Banner for Borgbigumshop

Borgbigumshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition ved bestilling. Altid forsvarlig indpakning. Opkald fra medarbejder vedr. levering - den pågældende skammel - keramik - sendes ikke med GLS men med Danske Fragtmænd pga. risiko fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg forstår virkelig ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi skulle købe gaver til en kollega, og tilfældigvis var én af tingene kun på lager på firmagavernu.dk. Da jeg søgte på anmeldelserne, var jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Borgbigumshop.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af produkter inden for bolig, køkken, livsstil, mode og fritid. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og nem shoppingoplevelse med et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at sammensætte et varieret sortiment, der kombinerer funktionalitet, design og de nyeste trends med tidløse klassikere. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg med spændende produkter fra anerkendte brands og leverandører, så vores kunder altid kan finde produkter, der passer til deres hverdag, hjem og personlige stil. Hos Borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og gør os umage for at levere høj service, hurtig levering og en tryg shoppingoplevelse. Vores mål er at være en webshop, hvor kunderne nemt kan finde kvalitetsprodukter, gode gaveidéer og inspirerende løsninger til både hjemmet og hverdagen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og tryg information fra bestilling…

God og tryg information fra bestilling til levering - som var ret hurtig

Hej Jannick
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og vælger at dele den. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

har købt en oplader

har købt en oplader, hvor mobilen bare kan ligge på. Den virker ikke!!

Respuesta de Borgbigumshop

Hej Jane. Hvis du oplever problemer med en købt varer, vil jeg bede dig henvende dig til os. Så finder vi en løsning. For varen skal selvfølgelig virke :-)
Vh Kundeservice

Hurtig levering og godt tilbud

Hurtig levering og godt tilbud

Hej Linda
Tusind tak for din besked. Vi sætter stor pris på din positive feedback og at du havde en god oplevelse.

Hurtig expedition og god kvalitet

Hurtig expedition og god kvalitet

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse med os og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God vare og hurtig service

Hej Bente
Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik ikke gaverne - ad flere omgange

3 medarbejdere fik ikke de gaver, de havde valgt til jul. De blev bedt om at vælge nye, efter de andre havde modtaget deres.
Da de valgte nye gaver, fik vi så besked om, at den ene af de nye gaver også var udsolgt, så hun måtte vælge en anden - igen.
Det var en desværre pinlig oplevelse at skulle bede en medarbejder om at vælge en ny gave 2 gange med en besked om, at vi håber at det er muligt for dem at levere det de selv reklamerer for ..

Opinión espontánea

Fin service og fine produkter

Fin service og fine produkter

7 de enero de 2026

Respuesta de Borgbigumshop

Mange tak for din besked, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på.

Kun positive

Kun positive. Hurtig levering

1 de octubre de 2025

Hej Susanne
Tusind tak for din besked. Vi er utrolig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God og hurtig service

God og hurtig service, hjemmesiden fungere også fint med ind og udtjekning.

2 de octubre de 2025

Hej Pia
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har haft en god oplevelse, og at du vælger at dele den.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling, der blev ringet om det var okay med en anden levering, pga dårlig erfaring, og fik så varen 2dage senere. Super handel 👍 her fra

29 de septiembre de 2025

Hej Jan
Tusind tak for din besked. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og at du har taget dig tid til at skrive. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Super god service 👌

1 de septiembre de 2025

Hej Susi
Tusind tak for din anmeldelse, og tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min ordre blev annulleret af B&B

Jeg lavede et køb, som gik igennem og jeg fik kvittering. Dagen efter fik jeg at vide at varen ikke var tilgængelig - at der var sket en fejl. Det kan selvfølgelig ske, men det efterlader mig med en skuffet følelse og jeg vil nok lade være med at tjekke mulighederne ud næste gang jeg får et push.

21 de agosto de 2025

ringede til mig

ringede til mig , iyrdet de var lidt bange for at et jeg havde bestilt ville gå istykker, derfor spurgte de om de måtte levere direkte hjem til. Så fint, og intet var istykker

20 de agosto de 2025

Hej Tina
Mange tak for din besked. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.