BOLIA Opiniones 6137

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Accesorios para muebles
  4. Tienda de mobiliario para salones
  5. Tienda de muebles de exterior
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito por la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt fantastisk

Helt fantastisk! 👍Kjempe godt service ! Anbefales på det sterkeste!

8 de marzo de 2026

Hei Tatiana,

Tusen takk for de flotte ordene!

Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen.

Fantastisk betjening 😁

3 de marzo de 2026

Hei Jan,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du fikk fantastisk hjelp og betjening, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og lekkert utvalg

Utrolig lys og trivelig butikk full av masse flott innen møbler og interiør. Jeg fikk rask og god hjelp i forbindelse med kjøp av møbler jeg har ønsket meg lenge. Takk for god service! Jeg gleder meg til å få møblene på plass :-)

7 de marzo de 2026

Hei Elin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du likte butikken vår og at du fikk god hjelp med møblene du har ønsket deg. Vi håper du blir kjempefornøyd når de er på plass!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bomtur etter feil hos Bolia. Jeg hadde en helt klar avtale om å…

7. mars 2026:
Jeg hadde en helt klar avtale om å hente varen, en stol, i butikken på Sørlandssenteret ved Kristiansand sist lørdag. Jeg kjørte 10 mil fra Risør i den anledning. Stolen var ikke der, men på et lager i Søgne. Lageret er stengt på lørdager, så jeg må reise hele veien en ekstra gang - til sammen over 270 km - i neste uke. Det er for drøyt. Man bør ha kontroll på og lage avtaler som man kan holde.

9. mars 2026:
Bolia har vært i kontakt og har beklaget hendelsen. «Shit happens» heter det og oppfølgingen av saken, når dette først skjedde, har vært eksemplarisk. Stolen blir nå levert på opprinnelig avtalt sted og reisekostnaden utjevnes. Jeg har tidligere, etter 5/6 handler, kun positive erfaringer med Bolia, så oppgraderer derfor denne opplevelsen fra 1 til 4.

7 de marzo de 2026

Hei Olav,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig at dette skjedde – det er selvfølgelig ikke slik det skal være, og jeg forstår godt at det er frustrerende når du har kjørt så langt for å hente varen.

Jeg har nå sendt deg en e-post slik at vi kan se nærmere på saken og finne en løsning sammen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elendig kundeoppfølging.

Etter å ha hatt en fin opplevelse ved kjøp av møbler for 110.000,- hadde jeg et enkelt spørsmål om de som skal levere i morgen også kunne bære ut dagens spisebord. Dette var ikke mulig å finne ut av for butikkbetjeningen, men jeg kunne selv kontakte transportøren. Dette er for dårlig! Selvfølgelig kunne butikken vist den service å sjekket ut for meg.

4 de marzo de 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du opplever oss som både faglig flinke og troverdige, og at vi kunne finne en løsning sammen. Det betyr mye for oss!

Blid og hjelpsom

1 de marzo de 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde oss som hjelpsomme og fikk god hjelp, det betyr mye for oss.

Great service

1 de marzo de 2026

Hi Uma,

Thank you for your feedback!

We’re very happy to hear that you had a great service experience with us.

Best regards

Hei Victoria,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du opplever oss som pålitelige og at du er fornøyd med servicen vår.

Service var 100%

Service var 100%

22 de febrero de 2026

Hei,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår!

Velkommen tilbake 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En utrolig hyggelig og imøtekommende…

En utrolig hyggelig og imøtekommende selger i butikken i Tønsberg. Hun var svært hjelpsom hele veien, og kjøpet ble enkelt og trygt gjennomført over telefon takket være henne.

27 de febrero de 2026

Hei Marija,

Så fint å høre at du fikk god og smidig hjelp av butikken. Takk for tilbakemeldingen din!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte som klikk og hent og det tok…

Bestilte som klikk og hent og det tok nesten to arbeidsdager før bestillingen var klar. Da jeg kom til butikken, var det en ansatt som ryddet litt i området nært kassen, men denne forsvant da jeg kom og jeg måtte etter fem minutters venting gå innover i butikken for å klare å finne noen som arbeidet der. Fant da den ansatte som hadde forlatt kassen da jeg kom, vedkommende måtte finne en annen som kunne ta betalt, noe som resulterte i enda lengre venting på noe så enkelt som å betale for seks kaffekopper.

22 de febrero de 2026

Hei Margrethe,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager for at du måtte lete etter ansatte i butikken og at dette tok tid. Vi tar tilbakemeldingen med videre for å forbedre rutinene våre. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse en annen gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært kompetent og hyggelig betjening

Svært kompetent og hyggelig betjening . Raskt , enkelt og ukomplisert . I tillegg fikk vi strålende produkter .

26 de febrero de 2026

Hei Helge,

Så hyggelig å høre at du fikk god service og at du er fornøyd med varene dine. Det er vi glade for å høre! Takk for at du deler det med oss 😊

Kjempegod service

Kjempegod service, hyggelige selgere som fulgte oss godt opp.

21 de febrero de 2026

Hei Hanne,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken! Jeg håper du blir fornøyd med bestillingen din 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde kjøpt en vare på klikk og…

Jeg hadde kjøpt en vare på klikk og hent, tok 1 minutt så hadde jeg varen i hendene ved ankomst i butikken. Veldig hyggelig personale også😊

25 de febrero de 2026

Hei Vilde,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så bra å høre at klikk & hent gikk raskt og at du ble tatt godt imot av personalet vårt.

Rask og effektiv handel

25 de febrero de 2026

Hei Svein-Oskar,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde en rask og effektiv handel, og håper du blir veldig fornøyd med kjøpet ditt.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bolia House reol

Bestilte Bolia House reol. Hadde ro grå fra før og trengte en til. Da den ankom var det en annen gråfarge! Kontaktet dem og fikk raskt svar. Men dessverre hadde de endret grånyansen siden vi fikk de forrige, så selv om kunne bytte den, ville ikke det hjulpet. Synd, men liker hyllene så godt at vi klarer å akseptere å ha to fargenyanser. Veldig gode, stabile og fine hyller, og kundeservice er responsive og hyggelige, så der får de 5 stjerner. Trekker likevel to stjerner ned for endeing i fargenyansen.

8 de mayo de 2025

Hei Bjørn,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du deler både det positive og det som kunne vært bedre. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med hyllene og at du opplevde vår kundeservice som rask og hyggelig.

Vi beklager at grånyansen har endret seg siden din forrige bestilling – vi forstår at det kan være frustrerende. Vi håper likevel at de fungerer fint sammen!

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice. Sjeldent man blir positivt overrasket over kundeservice nå til dags, men det ble jeg av teamet hos Bolia. Gjenspeiler antakelig at man handler hos en kvalitetsbutikk, ikke noen av billigkjedene hvor det ikke er mulig å få svar.

23 de febrero de 2026

Hei Andreas,

Tusen takk for de flotte ordene, det skal vi ta videre til Tuva!

Vi blir virkelig glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse og det betyr mye for oss at innsatsen vår for å gi god kundeservice blir lagt merke til.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og gode…

Fantastisk service og gode returmuligheter

17 de febrero de 2026

Hei Irma,

Takk for tilbakemeldingen din.

Så fint å høre at du fikk fantastisk service og gode muligheter for retur! Vi håper å se deg igen!

Hyggelige betjening

Hyggelige betjening. gode råd om behandling av møblene. Inntrykk av at de vi snakket med hadde god kunnskap om produktene. Gode rabatter.

14 de febrero de 2026

Hei Aud,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du fikk gode råd og opplevde at teamet vårt hadde god kunnskap om produktene. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Bolia Oslo- Henrik Ibsens Gate

I had my idea of sleepingsofa, but was met with good arguments, good tips what might suit better than that I had chosen before arrival to the shop. Got few samples with me, price offer and time to think. The shopp lady was listening to me as well not afraid to tell her opinion and explaned it well. I came back and bought my first very own sofa (which I hope lasts 20 years ;))

21 de febrero de 2026

Hi Andrea,

Thank you so much for your kind words!

We’re thrilled to hear that our team could guide you with tips and advice to find the perfect sofa for your home.

Best regards,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.