God kvalité på produkter - men fick 3 varor som jag inte hade beställt alls och saknade 1 + 3 av de varor jag verkligen beställt (och redan betalat för).. Istället för att sända de varorna direkt,... Ver más
La empresa ha respondido
Extremt prisvärda varor och när jag ville byta storlek fanns det som ett bytesformulär som automatiskt skickade mig en retursedel och beställde de nya samtidigt med SAMMA RABATT SOM PÅ MITT ORGINALKÖP... Ver más
La empresa ha respondido
Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns... Ver más
La empresa ha respondido
Supernöjd med mina trosor! Har letat över 15 år efter bra ersättare till mina gamla trotjänare från Lindex (som inte görs längre) och inte hittat några som känns lika bra, förrän nu! Briefsen från Boo... Ver más
Literbuen 11, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Gillar Boody's underkläder generellt. Bambu är ett skönt och relativt miljövänligt material, men jag är besviken över att de börjat blanda in mer syntetiskt material som nylon och elastan. Jag beställde ett par leggings som jag trodde var exakt likadana som mina favoriter hemma, men de nya visade sig vara mer plastiga, de känns helt annorlunda och satt mycket tajtare trots att det var samma storlek.
Man vet aldrig vilken storlek man får, även om man följer storleksguiden. Vissa kläder i S passar mig jättebra, andra är för små. Så det är en chansning, men ingen billig sådan eftersom du inte kan returnera provade underkläder.

Respuesta de Boody Sweden
Fantastiskt sköna och bekväma underkläder! Jag ska byta ut allt jag har i troslådan mot dessa.
Rätt lång leveranstid men det har ju varit helger så inget konstigt med det egentligen.

Respuesta de Boody Sweden
Superfin service and fantastiskt sköna kläder, tack!
1 forkert vare ud af 4 og ingen respons på mailen om det!!

Respuesta de Boody Sweden
Snabb leverans, väldigt skön bh. Snabb kundtjänst när jag fick en ny produkt (efter en dag!) pga trasig vara. Toppen!
Jag beställde 5 st i storlek L och fick 5 st i storlek M.
Snabb leverans, väldigt nöjd med produkterna bra passform och kvalitet.
Mycket bra service.
Lena
Snabb leverans och smidig retur.
Snabb och vänlig support!
Plus de fina varorna, rekommenderas!
Otrolig kvalitet, bra priser och snabb leverans- Högsta betyg!