Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para cocina

Escrito por la empresa

Bonkitchen is een plek waar liefhebbers van koken en kwaliteit zich meteen thuis voelen. Als officieel dealer van Novy, Steel Cucine en Bertazzoni hebben we een assortiment waar we trots op zijn, maar het draait bij ons niet alleen om mooie apparatuur. We vinden het vooral belangrijk dat iedere klant zich gezien voelt. Daarom nemen we de tijd om mee te denken, vragen we door en geven we eerlijk advies dat past bij uw eigen wensen en situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon duidelijk en persoonlijk. Ons doel is om u te helpen aan een fornuis of lamp waar u elke dag met plezier achter staat of van geniet, met apparatuur die écht bij u past.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Bonkitchen een Steel fornuis…

Bij Bonkitchen een Steel fornuis gekocht. Mijn vragen vooraf werden duidelijk beantwoord. Bestellen ging vlot. Ik werd op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum. Het fornuis is geleverd op de door mij gewenste dag.
Klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt en goed communiceert!

17 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!
De Novy Pendant Light voor boven mijn kookeiland werd een week eerder dan besproken geleverd waar ik super blij mee ben. De koerier belde netjes van te voren. Super blij met de service en de lamp is schitterend.

20 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

snelle communicatie, levering en top kwaliteit

Wij hebben onlangs het Steel Fornuis Enfasi Mistral 100 besteld bij Bonkitchen en zijn ontzettend tevreden! Het fornuis is niet alleen een echte blikvanger in onze keuken, maar ook van topkwaliteit – krachtig, stil en met een geïntegreerde afzuiging die fantastisch werkt. De kookervaring is naar een hoger niveau getild. Bonkitchen heeft ons van begin tot eind vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Levering en installatie verliepen vlekkeloos. Wij raden zowel het fornuis als Bonkitchen van harte aan!

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Bonkitchen

Dankjewel voor deze mooie review! Veel kookplezier met jullie nieuwe fornuis!

Een fijne ervaring gehad

Een fijne ervaring gehad! Bij het kopen van een novy lamp goed geadviseerd en geholpen. Men weet wat ze doen en waar ze over praten. Goede communicatie, kortom top!

20 de noviembre de 2025

Respuesta de Bonkitchen

Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad! We waarderen je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de Buyer Prima Matera pan – 18 cm van Bonkitchen.

Ik heb een de Buyer Prima Matera pan – 18 cm aangeschaft bij Bonkitchen.
Snelle levering (1dag) om meteen te gaan koken met deze hoogstaande steelpan

25 de noviembre de 2025

Beste Peter,
Geniet van deze prachtige pan en vergeet hem niet goed in te branden!

Great response

Great response, good pricing. They react within very short time. Early delevery.

20 de noviembre de 2025

Dear Peter,
Thank you for your review! we appreciate it!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en eerlijk advies

Bonkitchen is echt een aanrader voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en persoonlijk contact. Ze bieden mooie merken aan, maar vooral de manier waarop ze met je meedenken is top. Ze nemen de tijd, stellen de juiste vragen en geven eerlijk advies zonder gedoe. Ik heb uiteindelijk apparatuur gekozen die perfect in mijn keuken past, en daar ben ik superblij mee. Een fijne, persoonlijke zaak. Kortom: aanrader!

13 de noviembre de 2025

Beste Kim,
Bedankt voor je mooie review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.