Weigeren in contact te komen over de lening van onze overleden vader. Geen antwoord op meerdere mails en telefonisch wordt er automatisch opgehangen na 10 minuten in de wacht te hebben staan,
Consulta las opiniones de los clientes
In augustus een lening afgesloten, deze ook in dezelfde maand nog terugbetaald (ruim op tijd) maar de bkr loopt nogsteeds.. hier kom je natuurlijk pas achter op t moment dat je een kredietcheck laa... Ver más
La empresa ha respondido
Lening aanvragen ging soepel. Het maandelijks terugbetalen niet. Ten eerste maandelijks een bedrag van 25 euro voor adminstratiekosten wat niet duidelijk was van tevoren. Ten 2e is er bij mijn be... Ver más
La empresa ha respondido
Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Bondora. Ik had eerst mijn twijfels over de betrouwbaarheid maar de informatie over het leningaanbod vond ik helder omschreven en de afwikkeling verlie... Ver más
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Website/app loopt vast.
Website/app loopt vast.
Na vaak te hebben gemailt geen gehoor. Jammer. Had graag een lening willen afsluiten

Respuesta de bondora.nl
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet…
Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen en ze geven geen track & trace code mee.. wacht nu al 1,5 maand op mijn bestelling dit is echt niet normaal!!

Kan geen foto maken
Wanneer je aanmeld moet je foto maken maar krijg niets in beeld waardoor je geen foto kan maken.
Update 6-2:
Heb meerdere malen geprobeerd een aanvraag te doen maar kan nog steeds geen foto's maken van ID.
Vandaar 1 ster.

Respuesta de bondora.nl
Ik heb de zelfde probleem als de…
Ik heb de zelfde probleem als de andere, ik kom de vragenlijst niet verder. Ik krijg ook steeds een mail dat ik 10seconde verwijderd ben met het voltooien van de vragen lijst. Best slecht systeem wat mij betreft!

Respuesta de bondora.nl
Wanneer ik de vragenlijst helemaal heb…
Wanneer ik de vragenlijst helemaal heb ingevuld kom ik niet verder.. Meerdere malen geprobeerd, maar steeds dezelfde melding

Respuesta de bondora.nl
Jullie platform is al 2 weken bezig met…
Jullie platform is al 2 weken bezig met updates waardoor er geen inloggen en lening aangevraagd kan worden wat is er aan de hand met BONDORA zijn jullie gestopt met het geven van leningen?????

Respuesta de bondora.nl
De website loopt elke keer vast
De website loopt elke keer vast, ik kom niet verder dan vragen blad 3. Ik vul het in en kom telkens terug op een leeg veld.
Gemaild, gevraagd of ik mijn account kan resetten maar ik kom niet verder. Is het uberhaupt mogelijk te lenen? Het is mij onduidelijk.

Mooi platform
Op 24 augustus 2022 een account aangemaakt. Geld gestort, maar ik kon er niet bij vanwege het niet complementeren van de id verification. Ik heb meerdere mails met mijn id gestuurd en alle gewenste stappen doorlopen maar het bleef vasthangen op id verification. Na het plaatsen review is dit probleem direct en goed opgelost. Complimenten voor de snelle service.
Investeren gaat zeer eenvoudig. Prima platform!

Respuesta de bondora.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.