Blusen med påfågeltryck är verkligen speciell. V‑halsen ger en fin form, och de små knapparna gör den lätt att bära både till vardags och fest. Tyget känns mjukt mot huden och mönstret får den att sti... Ver más
La empresa ha respondido
De spetsiga pumpsen med låg blockklack är eleganta men ändå praktiska. Remmarna håller foten på plats, och klacken är tillräckligt låg för att vara bekväm hela dagen. Jag bar dem på en fest och kunde... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Jag är väldigt nöjd med mitt köp
Jag är väldigt nöjd med mitt köp! Jag beställde en linneklänning från webbshop och hela upplevelsen var positiv. Beställningen var enkel att göra. Jag kommer absolut att handla hos er igen och rekommenderar gärna er butik till andra. Tack för en bra köpupplevelse!
Beautiful items
Beautiful items, easy to order, but I very much would like to have specific measure (in centimeters), for each item. Like Zizzi.se have
Snabb leverans bra väska
Good prices and easy to get order.
Good prices and easy to get order.
Imponerade!
Jag har aldrig sett era hemsida innan men var väldigt imponerade, fina kläder, jag köpte 4 plagg direkt och ska definitivt kommer tillbaka
Easy to choose aning many beautiful dresses
Easy to choose aning many beautiful dresses. Also very easy to make your payment.
Detta är bara scam.Finns ingen…
Detta är bara scam.Finns ingen familjeägd butik i Stockholm,som de påstår. Tyvärr hann jag bli lurad. Beställde ett par ortopediska skor för 379 kr. Men såg exakt samma skor på joom, temu för 60 kr .Avbeställde min order. Dom lovade att betala tillbaks pengarna. Bara lögn . Nu är ett paket på 10×10 cm på väg från dom. Knappast några skor. Dom svarar artigt på mina arga mail. Bara för att jag ska hålla mig lugn. Och inte anmäla dom. Snälla låt er inte luras.
Bra tillgång till sajten och lätt att…
Bra tillgång till sajten och lätt att betala
Snabb o lätt beställning
Fina klänningar till bra pris.
Flotte vare og nemt at handle på…
Flotte vare og nemt at handle på hjemmesiden
Fast del Very and good communication
Fast del Very and good communication. Clothes as it’s seems on the page

Respuesta de Sagastockholm
Tittade snabbt på ett par skor
Tittade snabbt på ett par skor, men blev snabbt misstänksam. Nyregistrerad Trustpilotprofil. Rescensioner som är mycket lika i uppbyggnad (många uppenbart falska) AI-genererade bilder och fejkad historia. De har två siter, en .se och en .com. Historien bakom butiken är olika beroende på vilken av adresserna du tittar på. Bor i Stockholm och kan garantera att ingen sådan butik finns på angiven adress. Tror ni mig inte kolla maps gatuvy.
Läs gärna sakerhetskollen privat nyheter sa avslojar du falska kampanjer fran ai-butiker, publicerad av SSF.
Jag vet inte om du som beställer kommer få dina beställda varor eller inte, men handla på egen risk.

Mycket bra sida
Mycket bra sida. Enkel att lägga order snabb bekräftelse

Respuesta de Sagastockholm
Más información sobre otros tipos de reseñas.