Fin og hurtig levering og nem returnering med penge retur. Kan anbefales.
Consulta las opiniones de los clientes
Skønt tøj, passer perfekt. God kundeservice, hurtig levering 🚚 Altid tilfreds. Gode rabatter. Fuldt ud tilfreds😊
La empresa ha respondido
Varer lige som de var ønsket. Hurtig forsendelse, alt ok som vanlig. Mvh Inge Jessen
La empresa ha respondido
Jeg har været kunde i mere end 20 år, og jeg har altid været tilfreds med varerne som er god kvalitet . Jeg har stadig tøj i skabet som jeg bruger og som holder pasform og stil. Forsendelse og kundes... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos BON’A PARTE tror vi på mode, der skal føles rigtig – ikke kun se godt ud. I næsten 40 år har vi designet feminine kollektioner med fokus på komfort, pasform og de små detaljer, der gør en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tøj til kvinder, der ønsker en garderobe, de kan føle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange øjeblikke – fra rolige hverdage til særlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvære og følelsen af at være sig selv. Derfor designer vi tøj, der kan bruges og elskes sæson efter sæson – med fokus på gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der føles både moderne og tidløst.
Información de contacto
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, Dinamarca
- +45 88 44 15 70
- cs-dk@bonaparteshop.com
- bonaparteshop.com/da-dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Blusen ikke helt som forventet en for besværligt at returnere
Blusen ikke helt

Respuesta de BON'A PARTE
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering. Til gengæld synes jeg at det er svært med størrelserne- og synes at det er træls at returnere selvom de selvfølgelig har gjort det så nemt de kan

Respuesta de BON'A PARTE
Gode varer og hurtig ekspedition.
Gode varer og hurtig ekspedition.

Respuesta de BON'A PARTE
I sender mig besked i dag og siger i…
I sender mig besked i dag og siger i ikke har fået nogen mail , hende jeg talte med kunne da se jeg havde sendt mail ....så en god hvid løgn
I dag den 26 marts er det 14 dage siden og ikke modtaget mine penge endnu

Respuesta de BON'A PARTE
Hurtig levering og gode produkter til…
Hurtig levering og gode produkter til en god pris👍

Respuesta de BON'A PARTE
Som sædvanlig en rigtig god service af…
Som sædvanlig en rigtig god service af medarbejderen mht min returnering og bestilling af samme vare - dog i mindre størrelse.

Respuesta de BON'A PARTE
God oplevelse .. gør det gerne igen
Fint udvalgt .. hurtig ekspedition … og retur er meget let .
God oplevelse

Godt udvalg
Godt udvalg, men ikke altid den bedste kvalitet
Ok til prisen

Respuesta de BON'A PARTE
Utrolig lang leveringstid og endnu længere tid med at tilbagebetale kunder retur vare
Bestilte et par bluser, der gik 14 dage før de kom,ville returnere dem og så kommer det vilde.... Der gik næsten 3 uger før mine penge kom retur, det er sidste gang jeg handler der. Alt for lang leveringstid og alt for lang tid om at tilbagebetale kunder,vder er heldigvis så mange andre steder at handle.

Dårlig stil
Bestilte kjole, jakke og strømpebukser i håb om, at det kunne nå frem i tide til, jeg kunne have det på ved min fars begravelse.
Fik ordrebekræftelse med alle 3 ting.
Efter nogle dage kom besked om, at pakken var på vej. Nu kun med jakken og strømpebukser. Ved opringning fik jeg oplyst, at kjolen var udsolgt.
Flot!!! Eller....nej. Dét er bare ikke i orden - hverken at tilbyde et alternativ - eller i det hele taget, at I ikke har givet besked, så jeg kunne nå og annullere hele ordren.
Handler ikke her mere.

Fine styles
Fine styles, hurtig levering. God pasform, som jeg forventede.

Respuesta de BON'A PARTE
Altid god service og rigtig flot tøj…
Altid god service og rigtig flot tøj som passer perfekt til min stil.

Hurtig levering.
Fik en fin behandling, da jeg skulle have den ene del byttet. Det tog 2 dage ........ fantastisk.

Respuesta de BON'A PARTE
Hurtig levering og meget fin returnering

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.