Hurtig ekspedition ved bestilling. Altid forsvarlig indpakning. Opkald fra medarbejder vedr. levering - den pågældende skammel - keramik - sendes ikke med GLS men med Danske Fragtmænd pga. risiko fo... Ver más

La empresa ha respondido
Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Ver más
La empresa ha respondido
Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg forstår virkelig ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi skulle købe gaver til en kollega, og tilfældigvis var én af tingene kun på lager på firmagavernu.dk. Da jeg søgte på anmeldelserne, var jeg... Ver más
Borgbigumshop.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af produkter inden for bolig, køkken, livsstil, mode og fritid. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og nem shoppingoplevelse med et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at sammensætte et varieret sortiment, der kombinerer funktionalitet, design og de nyeste trends med tidløse klassikere. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg med spændende produkter fra anerkendte brands og leverandører, så vores kunder altid kan finde produkter, der passer til deres hverdag, hjem og personlige stil. Hos Borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og gør os umage for at levere høj service, hurtig levering og en tryg shoppingoplevelse. Vores mål er at være en webshop, hvor kunderne nemt kan finde kvalitetsprodukter, gode gaveidéer og inspirerende løsninger til både hjemmet og hverdagen.
Vibeholms Allé 16, 1., 2605, Brøndby, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og tryg information fra bestilling til levering - som var ret hurtig

Respuesta de Borgbigumshop
har købt en oplader, hvor mobilen bare kan ligge på. Den virker ikke!!

Respuesta de Borgbigumshop
3 medarbejdere fik ikke de gaver, de havde valgt til jul. De blev bedt om at vælge nye, efter de andre havde modtaget deres.
Da de valgte nye gaver, fik vi så besked om, at den ene af de nye gaver også var udsolgt, så hun måtte vælge en anden - igen.
Det var en desværre pinlig oplevelse at skulle bede en medarbejder om at vælge en ny gave 2 gange med en besked om, at vi håber at det er muligt for dem at levere det de selv reklamerer for ..

Respuesta de Borgbigumshop
God og hurtig service, hjemmesiden fungere også fint med ind og udtjekning.

Respuesta de Borgbigumshop
Rigtig god behandling, der blev ringet om det var okay med en anden levering, pga dårlig erfaring, og fik så varen 2dage senere. Super handel 👍 her fra

Respuesta de Borgbigumshop
Jeg lavede et køb, som gik igennem og jeg fik kvittering. Dagen efter fik jeg at vide at varen ikke var tilgængelig - at der var sket en fejl. Det kan selvfølgelig ske, men det efterlader mig med en skuffet følelse og jeg vil nok lade være med at tjekke mulighederne ud næste gang jeg får et push.
ringede til mig , iyrdet de var lidt bange for at et jeg havde bestilt ville gå istykker, derfor spurgte de om de måtte levere direkte hjem til. Så fint, og intet var istykker