Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nadat ik al jaren lang gebruik maak van Bonusway en voorheen Shopkorting is dit het laatste jaar zo hard achteruit gegaan dat ik liever gebruik maak van een ander affiliate platform. Bonussen blijven... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze ma... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie wypłacają cashbacków już dłuższy czas. Na mój kontakt z zapytaniem odpisywali formułkę, zawsze tą samą. W końcu usunęli moje konto, a do wypłaty mieli ponad 200 zł. Brak możliwości zalogowania się... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opneme... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de cashback

Escrito por la empresa

Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 29% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al meer dan een jaar totaal geen goedkeuring of uitbetaling meer

Al meer dan een jaar totaal geen goedkeuring of uitbetaling meer. Dit is echt niet goed! Meer dan 90,- euro open staan intussen en na klantenservice contact een standaard antwoord dat het enige tijd duurt. En nog steeds niets gebeurd. Volkomen onbetrouwbaar. Voorheen was het goed, nu echt rampzalig.

4 de marzo de 2026

Zeer slecht

Zeer slecht. Via mail een automatisch antwoord. Wacht al jaren op goed keuring bonus. Had een opname verzoek gedaan, na maanden kreeg ik niets. Nu nog een keer een verzoek, kijken of er wat komt. Toen het nog shopkorting was, ging het goed, maar Bonusway is geen echt bedrijf lijkt mij. Geen ster waard

23 de febrero de 2026

Geen uitbetalingen..

Bij voorganger shopkorting verliep alles redelijk soepel incl. De uitbetaling. Nu worden bonussen heel traag goedgekeurd en ben nu al een half jaar bezig (3e poging) om mijn tegoed uitgekeerd te krijgen. Klantenservice reageert nergens op (via de app). Ik ben gestopt voorlopig met gebruiken

16 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uitbetaling Bonusbedrag al 3 weken "in…

Uitbetaling Bonusbedrag al 3 weken "in verwerking" . Mailtjes met "klantenservice" wordt niet op gereageerd. Wellicht bedrijf in faillisement ?? Oppassen geen geen bestellingen meer plaatsen via Bonusway. Reacties via Trustpilot zijn veelzeggend. Wat een K.. bedrijf.

14 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verwerkt ineens geen uitbetalingen meer…

Verwerkt ineens geen uitbetalingen meer ben er nu al een paar maanden mee bezig. Moest het nu weer proberen door opnieuw in en uit te loggen ben benieuwd als het nu wel werkt pas ik mijn review uiteraard even aan.

15 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uitbetaling van de bonussen vindt niet plaats

Uitbetaling van de bonussen vindt helaas niet meer plaats sinds december 2025. Verschillende mailtjes er achteraan gestuurd om antwoord te krijgen, maar geen gehoor en geen overmaking. Jammer!

14 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben jaren al een actieve gebruiker…

Ik ben jaren al een actieve gebruiker bij Bonusway, maar de laatste 2 -3 jaar wordt steeds slechter en slechter met Bonusway, bonussen worden steeds langer toegekend, soms bij mij tot anderhalf geleden! Bonussen opnemen wordt steeds langer en langer. De laatste heb ik op 27 november vorig jaar betalingsverzoek ingediend, maar tot nu toe is er geen enkele reactie van Bonusway geweest over de uitbetaling, laat staan beloofde reactie binnen 72 uur. Er werd niet gereageerd op mijn eerdere contact opnemen via webmail. De situatie bij Bonusway is mij nu duidelijk zoals de meeste slechte reviews van Bonusway gebruikers hier.

27 de noviembre de 2025

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Geeft minder cashback dan op de website aangegeven, als je hierover een vraag stelt ontvang je een standaardreactie en vervolgens hoor je niets meer. Ik wacht inmiddels al ruim 3 weken op een reactie en anders dan via het contactformulier op de website zijn ze onbereikbaar. Blijf weg van Bonusway er zijn andere betrouwbare alternatieven.

2 de diciembre de 2025

Leugenaars

How long do I have to wait for my cashback money from December 11, 2025 to be transferred to my account?
Profile number: 8929790
How long should it take? It's been over 6 business days and I still haven't received the money in my bank account!!!????
Hoe lang moet ik wachten voordat mijn cashback van 11 december 2025 op mijn rekening wordt gestort?

Profielnummer: 8929790
Hoe lang zou het moeten duren? Het is al meer dan 6 werkdagen geleden en ik heb het geld nog steeds niet op mijn bankrekening ontvangen!!!????

11 de diciembre de 2025
Logotipo de Bonusway

Respuesta de Bonusway

Hoi Grzegorz,

bedankt voor je review!

Ons financiële team heeft de betaling gecontroleerd en deze is succesvol uitgevoerd op 29-12-2025. Houd er rekening mee dat de afzender op je bankafschrift mogelijk wordt weergegeven als Trustly Group.

We streven ernaar om alle betalingen binnen 28 dagen te verwerken. Vaak gaat dit sneller. Als je na 7 dagen nog geen betaling hebt ontvangen, laat het ons dan gerust weten via de klantenservice. We controleren dan graag of alles goed is verlopen. We staan voor je klaar! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede klanten service

Een jaar lang gebeurde er niets met mijn bonussen ,maar na het sturen van een mail kreeg ik tot mijn verbazing vrijwel direct een reactie. Al mijn openstaande bonussen werden goedgekeurd en er volgde daarna een vlotte uitbetaling.
Dus het lijkt erop dat het bedrijf weer functioneert,

19 de diciembre de 2025

Uitbetalingsverzoeken niet verwerkt

Uitbetalingsverzoeken niet verwerkt. Maw: je kunt wel bonussen opbouwen maar deze niet (meer) laten uitbetalen. Contact met klantenservice leidt nergens toe, je krijgt een standaard antwoord. Neigt naar oplichting dit. Ik ben inmiddels overgestapt naar CashbackXL, dat werkt gelukkig prima, een verademing bij Bonusway!

16 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.