BoksenCover.dk Opiniones 900

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds tingene kommer og er god kvalitet nu har jeg både købt cover og holder til bilen kan varmt anbefale boksencover

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for nylig købt mobiltilbehør fra Boksencover, herunder iPhone-lader, panserglas og en urrem, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Priserne var rigtig gode sammenlignet med mange and... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når man køber et mobilcover til sin telefon, så har man forventning om at coveret har en god lukkefunktion. Enten et magnetlukke eller en rem. Intet af dette finder du på boxens produkt. Et sjaske s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god behandling af en reklamation på mit købte cover, som desværre var skæv i højre side, så mobilen ikke kunne sidde fast. Det blev ombyttet. Bedste hilsner Kurt Sørensen Hals

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Boksen er en dansk webshop, der specialiserer sig i tilbehør til iPhone. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter, herunder skærmbeskyttelse, opladere og covers, med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vi arbejder målrettet for at levere en problemfri shoppingoplevelse med hurtig levering (1-2 hverdage), 100 dages returret og en 100 dages tilfredshedsgaranti. Vi stræber efter at tilbyde både konkurrencedygtige priser og høj kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vores kundeservice står klar til at assistere dig. Boksen – Kvalitetstilbehør til din iPhone, leveret hurtigt og sikkert.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 42% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Produktet var sådan set ok

Produktet var sådan set ok, men hvorfor I sender mig ud på køretur på 16 km, for at hente varen, når I lige så godt kunne have fået det afleveret i min postkasse???
Det fatter jeg ikke logikken i???

4 de febrero de 2025

Hej,
Jeg kan se ordren er bestilt med levering til nærmeste DAO Pakkeshop.
Hjemmelevering kunne vælges til 10kr ekstra.
Det er desværre ikke os der vælger hvilken pakkeshop, det er DAO der tager den nærmeste til adressen.

Jeg er ked af at fragtfirmaets lokation fra dit hjem er skylden til den dårlige anmeldelse af os. Det kan heldigvis ændres til hjemmelevering en anden gang.🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Urremmen har itu ved modtagelse Pælen…

Urremmen har itu ved modtagelse Efter kontakt med Boksen hvor jeg sendte et billede af urremmen sendte de straks en ny urrem Meget fin service

17 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Hej Bodil,
Hvis du har modtaget noget der er ‘ubrugeligt’, så er det en fejl på produktet. Det beklager vi. Lige umiddelbart lyder det til, at du skriver det er knækket, men jeg har sendt en mail til dig, så vi kan finde ud af problemet og få sendt en ny.

Vi har altid 2 års reklamationsret og tilbyder desuden 100 dages tilfredshedsgaranti, så vores kunder altid er helt tilfredse med det modtagne.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kunne være bedre

Hurtig og nem bestilling.
Flot Cover
Synd at cover ikke passer helt til iPhone 14. knappen i højre side kan kun bruges med stort tryk med negl.
Har haft fat i kundeservice, skal bare "bruges"
Dette hjælper så ikke og har skrevet igen uden at høre fra dem.
Købte den 19/06

14 de julio de 2024
Opinión espontánea

Hej Jan,
Jeg beklager dit svar på vores mail er blevet overset. Jeg har svaret på den, så vi kan finde en løsning, da det umiddelbart er en produktionsfejl på det, som du har modtaget.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendigt Mobilcovet

Købte et etui til min nyerhvervede IPhone 12 Max pro og blev meget skiftet over den overhovedet IKKE kunne lukke coveret sammen og beskytte min mobil, hvis jeg tabte den.

28 de marzo de 2024

Hej,
Coveret du har købt er lavet i et materiale som giver sig efter brug. Så hvis man putter flere kort i coveret, end det er lavet til (2-3 kort), så vil det ligesom en pung have problemer med at lukke i starten. Det giver sig dog, og kan godt lukke efter med flere kort efter brug.
Det kan selvfølgelig lukke hvis man sætter den tiltænkte mængde kort i.

Vi har heldigvis 100 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med coveret, så kan du skrive en mail til os og så får jeg hjulpet med at få pengene refunderet.🙂

Jeg ville dog råde til, at tage det i brug først med de 2-3 kort, og så vil det indenfor kort tid kunne holde flere. Det er nemlig ikke en fejl, men blot fordi det ikke er lavet til at holde flere kort end 1 i hver lomme. 😁

Hurtig levering

Hurtig levering. Men ikke tilfreds med dao leveret i Lemvig 12km fra bopæl når vi har en ved købmanden i nr Nissum ( 350 m ) fra vores bopæl. Men fin cover. Hvorfor svares der i kones navn

14 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.