Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als partner van Bol wordt je overspoeld met regels nieuwe wetten tips en tricks maar door alle informatie is het wanneer je start als partner erg onduidelijk hoe je dit met facturatie doet, de factur... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super praktische en fijn werkend factuur programma voor mijn Bol verzendingen. Inmiddels voldoet het niet meer aan mijn eisen omdat het niet compleet genoeg is en er andere partijen beter voldoen.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren op zoek naar een betaalbare manier om automatisch bol.com facturen te genereren. Bolmate voldoet ruimschoots aan deze verwachting. Als je het dashboard eenmaal begrijpt dan zijn de mogelijkh... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren opzoek naar een geautomatiseerd systeem voor onze Belgische facturen. Viavia kwamen we bij Bolmate uit en tot onze verbazing is het systeem van Bolmate nog veel uitgebreider dan we dachten.... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig voor het opstellen van facturen & mogelijkheid tot klantcontact!

Wij zijn met bolmate gaan testen vanwege twee redenen: de factuur functie & klantcontact opties. Over beiden zijn wij heel tevreden. Als een klant voor een factuur vraagt kun je die binnen een paar seconden met de klant delen en hoef je niet nog eerst zelf een factuur op te stellen. Verder heeft het ook gezorgd dat we enkele extra reviews krijgen doordat we het contact met de bol.com klant hebben verbeterd. Verwacht geen honderden reviews opeens maar ik weet zeker dat we de meeste reviews anders niet hadden ontvangen als we puur op bol.com moesten vertrouwen

7 de marzo de 2023

5 sterren waardig

Nu een maand verder en zeker tevreden over het platform. Clean design en overzichtelijk. Het belangrijkste wat lijkt te werken is het automatiseren van het verzenden van facturen & reviews. Wij zien in ieder geval een stijging in reviews sinds bolmate. Vragen worden ook snel beantwoord.

26 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

bolmate is echt een geschenk uit de…

bolmate is echt een geschenk uit de hemel, heb geen omkijken meer naar facturen gaat nu allemaal op de automatische piloot. creditnota's, btw overzicht, factuur direct aan de klant.
Problemen worden zeer snel en vakkundig opgelost.
Ben echt helemaal tevreden, en ook nog aan een vriendelijke prijs. kan het iedereen die een factureerprogramma voor bol zoekt aanraden.

1 de diciembre de 2022

Goed systeem

Goed systeem, heel eenvoudig te koppelen en goede prijs/kwaliteit verhouding! Top!

23 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds enkele weken maken wij gebruik…

Sinds enkele weken maken wij gebruik van Bolmate. Template voor een factuur maken was een fluitje van een cent, snelle reactie bij vragen en het allerbelangrijkste: e-mail delivery van de facturen gaat beter dan ooit.

Thanks Bolmate! 🎉

26 de octubre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.