Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med an... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.
Escrito por la empresa

Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig hyggelig og god service på Bolia i Sandvika Storsenter.

Respuesta de BOLIA
Butikk medarbeidarane har all informasjon du trenger, veldig profesjonelle ansatte!

Respuesta de BOLIA
Jeg foretok et nettkjøp. Det ble senere avtalt tidspunkt for levering og jeg holdt meg hjemme. Dagen gikk og ingen vare ble levert. Jeg kansellerte derfor ordren skriftlig og oppga kontonummeret for refusjon. Ganske umiddelbart fikk jeg en bekreftelse på mottatt e-post. Nå har det gått 14 dager uten at jeg har fått en tilbakemelding på tross av å ha purret to ganger. Bolia har nå brutt kjøpslovens bestemmelser. Systematisk svikt

Respuesta de BOLIA
Når man bestiller en vare forventer jeg at den er på lager og ikke kun at man får refundert utlegget sitt når dere har feil i deres system.

Respuesta de BOLIA
De var flinke til å legge til rette for å få rabatterte varer. Ellers greie og fleksible ved henting av møbler.

Respuesta de BOLIA
Ikke verdens største handel men alikvel verdens hyggeligste og hjelpsomme betjening! 😍

Respuesta de BOLIA
Vare skulle etter bestillingsbekreftelse sendes med Bring i løpet av 2 virkedager. Vare ble ikke levert. Jeg mottok ingen beskjed om at den var forsinket. Jeg måtte kontakte butikk der jeg betalte varen. Det har skjedd "noe uforutsatt", og de hadde ingen informasjon om når levering vil skje. Jeg vet fortsatt ikke. Det nærmer seg 14 dager siden handel.

Respuesta de BOLIA
Det virker som Bolia har store problemer for tiden.. leveringsforsinkelser, kundeservice som det ikke går å ringe, hentemeldinger uten virkende hyperkoblinger.. jeg skulle hente det som jeg trodde var et spisebord som jeg har bestilt. Prøvde å kontakte kundeservice hele dagen. Så dro jeg ut med hengeren på glatta, for å hente det jeg trodde var bordet, så var det en pute som hadde kommet.. et mareritt å forholde seg!!

Respuesta de BOLIA
Svært god hjelp av de ansatte her i Bergen, både ved salg og nå denne reklamasjonen jeg måtte gjøre

Respuesta de BOLIA
Jeg besøkte Bolia-butikken i Ski. Veldig positiv opplevelse. Møblene er utrolig vakre, og alt passer godt sammen stilmessig. Et stort pluss for betjeningen, som var diskret og hjelpsom når vi trengte det. Vi kunne utforske utstillingen fritt og uten å føle oss presset.

Respuesta de BOLIA
Hyggelige ansatte, alltid på tilbudssiden. Selv om ikke møbel er på tilbud kommer de med ekstra avslag. Her er det rom for forhandlinger.

Respuesta de BOLIA
Veldig hyggelig og bra service. Vi fikk god hjelp og er super fornøyd med kjøpet 🤩

Respuesta de BOLIA
Sara på Skøyen var så flink, imøtekommende og fulgte oss opp 👍🏼☺️

Respuesta de BOLIA
Veldig god personlig hjelp fra Bolia Tønsberg. De kom med forslag og endret dem etter mine ønsker på en raskt og tillitsvekkende måte. Gode råd knyttet til stoffer og farge.

Respuesta de BOLIA
Más información sobre otros tipos de reseñas.