BOLIA Opiniones 6137

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Accesorios para muebles
  4. Tienda de mobiliario para salones
  5. Tienda de muebles de exterior
  6. Tienda de sofás

Escrito por la empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito por la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig service på Bolia i Sandvika…

Veldig hyggelig og god service på Bolia i Sandvika Storsenter.

7 de febrero de 2026

Hei Are,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse i Sandvika Storsenter. Det betyr mye for oss at du deler det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Butikk medarbeidarane har all…

Butikk medarbeidarane har all informasjon du trenger, veldig profesjonelle ansatte!

6 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Hei Siri,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du fremhever våre ansatte – vi gleder oss til å hjelpe deg igjen neste gang.

Jeg foretok et nettkjøp

Jeg foretok et nettkjøp. Det ble senere avtalt tidspunkt for levering og jeg holdt meg hjemme. Dagen gikk og ingen vare ble levert. Jeg kansellerte derfor ordren skriftlig og oppga kontonummeret for refusjon. Ganske umiddelbart fikk jeg en bekreftelse på mottatt e-post. Nå har det gått 14 dager uten at jeg har fått en tilbakemelding på tross av å ha purret to ganger. Bolia har nå brutt kjøpslovens bestemmelser. Systematisk svikt

6 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Hei Peter,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager dette. Jeg kommer tilbake til deg angående saken din på e-post.

Meget god.

Rask tilbakemelding 😀

5 de febrero de 2026

Hei Merete,

Takk for den fine tilbakemelding.

Så godt å høre at du fikk rask hjelp hos oss!

Ingen vare mottatt

Når man bestiller en vare forventer jeg at den er på lager og ikke kun at man får refundert utlegget sitt når dere har feil i deres system.

2 de enero de 2026

Hei Edith,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager virkelig at det var problemer med ordren din. Jeg kan se at kollegaen min har sendt deg en e-post angående saken. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var flinke til å legge til rette for…

De var flinke til å legge til rette for å få rabatterte varer. Ellers greie og fleksible ved henting av møbler.

1 de febrero de 2026

Hei Vivi Ann,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Så fint å høre at du opplevde oss som fleksible og fikk god hjelp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topp service og flotte produkter

Topp service og flotte produkter.

1 de febrero de 2026

Hei Odd Joar,

Takk for den fine tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du liker både servicen og produktene våre. Vi håper på å se deg igjen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke verdens største handel men alikvel…

Ikke verdens største handel men alikvel verdens hyggeligste og hjelpsomme betjening! 😍

30 de enero de 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for de fine ordene!

Vi setter utrolig stor pris på tilbakemeldingen, og det gjør oss glade å høre at du opplevde hjelpsom og hyggelig service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig informasjon og oppfølging av bestilli

Vare skulle etter bestillingsbekreftelse sendes med Bring i løpet av 2 virkedager. Vare ble ikke levert. Jeg mottok ingen beskjed om at den var forsinket. Jeg måtte kontakte butikk der jeg betalte varen. Det har skjedd "noe uforutsatt", og de hadde ingen informasjon om når levering vil skje. Jeg vet fortsatt ikke. Det nærmer seg 14 dager siden handel.

30 de enero de 2026

Hei Anita,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager veldig at dette har skjedd med ordren din, slik skal det naturligvis ikke være. Jeg følger opp saken og sender deg en e-post.

Enkel og rask betjening

Enkel og rask betjening. Som forventet🙂

Hei Thor,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din og at du fikk rask hjelp!

Sjokkerende dårlig

Det virker som Bolia har store problemer for tiden.. leveringsforsinkelser, kundeservice som det ikke går å ringe, hentemeldinger uten virkende hyperkoblinger.. jeg skulle hente det som jeg trodde var et spisebord som jeg har bestilt. Prøvde å kontakte kundeservice hele dagen. Så dro jeg ut med hengeren på glatta, for å hente det jeg trodde var bordet, så var det en pute som hadde kommet.. et mareritt å forholde seg!!

24 de enero de 2026

Hei Øyvind,

Takk for tilbakemeldingen.

Jeg beklager dersom du har hatt problemer med dette. Ordrenummeret du har oppgitt gjelder en stol, så jeg kan dessverre ikke se noe som gjelder et spisebord eller en pute.

Vi hadde dessverre tekniske problemer med telefonen vår i går, så du er uansett alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller vår livechat, så kan vi se nærmere på saken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært god hjelp av de ansatte her i…

Svært god hjelp av de ansatte her i Bergen, både ved salg og nå denne reklamasjonen jeg måtte gjøre

Hei Edgar,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at du har fått god hjelp av våre ansatte i Bergen, både ved kjøp og i forbindelse med reklamasjonen.

Jeg besøkte Bolia-butikken i Ski

Jeg besøkte Bolia-butikken i Ski. Veldig positiv opplevelse. Møblene er utrolig vakre, og alt passer godt sammen stilmessig. Et stort pluss for betjeningen, som var diskret og hjelpsom når vi trengte det. Vi kunne utforske utstillingen fritt og uten å føle oss presset.

Hei Igor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Vi er veldig glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse i Bolia Ski, og at du likte både møblene og servicen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, varme lokaler og effektive ansatte

Hei Line,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er deilig å høre at du opplevde god service, varme lokaler og effektive ansatte. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelige ansatte og rom for forhandlinger

Hyggelige ansatte, alltid på tilbudssiden. Selv om ikke møbel er på tilbud kommer de med ekstra avslag. Her er det rom for forhandlinger.

23 de enero de 2026

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at du hadde en god og hyggelig opplevelse i butikken, vi håper å se deg igjen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelig og bra service

Veldig hyggelig og bra service. Vi fikk god hjelp og er super fornøyd med kjøpet 🤩

27 de enero de 2026

Hei Natalija,

Takk for den hyggelige tilbakemelding!

Så godt at du fikk bra service, god hjelp og er fornøyd med kjøpet. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Sara på Bolia, Skøyen var så flink

Sara på Skøyen var så flink, imøtekommende og fulgte oss opp 👍🏼☺️

25 de enero de 2026

Hei Hanne,

Takk for den fine tilbakemelding!

Så bra å høre at du fikk god hjelp av Sara på Skøyen, dette skal vi ta med videre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god personlig hjelp fra Bolia…

Veldig god personlig hjelp fra Bolia Tønsberg. De kom med forslag og endret dem etter mine ønsker på en raskt og tillitsvekkende måte. Gode råd knyttet til stoffer og farge.

27 de enero de 2026

Hei Thrine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp i Tønsberg, vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.