Det er virkelig sjældent man som kunde oplever så god service Vi handler tit med Boltelageret og har bestemt kun oplevet service af aller højeste karakter. er der det mindste med ordren så konta... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at have modtaget en forsendelse fra Boltelageret spørger jeg mig selv; "Hvorfor handler man ikke oftere ved Boltelageret"? Ved bare lidt større mængder (jeg skulle bruge 50 stk.) er prisen n... Ver más
Har et lille værksted hvor vi restaurerer og fremstiller custom Puch Maxi, og fandt hos Boltelageret lige præcis det udvalg af bolte vi skal bruge.. alt gik som smurt, bestilling, forsendelse, komm... Ver más
God service. Stort udvalg - har de skruer byggemarkederne ikke har.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Skruer & Bolte - Store & Små.....Tjek Boltelageret.dk
Información de contacto
Arresøvej 7C, 8240, Risskov, Dinamarca
- mail@boltelageret.dk
- boltelageret.dk
En tilfreds kunde i Farum.
En tilfreds kunde i Farum.
En fin service med hurtig levering, og kvalitetsvarer til meget konkurrence-dygtige priser. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Boltelageret.
Da firmaet bruger PostNord, ville det være dejligt, hvis man ved bestilling som alternativ kunne vælge at få varene leveret på det lokale posthus, i stedet for levering på hjemadressen, bare en ide til Boltelageret.
M.V.H.
Alt man kan forvente.
Godt sortiment, gode priser, hurtig levering. Mere kan man ikke forvente.
Fin betjening
Billigt, godt, hurtigt.
De skruer, jeg bestilte var udsolgt, så man ringede da bare til mig og tilbød tre forskellige alternativer. En blev valgt, og dagen efter havde jeg dem.
Jeg kommer til at handle her igen, det er jeg sikker på.
Absolut et firma med service udover det normale
Det er virkelig sjældent man som kunde oplever så god service
Vi handler tit med Boltelageret og har bestemt kun oplevet service af aller højeste karakter. er der det mindste med ordren så kontakter de dig med det samme og finder alternativer. Deres pakker kommer altid dagen efter vi har bestilt. De viser os tillid og det betyder virkelig også noget.
Vi kan absolut kun anbefale Boltelageret!
Mvh René Kaup
fremragende service!
De svare hurtig på mail, også da der manglede noget i pakken som jeg havde næste dag!
Havde bestilt nogle varer, som jeg troede passede sammen. Men det gjorde de ikke, hvilket var min fejl. Men inden de blev sendt rettede firmaet fejlen, så jeg slap for at returnere vare. Det er god service!
super service!!!
Virkelig god service, ændrede min ordre i sidste øjeblik, og varen blev alligevel sendt samme dag. fuld score.
God service.
Altid til tiden og god service.
Godt udvalg til billige penge !
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.