Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog meer ellende Weer een zelfde ervaring als andere reviews. Ander slecht product geleverd Geen reacties op klachten En geen geld terug Pure oplichterij Ga uitzoeken of huur juridische stapp... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit oplichtersbedrijf verdient überhaupt geen enkele ster. Met mooie plaatjes adverteren, vervolgens heel iets anders sturen. Als je wilt retourneren dan bieden ze eerst 20% en daarna zelfs 40% kort... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling vsn 130 euro niet ontvangen Veel standaard excuus mail. Eind december besteld. Niks ontvangen op inmiddels 15 april ook geen geld terug. Is chinees bedrijf. Niet Nederlands zoals... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slecht waardeloos bedrijf die rommel verkopen, vieze oplichters, je kunt niks retour sturen en blijven in gebreke. Ze komen met een tegemoetkoming van 20% korting op de aankoop, ipv retourner... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

deze oplichters bende opereren onder…

deze oplichters bende opereren onder meerdere namen met de zelfde ellende.
een ervan is vanrooijen mode!!!!
Als alle benadeelde aangifte zouden doen dan kan het afgelopen zijn met de OPLICHTER.
En hij heeft een DUITSE BANK REKENING,een ieder zou die bank kunnen inlichten, een bank wil van zoeen klant af. duitse banken zijn daar helderin.

27 de mayo de 2024

Hollandse website

Hollandse website ? Smerige leugenaars het is een chinese oplichters bende .
Dat zie pas als je bestelling is geplaats.
Als het al aankomt zal het wel rotzooi zijn

23 de diciembre de 2024

Malafide webwinkel

Dit betreft een malafide webwinkel!!

NIET BESTELLEN.

Producten zijn niet zoals omschreven op de website. Men rept 7 maal van wol bij het door mij bestelde artikel en bij levering blijkt het om plastic te gaan.

Na een verzoek tot retourneren wordt duidelijk dat het artikel tegen eigen kosten retour gestuurd dient te worden naar China. Dit staat nergens vermeld en men rept zelfs van zorgeloos retourneren.

Bij mailwisseling wordt je continue aan het lijntje gehouden en sturen ze je van het kastje naar de muur.

Het vestigingsadres wijzigt continue en telefonisch is de firma onbereikbaar.

Ik heb deze firma gemeld bij de ACM en KvK in de hoop dat deze actie kunnen ondernemen zodat deze firma niet nog meer slachtoffers kan maken.

De positieve reviews hier zijn absoluut nep.

19 de diciembre de 2024

Bedrijf is gewoon fake

Bedrijf is gewoon fake. Nederlands telefoonnummer, ja antwoord apparaat. Nederlands adres, ja lunchbar in Amsterdam.
Er komt niets, eerste reactie was "huisnummer vergeten aan te geven". Toen "Ja huis nummer is toegevoegd"......maar nog nooit wat ontvangen.
De 3 "goede reacties" zullen ook wel fake zijn. Niets kopen, ver van weg blijven.

17 de diciembre de 2024

Koop hier niet

Koop hier niet! Heb een maand geleden een tas besteld en is nog steeds niet binnen. Heb gebeld met Bordeh, maar namen nooit op. Op mijn mail antwoordden ze dat dat mijn probleem was… 60 euro kwijt en geen tas: OPLICHTING!

16 de diciembre de 2024

SCAM SCAM SCAM

Zoals ik zelf altijd andere behoed ben ik nu erin getrapt, voor mijn zoon een “winterjas” online gekocht. En ja hoor dikke pech, geld weg. Deze jas is echt waardeloos, hier kun je in de herfst nog niet in lopen. Wat een goedkope zooi. Ongelooflijk dat dit soort websites kunnen bestaan. €59,95 weggegooid en mijn zoon heeft nog geen fatsoenlijke winterjas….

13 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop niet bij deze webwinkel!

Koop niet bij deze webwinkel!
De positieve beoordelingen (vijf sterren) lijken nep (o.a. omgeleid) en zijn dus niet betrouwbaar. Mijn persoonlijke ervaring: ik kocht drie artikelen, waarvan twee in de verkeerde maat en kleur werden geleverd. Het derde artikel werd überhaupt niet bezorgd. De kwaliteit van de twee geleverde artikelen was bovendien uiterst teleurstellend: ze waren van zeer slechte kwaliteit en eigenlijk ongeschikt om te dragen. Hoewel de website aangaf dat het om wol ging, bleek het materiaal goedkoop nylon te zijn. Enfin, er is sprake van misleiding.

Contact opnemen met BORDÈH is vrijwel onmogelijk. Telefonisch word je alleen doorgeschakeld naar een antwoordapparaat. Na veel moeite kreeg ik een reactie per e-mail, waarin ik werd gevraagd foto's van de artikelen te sturen. Na het opsturen hiervan bleef het weken stil stil, zelfs na meerdere pogingen van mijn kant om opnieuw contact op te nemen. Eindelijk kreeg ik een mail dat ik ontvangen artikelen kon retourneren naar Shanghai -nogal kostbaar-. Maar geen woord over de niet ontvangen broek. Na melding hiervan (de broek), incl. track en trace bewijs, geen restitutie ontvangen.

Intussen is het adres van de webshop ook veranderd, van een woonhuis in Nijkerk naar een kantoorhub in Amsterdam.

Ik heb een claim ingediend bij BORDÈH, maar het is onzeker of dit iets oplevert. Waarschuwen van aspirant kopers kost Bordèh in ieder geval een stuk omzet. Laat dit niet na!
Mijn advies: vermijd deze webwinkel!

13 de diciembre de 2024

Jammer

Een schapenwollen vest had ik besteld via Bordèh. Ik weet niet welk schaap ze hebben gebruikt, maar ik kan je vertellen, er kwam geen wol van af, enkel pure polyester.. mèèhhh
Erg jammer, het vestje is heus leuk om te dragen, maar wel heel duur, aangezien het niet heel veel voorstelt en uit China blijkt te komen.

12 de diciembre de 2024

SCAM.

SCAM.

I ordered a leather jacket and a leather bag. Both products arrived after a month, shipped from China. The items had no label or warranty proving they were leather. The jacket was missing pockets and other features shown in the product images on the website. Both items smelled really bad (cheap plastic).

The jacket costed €60 and the bag €40. To return them to China, I now have to pay €30 in shipping fees.

Total scammers. They will steal your money and send cheap plastic clothes. I will be filing a complaint with the consumer authorities (ACM).

10 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

NOOIT KOPEN BIJ DEZE SITE!!

NOOIT KOPEN BIJ DEZE SITE!!! Oplichters zijn het!! Hele slechte producten. Op de site staat makkelijk te retourneren maar helaas moet je het dan wel naar China sturen!!

11 de diciembre de 2024

Wat een BAGGER (bedrijf)

Wat een BAGGER (bedrijf)
Truien aangeschaft, maar te klein. Gelukkig voor achteraf betalen gekozen. Duf mailtje met adresgegevens in China...
Gelukkig wegen de retourkosten niet op tegen de aanschaf hiervan.
MENSHEID, WEES GEWAARSCHUWD!!!!

1 de noviembre de 2024

Nooit hier kopen

Nooit hier kopen! Stelletje boeven zijn het! Slechte kwaliteit kleding, merkloos, geen Europese maten (XL = M voor Europeanen) en dan moeten retouren ook nog terug naar China gestuurd worden a EUR 25,-

9 de diciembre de 2024

CHINEES SCAM BEDRIJF!

CHINEES SCAM BEDRIJF!! Ze hebben een prachtige website en adverteren met mooie producten. En weet je wat? Nadat je besteld hebt krijg je waarschijnlijk nog echt wat opgestuurd ook. Het is echter allemaal chinees nep spul!!! De advertentie zegt Lederen jas...realiteit is dat het van plastic is gemaakt. EN LET OP, ANNULEREN GAAT NIET MEER!!! De sluwe spleetogen sturen je 3 minuten nadat je besteld hebt een mail dat je producten al onderweg zijn!! Ze reageren niet op mails of hun eigen contactformulier... NOOIT BIJ DIT BEDRIJF KOPEN!!!!!!!!

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In de overtuiging dat ik bij een betrouwbaar adres kocht kocht.…

In de overtuiging dat ik bij een bedrijf bestelde dat een Nederlands bedrijf was die gevestigd was in Amsterdam. Helaas, Dit bedrijf was volledig Chinees,
afkomstig uit Sjanghai
Ik kocht een wollen trui voor 49,95 euro, maar ontving een polyester exemplaar, waarde ca 15 euro. (conform chinese sites als Temu en aliexpres) Op die sites stond exact het zelfde exemplaar.
Ik had dus minimaal 3 x teveel betaald. Ik kon wel geld terug claimen, dan moest ik de trui opsturen naar China, dan zouden zij daar wel kijken of ik voor rembours in aanmerking kwam. Gezien mijn ervaring met de betrouwbaarheid van dit bedrijf, heb ik dat maar niet gedaan en mijn verlies genomen.
Laat dit een waarschuwing zijn voor andere toekomstige klanten van dit bedrijf.

27 de noviembre de 2024

Super slecht

Super slecht. Geen levering maar wel mail contact. Na meerdere keren mailen werd het ineens erg stil aan de andere kant. Zal wel niets geleverd krijgen dus advies “NIET KOPEN”.

7 de diciembre de 2024

Slechte kwaliteit, nep merk

Schoenen besteld van een merk maar dit duurde ontzettend lang voor het binnen was en toen het er eenmaal was kwam het niet overeen met het product op de foto.

Momenteel heb ik er een zaak van gemaakt via PayPal. En hoop mijn geld terug te krijgen, heb het eerst via de normale klantenservice geprobeerd maar die reageert niet. (Update: inmiddels heb ik via de goeie service van PayPal zelf mijn geld terug kunnen krijgen)

7 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik dacht dat ik met een Nederlands…

Ik dacht dat ik met een Nederlands bedrijf te makan had. Nee dus schoenen komen uit China. Ze zouden van echt leer zijn, de plastic geur komt je tegemoed. Oke de schoenen zitten lekker maar ben benieuwd hoe lang ze het volhouden. 1x hier besteld maar nooit nooit weer

3 de diciembre de 2024

Oplichters

Oplichters! Nep producten en retour zenden onmogelijk. Zelfde ervaring als hierboven al vermeld: op de website totaal niet duidelijk dat het uit China moet komen. Dacht ook dat het een Nederlands bedrijf was.20 mails over en weer. Ik stuur de jas niet retour want dat kost ook nog eens geld. Oplichters! De naam is Bordèh, daarom kon ik eerst geen reviews vinden.

30 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.