Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er virkelig sjældent man som kunde oplever så god service Vi handler tit med Boltelageret og har bestemt kun oplevet service af aller højeste karakter. er der det mindste med ordren så konta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have modtaget en forsendelse fra Boltelageret spørger jeg mig selv; "Hvorfor handler man ikke oftere ved Boltelageret"? Ved bare lidt større mængder (jeg skulle bruge 50 stk.) er prisen n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har et lille værksted hvor vi restaurerer og fremstiller custom Puch Maxi, og fandt hos Boltelageret lige præcis det udvalg af bolte vi skal bruge.. alt gik som smurt, bestilling, forsendelse, komm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Ferretería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skruer & Bolte - Store & Små.....Tjek Boltelageret.dk

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling! Samtidig super hurtig levering altsammen til en god pris. 5 stjerner selvfølgelig 😉

1 de julio de 2023

Respuesta de Boltelageret

Mange tak, - vi gør altid vores bedste !

Nemt og hurtigt

Pæn overskuelig side, nemt at finde og bestille hvad man ønsker og hurtig levering.

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Boltelageret

Vi takker for anmeldelsen.
Vi glæder os over tilfredse kunder, for de kommer igen.

Julen er redet

Min 85 årige fars Mekano sæt skal vidre til næste årgang. Men manglede skruer skiver og møtrikker. Jeg kludrer i bestillingen men den redder Boltlageret.
God jul
Fam. Hermansen

10 de diciembre de 2021

Respuesta de Boltelageret

Tak, - dejligt at hjælpe og glæde andre !
og en glædelig julehilsen fra Boltelageret.dk

Super service

Hurtig levering, og super service, også når Post Danmark fejler, tak til jer👍

29 de octubre de 2021

Tak Søren,
- det er vigtigt at vore kunder er glade, for det er dem vi lever af !
Bedste hilsner
Boltelageret.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuld tilfreds og hurtig levering

Har handlet to gange hos boltelageret. Det bestilte er ankommet som aftalt. Den sidste bestilling lagde jeg ind en mandag kl 12:39. Posten afleverde pakken tirsdag morgen inden kl 8. Super hurtig levering. Handler der gerne igen.

30 de marzo de 2021

super kundeservice

super kundeservice
de ringer hvis det ligner at man har trykket forkert i bestillingen, f.eks. bestilte jeg M4 bolte og M3 møtrikker. så modtog jeg et opkald for at høre om det er rigtigt eller en fejl.

25 de febrero de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.