 395, 3701GZ, Zeist, Holanda
- +31616812995
- info@boksamsterdam.nl
- boksamsterdam.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wonderful boxers
Wonderful boxers, I enjoyed my shopping experience. Fast shipping, good prices.
Prima service omtrent retourzending!
Prima service omtrent retourzending!
Zeker niet bestellen tijdens sale/ uberhaupt nooit?
Dropshit bedrijf. 27 juli bestelling gedaan van 6x sets, 3x soorten. 1 aug (week later) email gehad dat ze de maten niet meer op voorraad hebben en ze wachten op nieuwe lading met bericht dat het er snel aankomt. 18 augustus (2 weken later) bericht dat de nieuwe lading er is en dat mijn bestelling snel zal komen. 25 aug bericht dat ze niet meer mijn soorten hebben dus krijg maar 2 varianten. 27 aug zijn ze binnen. Onderbroeken zelf in principe niks mis mee maar kleur is beetje vaal, cheap drukwkaliteit. Voortaan gewoon weer pockies. Mand.

Respuesta de Boks Amsterdam
Snelle levering, topproduct
Snelle levering, goede kwaliteit producten. Draag dankzij Boks Amsterdam weer losse boxershorts, een echte aanrader.
Fijn ook dat de binnenzijde van de boxershorts niet wit is. Topproduct!
Hele goede onderbroeken voor een lage…
Hele goede onderbroeken. Zien er chachi uit! Blijven ook mooi in de was
Geen reactie op retour
Onderbroeken snel ontvangen. Na ontvangen zijn ze niet naar wens. Geen enkel retour formulier beschikbaar op de website en op e-mails reageren ze ook niet. Kortom, tot op heden niet te betrouwbaar.
Geen contact met het bedrijf
Slecht contact met het bedrijf. Probeer mijn bestelling te retourneren, maar zij verzenden geen retourlabel en zijn niet bereikbaar.
Mooie boxers
Mooie boxers, precies zoals omschreven. Alleen communicatie met betrekking tot levering kon iets beter
Aanrader! Vrolijke boxershort
Leuke shorts, veel keus! Goede, fijne kwaliteit en de maat klopt. Prima prijs voor deze kwaliteit. Geen gedoe met de bestelling, ik ben netjes op de hoogte gehouden en de bestelling was op tijd in huis. Blije mannen in huis!
Super kwaliteit
Goede pasvorm en super kwaliteit
Mijn bestelling werd snel afgeleverd; en dan ook nog eens mooie kwaliteit én de pasvorm is top! 👍🏼👍🏼👍🏼
Heel blij mee!
Fijne pasvorm en kwaliteit.
Super snelle levering, fijne pasvorm en kwaliteit. Ik heb de Full Monty Pack besteld omdat ik niet kon kiezen. Geen spijt van!
Goede kwaliteit en fijne service!
Top Boxers!
De Boxers zitten super lekker en de levering was volgens verwachting
Great value for money.
Fijne en mooie boxershort!