Jeg søgte et headset til mine ører og alle steder kostede fabrikatet kr.1998. Men hos Boligcenter.dk fandt jeg det ønskede produkt ca. 800 kr. billigere. Bestillingen var meget simpel og overskueli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I kunne nok ikke have gjort det bedre. Men der gik for lang tid inden den kom besked om at pakken var afsendt (5.dage.) og så 6 dage før modtagelsen. Måden den var pakket på var under al kritik. kasse... Ver más
I har fået fem stjerner, fordi det har været en god oplevelse hele vejen igennem. Der var et stort udvalg af det vi søgte, gode priser, og selvom det blev sendt fra udlandet kom det hurtigt og vi ku... Ver más
Bestilte og tænkte:-) jaa både gode og mindre gode anmeldelser. Men de skulle have en chance, de havde gode tilbud. MEN der var intet at udsætte, best gik hurtigt igennem, afsendt og leveret til mig p... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi købte 2 sengeborde der kan hænge på…
Vi købte 2 sengeborde der kan hænge på væggen
Der er mange skader på pladerne. Der var flere skaller slået af og grimme kanter.
Dårlig samlevejledning.
Andre billigvarer butikker har MEGET bedre kvalitet
Det er første og sidste gang vi køber noget fra dem bh
Varen var nøjagtig som beskrevet
Varen var nøjagtig som beskrevet og kom mega hurtigt. Ingen fejl eller mangler. Kan kun anbefale at handle hos Boligcenteret.
Perfekt og hurtig levering tip top i…
Perfekt og hurtig levering tip top i orden
Hurtig og sikker levering.
Skuffende oplevelser gang på gang
Skuffende oplevelser gang på gang. Jeg fik i denne uge et natbord som skulle være massivt fyr og med en plade i toppen som skulle være massiv. Det viser sig bare at være en plade der er lakeret, så den LIGNER en massiv træplade, den er lavet af det samme materiale som siderne og har så fået lidt lak. Jeg købte en kommode i sommer, elendig system til skufferne, ruller ikke ok og alt er skævt. Dette er sidste køb, nok er det ikke det dyreste men heller ikke det billigste især når man samler selv. De skriver 30 minutter så er kommoden samlet, nej.....30 minutter x 4. Aldrig mere vil jeg opleve denne skuffelse.
En forfærdelig oplevelse af fremsendte varer og kundeservice
Jeg købte en plastbord i maj. Det første var der stor farveforskel på og der var knækket noget af et ben. Nummer 2 bord var knækket, da jeg åbnede pakken. Deres kundeservice er elendig. Du skriver og så tager det 3-4 dage og nogen gange op mod en uge før, du får besked. Så her 2 måneder efter har jeg stadig ikke mit havebord. Deres returløsning fungerer slet ikke, da fragtmændene ikke kommer og henter varerne, selvom kundeservice siger de gør. Det endte med at jeg slev måtte køre 10 km væk og bruge en masse tid på at få bordet retur. Lad være at købe hos dem, hvis du ønsker varer der er i orden.
Ringe service
Ringe service
Bestilte en sengeramme som larmede meget, de endte med at sende en ny, som også larmede. Nu har jeg sendt e-mails frem og tilbage, men deres kundeservice er så dårlige til at hjælpe, og svarer efter 3 dage med samme svar hele tiden
Forfærdelig og uprofessionel oplevelse…
Forfærdelig og uprofessionel oplevelse hele vejen igennem!
Vi køber en sofa og modtager en mangelfuld levering.
Alt i alt tog det os 6 uger, at få de sidste dele leveret, så vi kunne samle sofaen.
Lange svartider fra kundeservice, med stor frustration. Tog intet ansvar.
Stort arbejde med at sende varer retur, for at få det rigtige returneret.
Køber ALDRIG derfra igen!
Jeg er ikke tilfreds med stabiliteten i…
Jeg er ikke tilfreds med stabiliteten i samlet møbel, den en skuffe kører ikke ok
Alt er GODT.
Alt er GODT.
God service, levering på lovede tidspunkt, lækre varer, nemt at samle vores nye loungesæt som vi glæder os til at tage i brug!
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Hyndeboksen i træ lever helt op til forventningerne
Synes at ryghynden var lidt af en…
Synes at ryghynden var lidt af en skuffelse
3 solstole købt ved jer
3 solstole købt ved jer.
Massiv teak og 2 stole med bord.
Hynden til teak stolen blev leveret med gule og sorte streger på. Da jeg skriver til kundeservice om det, og at jeg ikke kan bruge den, da den er sten hård at ligge på. Går der 3 hverdage.
Jeg får mulighed for enten at få nedslag i prisen 5-10 %, men at jeg også skal levere solstolen tilbage hvis jeg fortryder købet, og at den skal leveres samlet.
Jeg bad egentlig bare om at få muligheden for at få en anden hynde, som er mere blød.
Det kunne ikke imødekommes.
De 2 stole manglede 26 dele.
Min mand måtte finde eget at bruge, for at kunne samle en. Og måtte købe flere dele for at kunne samle den anden.
Vejledningen til at samle dem er ubrugelig, og han har brugt flere timer på at få samlet den, da jeg indser, at der ingen service eller hjælp er at hente fra jer.
Jeg handler aldrig ved jer igen.
Det kørte helt problem frit
Det kørte helt problem frit, blev leveret hurtigere end jeg havde regnet med.
Glad da pakken kom .men da jeg skulle…
Glad da pakken kom .men da jeg skulle samle den passede stativet /sæde og ryglæn ikke til armlænen . Sa de ryg læn er som til en anden stol en mindre. Jeg ville ønske jeg kunde få et der passede til armlænen
Hurtig levering og gode priser.
Pakken blev leveret sammen dag ved…
Pakken blev leveret sammen dag ved min adresse og ikke ved et pakkeshop som i skrev i en besked men i bers slettet mit private nummer fremover og sendt besked ved min mail
Købte 2 sengeborde hvor der stod man…
Købte 2 sengeborde hvor der stod man kunne oplade sine mobiler hurtig. Dette er dog ikke tilfældet og har skrevet til dem da jeg havde samlet varene for et par dage siden, men har ikke fået noget svar.
La experiencia Trustpilot