Handlade på Bolia Trondheim, Solsiden, och personalen var helt fantastisk. Fick hjälp av Julie med stoffeprøver och bestilling samt ett superfint bemötande av min son. Efter mycket letande så hit... Ver más
La empresa ha respondido
Kjøpte ett produkt, dro for å hente til avtalt tid. De sa produktet ikke var klart, og jeg måtte kontakte support. Kontaktet support første tilgjengelig dag, Bolia sa de skulle kontakte meg - ikke hør... Ver más
La empresa ha respondido
Bolia på Solsiden i Trondheim, er en delikat butikk å komme inn i. Betjeningen er bestandig oppmerksom og hyggelig, og kommer gjerne med forslag hvis man stiller spørsmål om det :-)
La empresa ha respondido
Vi fikk hjelp til å ta et godt valg på grunn av fleksibel og imøtekommende kundebehandling. Selgeren på Bolia Lillestrøm hadde inngående kunnskap og erfaring som ble avgjørende for oss. Vi merker, ett... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.
Escrito por la empresa

Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte! God kundeservice.

Respuesta de BOLIA
Marius var svært profesjonell og hyggelig. Han bisto oss med hele prosessen, og gjorde opplevelsen veldig bra for oss.

Respuesta de BOLIA
Det var stort sett greit med hyggelige folk.
Tull med klarna, funket ikke med 0 rente.
Opplevde lang ventetid på telefon. Anbefaler «ring tilbake» mulighet fra deres side.

Respuesta de BOLIA
I purchased an outdoor furniture cover (with the name of Hicover) for a Swing Bench that was described as 600 denier. The item when compared with swatch was not of that thickness and had no internal straps. Hence the first wind, the cover was blown off the bench. This was reported to 'Amazon' who refunded my payment immediately and as they did not require the cover to be returned, it was discarded via the waste bin.

Respuesta de BOLIA
Møtte en utrolig hyggelig og dyktig medarbeider på Bolia ski når jeg var der på formiddagen 25.03. Det var mye hennes fortjeneste at jeg endte med å kjøpe sofa!

Respuesta de BOLIA
Var på Bolia i Trondheim. Fikk gode råd fra profesjonelle og hyggelige ansatte.

Respuesta de BOLIA
Veldig hyggelig betjening. Veldig fornøyd med min sofa og bord. Raskt levering tusen takk

Respuesta de BOLIA
Jeg fikk god hjelp fra Bolia Skøyen, av Rebecca J. og Susanne.

Respuesta de BOLIA
Vi kjøpte og betalte varen og så ble kjøpet i ettertid hevet av dere. Synd - vi driver innen eiendom og dette var vårt første besøk hos Bolia og vi hadde konkrete planer for flere kjøp da vi likte det vi så i butikken. Med denne opplevelsen, på grensen til lureri, blir dette da vårt siste besøk hos Bolia.

Respuesta de BOLIA
Sander fra kundeservice ga meg kanskje den beste kundeopplevelsen jeg noen gang har hatt. Måten han er serviceinnstilt på, kombinert med humor, positiv energi og ekte vilje til å hjelpe, er rett og slett imponerende.
Selv uten å kjenne ham fra før, satt jeg igjen med følelsen av å ha blitt møtt som mer enn bare en kunde. I tillegg klarte han å løse noe som flere andre i salgsavdelingen tidligere ikke har fått til.
For en fyr - uten tvil den beste kunderådgiveren jeg har vært i kontakt med. Dere trenger flere som ham! Jeg kommer helt klart til å ønske å handle gjennom ham igjen.

Respuesta de BOLIA
Hjelpsomme men kunne ha mer interiør kunnskap. Litt for mye fokus på salg.

Respuesta de BOLIA
Kjempebra oppfølging og service, fikk kjappt svar. Hyggelig personal som bryr seg