Prima fotobooth gehuurd, voor een zeer schappelijke prijs. Incl. heel veel afdrukken met ons logo erop. De haal- en brengservice was uitstekend.
Fotobooth was een enorme hit op ons feest. Makkelijk systeem voor gebruik en fijne communicatie met het bedrijf!!!
Van te voren erg tevreden over hoe alles ging betreft design maken voor onze bruiloft en de communicatie. Op de bruiloft zelf hadden we problemen (vastlopen) en toen kregen we uitleg over hoe te herst... Ver más
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Goede service!
Super goede ervaring!
Mooie foto's!
Top bedrijf
Top bedrijf! Nog nooit zo'n fijne ervaring gehad met photobooths!
Iedereen aan te raden
Boothdeluxe heeft een hele snelle…
Boothdeluxe heeft een hele snelle reactietijd en zijn erg vriendelijk
Wedding!!
We hadden een Photobooth op onze bruiloft, iets wat ik aan iedereen kan aanraden. Een aandenken voor onze vrienden en familie! Leuk dat we zelf mee konden denken aan het ontwerp van de foto’s
Erg fijne omgang
Erg fijne omgang!
Makkelijk en keurig afgehandeld. De booth was optijd en de kosten waren gewoon goed voor de kwaliteit.
Ons feest was helemaal compleet door…
Ons feest was helemaal compleet door deze toevoeging, voor altijd vastgelegd op gepersonaliseerde polaroids! Ontzettend goeie ervaring
Wat een goeie organisatie
Wat een goeie organisatie! Direct bereikbaar en zeer behulpzaam. Aanrader!
Snelle service en vriendelijk
Snelle service, daarnaast ook erg vriendelijk!
Goede communicatie en kwaliteit
De communicatie was echt super fijn, hele goede service! Daarnaast is de kwaliteit van de foto’s ook heel goed. Zeker een aanrader!
Beste booth
Zeker een aanrader om in te huren op je feest of evenement. 📸🔛👇🌍✅
Goede service en mooie foto's!
Vertrouwd gevoel
Fijne meedenkende werknemers! Geeft een vertrouwd gevoel
goede communicatie
We hadden een goede communicatie gehad en mochten een template kiezen. De eigenaar heeft de kader gemaakt. De photobooth was de dag van te voren op de plek gezet en ook alle props waren er. Tijdens onze bruiloft hadden veel mensen gebruik van gemaakt, alleen tijdens het uitprinten werd de foto's niet goed uitgesneden dan werd het door de helft afgesneden. Voor de rest werkte het prima.
Super ervaring
Ze zijn erg meedenkend bij het…
Ze zijn erg meedenkend bij het installeren van de photobooth.
Más información sobre otros tipos de reseñas.