Jeg søgte et headset til mine ører og alle steder kostede fabrikatet kr.1998. Men hos Boligcenter.dk fandt jeg det ønskede produkt ca. 800 kr. billigere. Bestillingen var meget simpel og overskueli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I kunne nok ikke have gjort det bedre. Men der gik for lang tid inden den kom besked om at pakken var afsendt (5.dage.) og så 6 dage før modtagelsen. Måden den var pakket på var under al kritik. kasse... Ver más
I har fået fem stjerner, fordi det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Der var et stort udvalg af det vi søgte, gode priser, og selvom det blev sendt fra udlandet kom det hurtigt og vi ku... Ver más
Bestilte og tænkte:-) jaa både gode og mindre gode anmeldelser. Men de skulle have en chance, de havde gode tilbud. MEN der var intet at udsætte, best gik hurtigt igennem, afsendt og leveret til mig p... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte 2 sengeborde hvor der stod man…
Købte 2 sengeborde hvor der stod man kunne oplade sine mobiler hurtig. Dette er dog ikke tilfældet og har skrevet til dem da jeg havde samlet varene for et par dage siden, men har ikke fået noget svar.
"5 stjerner herfra
"5 stjerner herfra! Super god og overskuelig hjemmeside, hurtig og venlig kontakt via mail samt lynhurtig levering. Kan klart anbefales."
Top handel og service
Dejligt med en drømmeseng
Dejligt med en drømmeseng
God betjening og fin levering 🚚
Ingen levering, dårlig service
Bestilte et produkt den 29.juni og har endnu ikke modtaget noget som helst, til trods for de har trukket pengene på min konto. De siger de har sendt min vare, men sporings nummeret findes ikke!
De reagere overhovedet ikke på min henvendelse, synes virkelig det er for dårligt!
Man skulle tro det var FUP!!!!
Bestiller ALDRIG noget derfra igen!
Dårlig beskrivelse af vare på…
Dårlig beskrivelse af vare på hjemmeside. Det er svært at få kontakt til firmaet uden at skulle skrive med en uduelig chatbot. Lang reaktionstid på skriftlige henvendelser til firmaet.
På siden stod der leveringstid 7-8…
På siden stod der leveringstid 7-8 hverdage, men pakken kom allerede efter 4 (bestilte på en søndag)
Let og overskueligt at bestille.
Super nemt at købe og hurtig levering.
Super nemt at købe og hurtig levering.
Desværre lidt besværligt at returnere varen som man selv skulle betale for.
Her kunne det være godt hvis man blot skrev et
Nummer på pakken og kunne returnere den og så betale. 80 kr. når man afleverede returpakken.
Nu har jeg lige fået en mail hvor jeg kan forvente svar indenfor 14 dage og jeg skal oplyse kontonummer mv.
De skal jo bare sættes ind på samme konto som jeg købte varen fra.
Virker til at Boligcenter ikke er deres opgave voksen
Hurtigt levering 3 hverdage
Hurtigt levering 3 hverdage, på trods af at det hed 8 - 10 hverdage, alt sammen en god oplevelse og god information om kommende levering.
Kan hverken beregne levering eller give nogen som helst kundeservice
(I denne anmeldelse bruger jeg ugedage i stedet for de faktiske datoer.)
Jeg bestilte et produkt en lørdag. På Boligcenters hjemmeside stod der, at leveringstiden var 5-8 hverdage, hvilket tidligst svarer til fredag ugen efter.
Da vi endnu ikke bor på adressen og samtidig var på ferie, skrev jeg allerede samme dag til kundeservice:
"Vi bor ikke på adressen endnu, og for at sikre at vi er på adressen når levering leveres, så vil vi gerne vide om vi får en besked om levering på dagen eller dagene før? Vi kan nemlig ikke være der, hvis levering er tirsdag-torsdag".
Jeg skrev dette, fordi jeg ville være helt sikker på, at leveringstiden på 5 hverdage blev overholdt.
Om onsdagen fik jeg dette svar:
"Vi har ikke mulighed for at oplyse en specifik leveringsdato. Leveringstiden på det bestilte produkt er 5-8 hverdage. Jeg kan se at den forventede leveringsdato er torsdag. Du kan altid se den forventede leveringstid for vores produkter inde på de individuelle produktsider"
I KAN NOK SE TO ÅBENLYSE FEJL!
(1) Fejlagtig oplysning og beregning af leveringstiden! På hjemmesiden står der 5-8 hverdages levering. Da ordren blev lagt en lørdag, er 5 hverdage fredag, og ikke torsdag. Enten stemmer oplysninger på hjemmesiden ikke, eller også beregner Boligcenter leveringstiden anderledes end os andre.
(2) Manglende kundeservice! Jeg gjorde det meget tydeligt i min mail, at vi ikke kunne modtage leveringen om torsdagen. Alligevel blev dette fuldstændig ignoreret af Boligcenter, som åbenbart ikke læser deres kundemails. Der er åbenlyst sammenfald mellem min besked og den forventede leveringsdato, men Boligcenter tog ikke kontakt til DSV, foreslog ingen løsning og forsøgte ikke at koordinere leveringen. Det vidner efter min mening om et manglende servicemindset.
Konsekvensen var, at jeg skal betale et gebyr for mislykket levering, og jeg måtte bruge min sidste feriedag på at finde en løsning med DSV.
Til gengæld kan jeg rose DSV for at rydde op efter Boligcenterets møg, så leveringen kunne gennemføres. Den oplevelse stod i skarp kontrast til den kundeserivce, jeg fik fra Boligcenter.
Derfor ender min anmeldelse på 1 stjerne til Boligcenter. DSV fortjener derimod 5 stjerner (på trods af andre små fejl) for deres håndtering af Boligcenters selvskabte møg.
Dårlig. 😩 Var ikke klar over i var en del af vidaZl, har tidligere fået et skur der var så ringe jeg har smidt det ud, havde 2 forskellige farver, lidt det samme her, bestiller en antrasitgrå men den er blå. Kan ikke forstå i ikke tager 100 kr mere og og så leverer noget der er i orden
Super flot altanbord
Super flot altanbord. Jeg er meget tilfreds med det hele.
Meget fint kunstigt træ
Meget fint kunstigt træ. Godt emballeret og hurtig betjening.
Super hurtig service
Super hurtig service, ikke en finger og sætte på noget. Handler gerne hos Boligcenter igen.
Hurtig levering så meget godt til fres
Hurtig levering så meget godt til fres
Nemt hurtigt og billigere end andre steder
Jeg bestilte en Makita hækkeklipper d.9/7 og den kom allerede 10/7!
Havde læst en masse negative ting om siden men jeg er positivt overrasket! Sparede 300-500kr i forhold til andre hjemme sider 🤩
La experiencia Trustpilot