Jeg søgte et headset til mine ører og alle steder kostede fabrikatet kr.1998. Men hos Boligcenter.dk fandt jeg det ønskede produkt ca. 800 kr. billigere. Bestillingen var meget simpel og overskueli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I kunne nok ikke have gjort det bedre. Men der gik for lang tid inden den kom besked om at pakken var afsendt (5.dage.) og så 6 dage før modtagelsen. Måden den var pakket på var under al kritik. kasse... Ver más
I har fået fem stjerner, fordi det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Der var et stort udvalg af det vi søgte, gode priser, og selvom det blev sendt fra udlandet kom det hurtigt og vi ku... Ver más
Bestilte og tænkte:-) jaa både gode og mindre gode anmeldelser. Men de skulle have en chance, de havde gode tilbud. MEN der var intet at udsætte, best gik hurtigt igennem, afsendt og leveret til mig p... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte et badeværelsesskab
Købte et badeværelsesskab, var i tvivl om kvaliteten, men det viste sig at være i en udmærket kvalitet. Transporten gik godt, valgte at hente i pakkeshop og det fungerede bare. Helt igennem en rigtig god oplevelse.
Yderst tilfreds både med forsendelsen…
Yderst tilfreds både med forsendelsen og varen.
Havde en fin oplevelse med…
Havde en fin oplevelse med Bolicenter.dk
Produktet jeg købte var et redskabsskur. Hvor der på kassen stod vida.xl og det var desværre dette redskabsskur der trækker karakteren ned:
"Redskabsskur til haven 161×89×161 cm - galvaniseret stål, brun"
Jeg er håndværker (smed) der bygger ting efter tegninger til hverdag. Men dette skur havde meget dårlige samle instruktioner hvor der ikke blev vist hvilken vej en stor del af tingene skulle sættes sammen, og kunne nogle stæder ikke sættes sammen som der ver anvist. Jeg endte med at måtte i min egen skruekasse for at finde det jeg skulle bruge.
Dejlig hurtig levering og god…
Dejlig hurtig levering og god information og vejledning
Gode varer og rigtig god service
Gode varer og rigtig god service.
Varerne kommer hurtigt og er pakket godt ind.
Jeg kan varmt anbefale at handle her.
Hurtig betjening ingen problemer levering skod
Hurtig betjening ingen problemer.
OBS de bruger UPS til levering og UPS nægter at levere noget til 4.sal. Så de siger altid jeg ikke var hjemme, selvom jeg altid er fåking hjemme. Og så ligger de det i alle mulige random pakke shops i den anden ende af byen, istedet for en af de 3 der ligger på min vej. Så 0 stjerner til leveringen 5 stjerner til den blæser jeg har købt. Den har forbedret min livskvalitet med op mod 60%
Alt i orden
Højt kommunikations niveau. Rimelig leveringstid. Jeg er rigtig glad for varen.
Meget hurtig ekspedition og forsendelse…
Meget hurtig ekspedition og forsendelse og gode priser 👍😀
Manglende levering og dårlig service
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at denne virksomhed efter min mening giver vildledende oplysninger til kunderne.
De lover, at varerne bliver leveret inden for en bestemt tidsramme, men mange kunder må vente tre til fire uger. Produkterne ser desuden ud til blot at blive bestilt fra Kina, hvilket kunderne ofte selv kunne gøre direkte.
Jeg mener derfor, at deres markedsføring er misvisende, og at kunderne ikke får de oplysninger, de burde have, før de afgiver en bestilling.
Jeg håber, at sagen bliver undersøgt nærmere.
Pas på med disse mennesker
Pas på med disse mennesker. De er svindlere og lyver. Mange af de positive kommentarer under deres opslag ser ud til at være skrevet af dem selv eller falske profiler for at narre folk. De lokker folk til at betale eller tage kontakt, og bagefter forsvinder de. Lad være med at stole på dem.
Returnering er helt håbløs
Jeg har købt møbler fra boligcenter før, hvor alt gik fint. Denne gang kom jeg dog til at købe et for stort møbel til min altan. Det fandt jeg ud af inden levering og håbede på at kunne nå at annullere købet, hvilket ikke var muligt. Derfor anmoder jeg om returlabel, så jeg vil kunne sende pakke retur hos samme pakkeshop hvor det blev leveret, da det er stort og tung. Efter flere henvendelser vedr. returlabel og meget bøvl med robotkundeservice, får jeg mail med returlabel. Pakken er sendt til pakkeshop med GLS, men skal sendes retur med Bring - altså skal jeg i ny pakkeshop. Da jeg står i pakkeshop dur returlabel ikke og må fragte pakke hjem og sidder nu igen og skriver med robotkundeservice , og prøver at få et returlabel der virker. Jeg mangler at kunne kommunikere med rigtige mennesker, da denne proces gør, at jeg kraftigt vil overveje om jeg skal handle hos boligcenter fremover. Det har været en ualmindelig bøvlet proces bare for, at returer en pakke.
Rimelige tilbud
Stort udvalg af produkter, rimelige priser og hurtig levering.
Kunne man give 0 stjerner
Kunne man give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Med afstand den dårligste købsoplevelse jeg har prøvet nogensinde. Jeg forsøger at annullere min ordre dagen efter den er foretaget, og før den overhovedet er behandlet. Jeg modtager så først et svar fra dem 4 dage efter, om at de ikke kan standse leveringen, hvilket jeg havde erfaret, eftersom jeg dagen før havde fået besked om at ordren lå klar til afhentning.
Ordren skal så hentes senest den 26/6, hvilket jeg efter aftale med dem undlader, så den i stedet sendes retur til dem. 14 dage efter (dags dato) fristen for at hente pakken, påstår de, at de stadig ikke har fået pakken retur og intet kan gøre. Det er under al kritik, og jeg kan kun råde alle til at holde sig langt væk.
Elektrisk markise
Vi købte en elektrisk markise, som normalt koster 6.000 kr. Vi betalte desuden for at få en professionel montør til at montere den. Allerede ved udpakningen blev det tydeligt, at markisen havde flere skader og buler.
Vi valgte alligevel at få den monteret, da vi kunne acceptere de kosmetiske fejl. Men da monteringen var færdig, viste det sig, at markisen slet ikke kunne lukke korrekt, og at den samtidig støjede ekstremt meget.
På trods af, at vi har modtaget en defekt markise, tilbyder Boligcenter kun 250 kr. i kompensation. De er ikke til at komme i dialog med eller få til at tage ansvar for problemet, så sagen bliver nu indbragt for Forbrugerklagenævnet.
God og hurtig service
Ikke modtaget min pakke endnu på…
Ikke modtaget min pakke endnu på vibratortræningspalade har bestilt for 10 dage siden og sendt fra deres lager i lørdags altsår 7 dage siden og kan ikke spores og kundeservice reagere ikke så derfor ville jeg faktisk ikke give nogen stjerne men en har de fået og håber at min pakke dukker op
Jeg har ikke fået min pakke
Jeg har ikke fået min varer, den er ikke dukket op med posten.
Har skrevet 3 gange til kundeservice og de har ikke vent tilbage
Fint man kan godt mærke det den billige…
Fint man kan godt mærke det den billig ende og de der puder som hører til er noget møg du glider rundt så selvfølgelig er det billigt, sofaen ved jeg ikke hvad jeg skal skrive 😏 😊 levering var upåklagelig fint fra GLS .
La experiencia Trustpilot