La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een nare periode. Wat moet je precies allemaal doen? Ik had geen idee. TAF heeft in deze tijd echt een verschil gemaakt als ik kijk naar hoe ik door andere organisaties benaderd en geïnformeerd be... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bij het uit elkaar gaan met mijn partner, wilden we de overlijdensrisicoverzekering splitsen. Dit was geen probleem. De geschatte premie voor mijzelf lag lager dan toen wij samen waren, maar werd uite... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. Compañía de seguros
  3. Aseguradora
  4. Aseguradora (seguros de vida)

Escrito por la empresa

Nederlandse verzekeringsmaatschappij die levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken aanbiedt.

3,5

Prima geregeld

Prima geregeld. Snel alles online. Perfect

9 de abril de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Canan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door de maandlastenverzekering van TAF…

Door de maandlastenverzekering van TAF heb ik de tijd gekregen om zonder financiële zorgen te werken aan mijn herstel. Het contact met de collega's van TAF was erg prettig en begripvol, waardoor ik niet anders kan dan hun diensten/producten aanbevelen. Zonder onze verzekeringen bij TAF hadden wij een veel grotere inkomensdaling gehad en dat had dan ook zeker niet meegeholpen in het herstellen tijdens kwetsbare momenten.

2 de abril de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Beste Tom, Wat fijn om te lezen dat onze maandlastenverzekering je in zo’n moeilijke periode rust en ruimte heeft kunnen geven om te herstellen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor je mooie woorden over het contact met ons team. We vinden het belangrijk om er niet alleen financieel, maar ook persoonlijk voor onze klanten te zijn.

We wensen je veel succes en gezondheid toe in je verdere herstel.

Duidelijk

Duidelijk, online goed ingericht, premie is oke

27 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor je positieve review Tim!

Diefstal

Diefstal. TAF bedient zich van mijn bankrekening 39 euro per maand.
Ik heb 4 mails gestuurd om op te zeggen over 1 jaar en het personeel zet de afschrijvingen niet stil.
Ik ga stappen ondernemen.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de TAF Verzekeringen

Op 1 maart 2023 hebben wij van u het verzoek ontvangen om de aanvraag te annuleren. Vervolgens heeft de tussenpersoon op 20 april 2023 alsnog akkoord gegeven om de verzekering in te laten gaan. Hiermee is uw polis tot stand gekomen en heeft u de afgelopen twee en een half jaar dekking gehad.

Omdat wij als verzekeraar in deze periode het risico hebben gelopen om uit te keren bij overlijden, kunnen wij de polis niet met terugwerkende kracht beëindigen. Daarom hebben wij de polis op uw verzoek beëindigd per 1 maart 2026.

Wij hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid geeft. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Snel geregeld

Alles gaat digitaal en daardoor super snel. De te nemen stappen zijn duidelijk en overzichtelijk.

25 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Hi Dennis, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Per se antwoord moeten geven terwijl vraag niet bij me past

Vraag past niet bij mijn situatie, maar ik moet toch een datum invullen omdat ik anders niet verder kan. En dan moet ik aan het einde van het formulier tekenen voor het feit dat het automatisch wordt uitgelezen. Wordt de opmerking die ik daarover maak bij de volgende vraag wel gelezen dan? Klopt de premie die ik moet betalen dan wel?

22 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Om verder te gaan met het invullen van de gezondheidsverklaring dient u een datum in te vullen. Weet u de exacte datum niet, dan kunt u 01 januari van dat jaar invullen.

Indien de datum niet correct is of u aanvullende medische informatie wilt doorgeven, kunt u dit achteraf per e-mail toelichten aan de medisch adviseur. De premie wordt pas definitief na beoordeling van uw aanvullende medische informatie.

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden. Snel geregeld en duidelijke taal.

21 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Bedank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg duidelijke en transparant en zeer…

Erg duidelijke en transparant en zeer snel

17 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Wat fijn om lezen dat je tevreden bent. We doen altijd ons best om de best mogelijke service te bieden. Bedankt voor je positieve review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Werkt prima

Werkt prima

13 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Dennise!

Fijne verzekeringsaanbieder

Fijne verzekeringsaanbieder. Ben hier al 5 jaar klant, wijzigingen snel doorgevoerd en hele vriendelijke klantenservice medewerker gesproken.

6 de marzo de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring Shirley!

Ben letterlijk opgelicht

Probeerde maanden de verzekering op te zeggen. Via mail en telefonisch. Daarna zogenaamd geregeld en alsnog geld afschrijven. Telefonisch en via mail contact gehad daarna. Word gewoon gezegd dat ik lieg. Ongelooflijk. Meerdere keren gebeld. Laten je letterlijk stikken en blijven geld innen.

Ik vind het oplichters

5 de marzo de 2026

Beste Farid,

Dank u dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat u het gevoel heeft dat uw opzegverzoek niet goed is afgehandeld en dat er daarna nog premie is afgeschreven. Wij begrijpen dat dit erg vervelend en frustrerend voor u moet zijn.

Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen dat klanten met TAF hebben. Wij kijken daarom graag met u mee naar wat er precies is gebeurd en hoe dit heeft kunnen ontstaan. Via deze reactie kunnen wij uw dossier helaas niet inzien. Daarom vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en samen tot een oplossing kunnen komen.

U kunt ons bereiken via info@taf.nl of telefonisch via 040 707 38 90. Wij helpen u graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik probeer al 2 maanden een verzekering…

Ik probeer al 2 maanden een verzekering af te sluiten, maar op geen enkele mail wordt antwoord gegeven.

Update: na 2 maanden eindelijk antwoord gekregen, dat er nog meer informatie nodig is. Wil je snel en efficiënt een AOV regelen? Dan moet je blijkbaar niet bij TAF zijn.

24 de febrero de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Wat jammer om uw review te lezen. Dat u al twee maanden probeert een verzekering af te sluiten zonder reactie, is natuurlijk niet de bedoeling. Ik bied u namens TAF mijn excuses aan voor het uitblijven van een reactie.

Wij zoeken dit graag zo snel mogelijk voor u uit. Wilt u ons een e-mail sturen met uw naam en telefoonnummer? Dan nemen wij direct contact met u op om dit netjes op te lossen.

Wachten wachten wachten

Na overlijden wachten wij nu al ruim 6 weken op een reactie. Bij telefonisch contact word aangegeven dat de beoordeling bij een andere partij ligt en ze niks door mogen geven. Lekker transparant. Verzekeren is een risico afdekken, uitbetalen bij een claim hoor hier ook bij!

6 de febrero de 2026

Respuesta de TAF Verzekeringen

Allereerst willen wij u oprecht condoleren met uw verlies. Wij realiseren ons dat dit een ontzettend moeilijke periode voor u is en dat het wachten op duidelijkheid extra zwaar kan voelen.

Wij begrijpen dat de wachttijd van inmiddels zes weken frustrerend is. De beoordeling van de claim ligt momenteel bij een externe medisch adviseur. Zolang dit onderzoek nog loopt, mogen wij inhoudelijk geen informatie delen.

Wij hebben uw dossier inmiddels extra onder de aandacht gebracht om te kijken of er meer duidelijkheid kan komen over de voortgang. Zodra wij een terugkoppeling ontvangen, nemen wij direct contact met u op.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Voelt niet alsof ze je behartigen

Ze zijn qua mentaliteit TE zakelijk (wat ik zelf liever niet heb bij een overlijdensrisicoverzekering) in combinatie met slechte communicatie voelt dit niet als een partij die ik ga vertrouwen ons te waarborgen. We zijn nog maar net begonnen met de verzekering maar stappen weer terug naar onze vorige verzekeraar. Met hun profiel, van communicatie en presentatie, vraag ik me overigs af hoe Nederlands deze maatschappij is wat nog een puntje is dat ik voor een contract met lange termijn in twijfel trek.

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.