Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde glemt at skrive hvor varen skulle sendes hen. Herefter tog jeg telefonisk kontakt til den butik der havde min varer (på Sjælland og jeg selv var på Fyn), her blev jeg mødt af en ekspedient d... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fil de forkerte glas fremsendt Kunne ikke komme i kontakt med firmaet via mail eller telefon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte for noget over et år siden en termokande i Rødovre isenkram. Oplevede at den ikke længere rigtigt holdt kaffen varm, og spurgte derfor i forretningen, om man kunne købe en ny tætning til prop... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service Bestilte nogle krus som blev leveret super hurtigt. Desværre var et af kruse de skadet i toppen, på trods af perfekt indpakning og uden skade på emballagen. Vi orienterede boligkram,... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Ferretería
  2. Proveedor para baños
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de accesorios de hardware
  5. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Boligkram.dk er en del af Rødovre Isenkram, som er en stolt familie ejet forretning som har ligget i Rødovre Centrum i siden 1966. Her sælger vi mange forskellige produkter inden for isenkram og boligudstyr; alt fra gryder, pander, rengøringsartikler, kaffemaskiner, skruer og søm, VVS til håndklæder, vaser, elkedler, pedalspande og meget mere. Med de 54 års erfaring har vi lært at lægge stor vægt på god service og høj kvalitet og selvfølgelig at være en rigtig isenkræmmer som har det hele til dig. Vores største mål er at kunne tilbyde det bedste til vores mange kunder og være klar til at opfylde deres behov. Ud over denne online butik kan du besøge os på adressen: Rødovre Centrum 132 2610 Rødovre

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let at finde de rigtige varer samt…

Let at finde de rigtige varer samt hurtig betjening

Respuesta de Boligkram

Hej Karin, hvor er vi glade for du synes det, tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Nem og hurtig…

Jeg bestilte om aftenen og kunne hente varen dagen efter.

Hej Carsten,

Det er da skønt at hører, tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Så skuffet

Så skuffet , køber aldrig derfra igen

Hej Helene,

Der er vi da utrolige kede af at hører, hvis der har været problemer med ordren, er du mere end velkomment til at kontakte os over telefonen eller email :)

Varerne kommer hurtigt

Varerne kommer hurtigt
Og varerne lever op til min forventning

Hej Vibeke,

Det er vi glade for at høre, tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet til en god pris

God kvalitet til en god pris. Nem afhentning i butikken

Hej Valdemar,

Det et bare dejligt at høre, tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Perfekt hjemmeside

Perfekt hjemmeside. Gode tilbud. Stort udvalg. God service.

2 de abril de 2024

Hej Lps,

Hvor er fantastisk at høre, det er vi simpelhen så glade for, tak for dine fine anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Godt tilfreds

Godt tilfreds

2 de abril de 2024

Hej Berit,

Hvor er det dejligt at hører, tak for din anmeldelse - - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

god service

27 de marzo de 2024

Hej Kim,

Det er vi simpelhen så glade for at hører, tak for din anmeldelse - - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Meget tilfreds

25 de marzo de 2024

Hej Lone,

Hvor er det skønt at høre - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Meget fin service

20 de marzo de 2024

Hej Kirsten,

Dejligt at høre, tak for din anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Et godt sted at handle

Et godt sted at handle, rimelige priser og tilbud. Nem bestilling og hurtig levering 👍
Kundeservice hjælpsom og nem at få fat i.👍

16 de marzo de 2024

Hej Helle,

Hvor er vi glade for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.

15 de marzo de 2024

Hej Dorte,

Dejligt at høre, det giver os et stort smil på læben - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Dejlige varer ,til gode priser

Dejlige varer ,til gode priser, glad kunde lone holm84år-i Vejle

14 de marzo de 2024

Hej Lone,

Det er vi simpelhen så glade for at hører, tak for den fine anmeldelse - vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :)

Nemt og lige til

Nemt og lige til, hurtig levering, intet dårligt at sige :)

8 de marzo de 2024

Hej Kenneth,

Det er vi simpelhen så glade for at høre, vi sætter stor pris på din anmeldelse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for anbefaling af…

Tusind tak for anbefaling af airfrayerbogen den er virkelig god mvh. Lis Egegaard

1 de marzo de 2024

Hej Lis,

Jamen selv tak, vi er glad for at hører at bogen faldt i god jord :)

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.