Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als partner van Bol wordt je overspoeld met regels nieuwe wetten tips en tricks maar door alle informatie is het wanneer je start als partner erg onduidelijk hoe je dit met facturatie doet, de factur... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super praktische en fijn werkend factuur programma voor mijn Bol verzendingen. Inmiddels voldoet het niet meer aan mijn eisen omdat het niet compleet genoeg is en er andere partijen beter voldoen.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren opzoek naar een geautomatiseerd systeem voor onze Belgische facturen. Viavia kwamen we bij Bolmate uit en tot onze verbazing is het systeem van Bolmate nog veel uitgebreider dan we dachten.... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prijs/kwaliteit goed

Prijs/kwaliteit goed. Finance is er ook blij mee. Geen gedoe met apart facturen versturen.

Had het voornamelijk gekozen om automatisch mailtjes te sturen voor productreviews. Alles werkt goed en je ziet hoeveel mensen op de mail klikken en hoeveel er op de link klikken om een productreview achter te laten. Alleen zie je nog niet voor welk product..

Hopelijk komt er meer software van Bolmate ;)

Perfect!

Bolmate helpt je met de administratie en het sturen van je facturen vanuit je Bol.com verkoopaccount. Feilloos en tegen lage kosten. Nooit meer zelf facturen maken en sturen op verzoek van je klant. Alles geautomatiseerd!

Geweldige tool

Geweldige tool voor de factureren van Bol.com verkopen. Alle vragen snel en persoonlijk beantwoordt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We gebruiken bolmate nu een tijdje voor…

We gebruiken bolmate nu een tijdje voor ons bol.com account. En ik moet zeggen dat ik verast was hoe goed het werkt. Je hoeft niet alleen geen facturen meer te maken maar kunt de facturen ook importeren in je boekhoud software.
Bolmate pakt verschillende problemen aan die er voor zorgen dat je, je meer op ondernemen kunt richten.

Betaalbaar en uitstekende mogelijkheden

Wij waren op zoek naar een betaalbare manier om automatisch bol.com facturen te genereren. Bolmate voldoet ruimschoots aan deze verwachting. Als je het dashboard eenmaal begrijpt dan zijn de mogelijkheden meer dan je zou verwachten. De e-mail en factuur template konden wij nagenoeg gelijk maken aan onze huisstijl/webwinkel template. Dit zorgt voor eenheid en vertrouwen.

Bolmate is een aanrader

Werkt effectief en maakt je administratie overzichtelijk.
Fijne klantenservice, eventuele oplossingen worden snel aangedragen.

De layout is erg fijn en werkt prettig!

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.