Información sobre la empresa

1. Hotel
  2. Hotel balneario

Escrito por la empresa

Bornholm Hotels er et hotelfællesskab af Rønnes tre største hoteller: Green Solution House (Hotel GSH), Fredensborg Badehotel og Griffen Spahotel.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et hotel som prioriterer interne…

Et hotel som prioriterer interne handelsaftaler med leverandører af mad og vin, fremfor at efterkomme gæsternes ønsker. Serverer kun lokal Svaneke øl, som for alle vores gæster er et Nej Tak - og nej, det var ikke muligt for os at få hverken Carlsberg eller andre mærker. Desuden, igen grundet en intern handelsaftale, ja så skal du som gæst vælge den champagne og de vine som de stiller til rådighed, altså total ligegyldige med hvad du har af ønsker og forslag - deres indkøbsaftaler kommer før dig og dine ønsker. Så kort sagt, spar tiden med at designe de retter med tilhørende vine som du kan tænke dig at få serveret på hotellet, spørg dem hvad du må få... både at drikke og spise.. og vi skriver 2025.., ufatteligt ringe serviceniveau. Og ja - dette er uanset om du er villig til at betale ekstra eller købe 12 flasker m.m., de bestemmer...

5 de septiembre de 2025

Best mini-vacation ever!

We have just returned from a mini-vacation at Griffen Spa Hotel. What a fantastic stay!

Great room, perfect spa and massages, food was out of this world!

Generous, knowledgeable, service minded staff.

Couldn't have been any better!

17 de mayo de 2025

Griffen er fantastisk.

Jeg har gentagne gange valgt at overnatte på Hotel Griffen i forbindelse med mine erhvervsrejser til Bornholm, og hver eneste oplevelse har været en fornøjelse.

Hotellets spaområde er enestående, personalet yder en førsteklasses service, og restauranten tilbyder udsøgt gastronomi. Under mine mange ophold har jeg kun oplevet en enkelt mindre udfordring, som jeg gjorde hotellet opmærksom på. Dette blev imødekommet med det samme, og hotellets professionelle tilgang sikrede en hurtig og effektiv løsning.

Jeg kan derfor give Hotel Griffen mine varmeste anbefalinger. Det er blandt mine absolutte favorithoteller i Danmark og uden tvivl mit foretrukne valg på Bornholm. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg.

19 de marzo de 2025

God morgenmad, glimrende udsigt

Griffen er det hotel, min hustru og jeg helst bor på, når vi sammen er i Rønne. Virkelig fin morgenmad, dejligt spa-område, og fint værelse. Denne gang var vi lidt uheldige med håndbruseren, da vandtrykket var noget for lavt, men til gengæld er udsigten over Østersøen fra hotellets øverste etage glimrende. Hotellets personale var - som altid - søde og hjælpsomme, så det var en god oplevelse.

8 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk beliggenhed og personale på…

Fantastisk beliggenhed og personale på Fredensborg Badehotel. Vi har været der de sidste mange somre og er aldrig blevet skuffede. Skøn fransk restaurant og overraskende fin løsning med ny dejlig swimmingpool, som blev flittigt benyttet.

16 de julio de 2023

Det bedste hotel 🌞🌞

3 de marzo de 2023

Kære Michael,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os.
Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang :)

Natascha // Griffen Spahotel

En god oplevelse

Vi er to par som har haft en virkelig god oplevelse på Griffen spa hotel.
Hele vejen igennem var betjeningen af høj kvalitet ikke mindst i restauranten, hvor vi glædede os over et personale med overskud trods travlhed, dertil nød vi de virkelig gode retter fra køkkenet.
Endelig blev spa området benyttet flittigt.
Vi siger tak for nogle gode dage.

27 de octubre de 2022

Kære Peter,

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at alt har været i orden hele vejen rundt - som det naturligvis bør være :)
Jeg håber, vi får fornøjelsen af, at byde jer velkommen igen en anden gang.

Natascha // Griffen Spahorel

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dejlige værelser og venlig betjening

Dejlige værelser og venlig betjening. Men desværre ingen restaurant åben for andet end en fin morgenbuffet. Endvidere værelse med en bænk på terrassen, som er elendig at sidde på.
Vi var to og én bænk er også uhensigtsmæssig, når vi sidde og læse m.v.
Vi fik dog efter henvendelse i receptionen et andet værelse med stole på terrassen.

14 de agosto de 2022

Kære Willy

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os - Hotel Green Solution House. Det glæder mig at høre, at værelserne og betjeningen har været i orden - og vi fik givet jer et andet værelse, som var fuldt udstyret. Vi beklager selvfølgelig de manglende stole på terrassen, men havde håbet, at vores service havde trukket din stjerne-vurdering lidt højere op :) Jeg håber, vi får fornøjelsen af jer igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Natascha // Bornholm Hotels

Skuffet over værelset …

Det kan godt være, at værelserne med havudsigt er moderne og fine, men værelserne med fransk altan ud mod byen er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Til 1500kr pr. overnatning i dobbeltværelse havde vi nok forventet en anden standard. Loftet har revner, tapetet buler, der var en underlig “brugt/gammel” lugt ved ankomst. Sengene stod i hver sin ende af værelset, da vi ankom, så vi selv måtte flytte dem sammen til en dobbeltseng. Det er sikkert de tidligere gæster i værelset, der har flyttet om, men så skal personalet jo flytte dem tilbage igen til de næste gæster.

3 de junio de 2022

Kære Charlotte Tosti

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os – om end at jeg selvfølgelig er ked af, at du ikke har været tilfreds med dit ophold.

Nogle af vores gæster foretrækker, at dobbeltsengene bliver opsplittet og opredt som enkeltsenge inden ankomst. Jeg undskylder meget, hvis vi har lavet en fejl, og at opsplitningen er sket i et forkert værelse. Hvis du havde henvendt dig i receptionen, så havde vi selvfølgelig hurtigt sat sengene sammen igen. Det er desværre svært for os at ændre noget nu, hvor I er rejst hjem.

Med al respekt for din holdning, så mener jeg, at kr. 1.500 for et dobbeltværelse beliggende på en af Bornholms bedste beliggenheder direkte ved havet og den gamle bydel i Rønne, inklusive fri adgang til det store spaområde samt morgenmad inkluderet i prisen, er en særdeles fair pris.

Jeg er ked af, at du ikke kan lide indretningen af værelset. Du havde som bekendt valgt vores værelse mod landsiden. Værelserne mod havet har farver i havets farver (blå og grønne nuancer), mens værelserne til landsiden har markernes farver (gule og brune nuancer). Alle værelser blev totalrenoveret i 2017/2018, hvor der ex også kom nye badeværelser. I forbindelse med renoveringen blev alle værelser selvfølgelig også malet, og værelserne bliver løbende kontrolleret. På baggrund af din henvendelse vil vi lave en extra kontrol af alle værelser.

Jeg takker dog nok engang for, at du tog dig tid til at anmelde os.

Griffen Spahotel // Rasmus

Uprofessionel personale og attitude

Jeg havde sådan glædet mig til at opleve Griffen Spa Hotel, men blev desværre svært skuffet.

De havde overbooket, så vi blev smidt ud af vores værelse uden kompensation før tid. Derudover var attituden på rengøringspersonalet forfærdeligt, og de kom ind på vores værelse fem gange på 2 timer, selvom vi havde “forstyr ikke” på døren.

Super ærgerligt, og ingen kompensation.

Det er absolut ikke pengene værd. Jeg håber, andre har haft en bedre oplevelse.

10 de mayo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Åh vi havde virkelig glædet os til at…

Åh vi havde virkelig glædet os til at komme på hotel griffen på Bornholm. Men må sige jeg/vi blev da godt nok skuffet.
Vi havde bestilt den helt store suite men men men. Et fjernsyn der hang og kiggede nedad og vi måtte bruge vores egen skruetrækker til at sidde i klemme for at vi kunne se TV. Lampen man skulle bruge når man skulle sidde i den fine lænestol og læse en bog, virkede heller ikke medmindre man holdte konstant på tænd/sluk knappen. Spindelvæv i alle hjørner der hang i lange guirlander og sidst men ikke mindst OO PAPIR på toilettet. Jeg måtte op i byen og købe vores eget. (Av min numse) 🤣
Vi havde bestilt bord i deres restaurante til 3 personer. Der var dækket op til 2. Der blev dog hurtig dækket op til 1 mere. Vi ventede i meget lang tid på vores mad. Så lang tid at vi fik al vores drikkelse gratis den aften plus et glas vin. Fair nok men de skulle nok have lavet vores mad på ny og ikke genopvarmet. Dagen efter kom vi igen og denne gang ventede vi i næsten 50 min før maden kom. Vi var lige ved at gå da vi så de kom med den. Og denne gang var det varmt, lækkert og frisk.
Skal lige siges at selvom vi havde bestilt bord til 3 mennesker alle dagene fysisk i restauranten og så “hun” skrev det ind i deres computer stod vi ikke i deres kalender. Hmmm.

Vi gjorde opmærksom på fejl og mangel på værelset dagen efter og de blev da også rettet pånær spindelvæv og OO papiret. Vi fik lovet en kompensation men det fik vi IKKE. Kan vi se på vores regning.

Om opholdet på hotellet er pengene værd vil jeg desværre ikke sige og vi kommer ikke igen.

14 de abril de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig dejligt hotel og Personale dog ikke kokken

Rigtig dejligt hotel og Personale
Dog vil jeg ikke anbefale restauranten, vi fik en fisk med hård stegeskorpe og meget tør, min kone fik en bøf som hun havde bestilt medium rare men kommer ud medium til gennemstegt, da vi påpeger det får vi af vide af kokken at det var sådan fisken var og bøffen var som den skulle være, tænker han skal forbi hans kollega på GSH og få en genopfrisker for der fik jeg fantastisk mad, også fisk, tilbage Januar

24 de marzo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Juleophold

Blev mødt af en temmelig sur og uinteresseret receptionist.Da vi spurgte ind til room service,trak hun på det,men sagde så:Ja,det koster altså 150kr.O.K.det var muligheden,vi spurgte om,ikke prisen.
Restauranten serverede pragtfuld mad,under vores ophold,både morgenmad og aftenmenu,og betjeningen var helt i top.
Havde en 3personers suite,med havudsigt,som var rigtig fin.Dog ville det være dejligt,med en foldedør mellem stue og soveværelse.
Ved renovering ,kunne man med fordel,indrette det sidste hak i walkin closet,til et ekstra toilet.
Man skal ikke,drikke sin medbragte vin af tandglas,sæt nogle vinglas frem.
Da vi spurgte rengøring,om rene kaffekopper,blev der peget på en spand på rengøringsvognen.
Føj,siger jeg bare,at vaske kopper op i lunket vand i en rengøringsvogn,især i disse corona tider,alt service skal da igennem en opvasker ved høj temperatur.
Sidst men ikke mindst,havde vi forventet,at suiten havde været pyntet op til et juleophold.,prisen taget i betragtning.
Alt i alt ,et ophold,der kunne strammes op på.

6 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er simpelthen ikke godt nok!!

Den ene ☆ deles mellem receptionisten der var på arbejde, da vi ankom til hotellet om aftenen d. 10.12.2021 og som gjorde alt, hvad der stod i hendes magt for at råde bod på den eklatante fejl der var blevet lavet fra jeres side I forbindelse med booking af værelset og
til den yderst behagelige tjener som ekspederede os i restauranten.

Her stopper rosen. Vi havde bestilt et handicapvenligt værelse, hvor man sagtens, i følge jer, kunne komme rundt med en manual kørestol.

Virkeligheden viste sig dog at være en ganske anden.

Jeg kunne ganske rigtigt få kørestolen med ud på toilettet, men jeg kunne ikke lukke døren, for så var der ikke plads til den.

Desuden måtte jeg flytte rundt på møblerne hver gang, jeg skulle vende med kørestolen, da der ellers ikke var plads på værelset.

Sidst men ikke mindst vælger I at sætte senge ind som er så høje, at jeg for mit vedkommende ikke kunne komme i seng ved egen hjælp.

Som om at alt dette ikke er nok, så tillader I jer kun at have handicapvenlige værelser med udsigt, som man så liiige skal betale 700 kr. ekstra for (Det slap jeg dog for at betale for, da det ikke var den pris der stod på vores faktura og jeg derfor lavede en scene, da de lige pludselig ville have ekstra for det værelse, vi i udgangspunkt var blevet sat i udsigt)

Det er noget forbandet svineri og jeg sætter ikke mine ben på jeres hotel igen.

13 de diciembre de 2021

Begravelseskaffe og elendigt smørrebrød

Min søster og jeg holdt, efter vores mor var blevet bisat, begravelseskaffe med smørrebrød på Hotel Griffen, lørdag d. 26/7-21.
Det er de værste og mest kedelige stykker smørrebrød, lavet på et ellers "fint" hotel, jeg endnu har oplevet.
3 slags pålæg var der at vælge imellem:
Leverpostej, rullepølse og saltkød. Gråt i gråt og trist, og stort set intet pynt. Intet farvestrålende. Det havde ellers været velkomment og opmuntrende på en ellers trist dag. Vi havde desværre ikke selv mulighed for at vælge pålægget. Til GENGÆLD ved Griffen godt hvad de skal tage for deres kedelige smørrebrød: 35 kr. PR. STK. Det er simpelthen for meget. Vi er glade for at det ikke var højtbelagte smørrebrød vi havde bestilt.. For det håber jeg da virkelig der bliver gjort noget mere ud af!
Den ene stjerne jeg har givet Hotel Griffen er til den søde tjener, som gjorde hvad han kunne for at vi skulle få en god dag.

28 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop været på et 3-nætters…

Vi har netop været på et 3-nætters ophold på hotellet. God service fra man træder ind ad døren. Vi kom 5 timer for tidligt til at tjekke ind, men fik alligevel vores værelse før tid så vi kunne sætte bagagen og udforske Rønne by med det samme. Rengøringen var i top, morgenmaden var rigtig god med et stort udvalg. Personalet ønskede os god tur ud i byen og bød velkommen igen med et smil da vi kom tilbage, og var meget interesserede i at høre om vores oplevelser i løbet af dagen. Spaen var en god oplevelse. Coronatiderne har gjort man skal bestille tid til spaen, og det synes jeg I skal blive ved med, da man ved der ikke er for mange når man selv ankommer. Meget behageligt med både koldt og varmt at drikke mens man nyder omgivelserne i spaområdet. En rigtig god oplevelse på Hotel Griffen.

9 de julio de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejligt ophold på Hotel Griffen

Min kone og jeg har netop opholdt os 3 nætter på Hotel Griffen 13 - 16 november.
Det har været en stor fornøjelse - især personalet i receptionen, restauranten og i spa-afdelingen. Alle steder følte vi os vedkommende og velkomne - altid med smil og ingen snakken udenom.
Veltilberedte måltider med god smag af friske råvarer.
Dejlig spa-afdeling tilpasset corona restriktionerne. God plads med super service, kolde og varme drikke samt frugt.
Værelset rent og pænt med nye møbler.
Kan varmt anbefale Hotel Griffen

17 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig ledelse på denne hotelkæde - find et andet sted at spise.

Vi ringede til Hotel GSH for at bestille bord på deres restaurant, som var meget positivt omtalt på internettet. Bordet blev bestilt til kl. 19. Da vi mødte op på hotel GSH står der på døren at restauranten er lukket og vi kan ringe på 56904042. Jeg ringer og får at vide at nummeret er UGYLDIGT! Jeg læser videre og forstår nu at det er restauranten på Hotel Griffen der har modtaget vores bestilling. Det havde vi intet fået at vide om. Vi skynder os til hotel Griffens restaurant, bestiller vores mad og får serveret den ringest mad vi indtil nu har spist på Bornholm. Der er noget fuldstændigt galt med ledelsen på denne hotelkæde, når den kan give så misvisende oplysninger. Der står intet på GSH's hjemmeside at deres "super" restaurant er lukket, vi får ingen besked fra det personale vi kontaktede pr. telefon om at bordbestillingen er på Griffen og ikke GSH, og endelig får vi et yderst ringe måltid mad, der efter vores mening ikke var til at spise.

27 de septiembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.