Voor het eerst Bouwmaat bezocht en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Advies gekregen een ZIN-pasje aan te vragen. Je koopt er professionele producten die je in de gewone bouwmarkten niet ziet.... Ver más
La empresa ha respondido
Alles wordt heel snel voor je klaargezet, in 1,5 uur kon ik mijn bestelling afhalen. Fijn dat je nu ook als particulier kunt bestellen.
La empresa ha respondido
Tijdens telefonisch contact gevraagd of er voldoende voorraad was van Knauf stucmateraal (25 kg zak). Tevens gevraagd of er hulp aanwezig is om de zak in de auto te tillen, dit zou geen probleem zi... Ver más
La empresa ha respondido
Op een of andere manier was de levering op een dag later gezet op mijn bon, ik had dinsdag ingevuld en had het formulier uitgedraaid maar niet gezien dat die op woensdag stond. Dus kwam bij bouwmaat... Ver más
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Lorentzstraat 2-E, 6716 AD, Ede, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Bij de winkel werd ik niet ontvangen. Na 4x kloppen op een raam kwam er iemand met de vraag of ik een pas had met vervolgens de melding dat ik alleen online kan bestellen.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Fijn om als particulier ook (online) te kunnen bestellen. Goed geholpen door de chat en personeel ter plaatsen bij vragen

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Vreselijk personeel op de kasa. Er werkt daar een heel ongelukkig persoon zo te zien. Wat stevigere man met een bril. Niet vaak gezien daar eerder. Echt niet behulpzaam, onvriendelijk , gemene ton. Als je zo personeel aanneemt dan weet je gwn dat je klanten gaat verliezen. Ik ga daar nooit meer heen. Rij liever naar een andere vestiging.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Goed geadviseerd door medewerker en efficiënt kunnen bestellen ( website werkt OK); afhalen ging prima.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
De bestelling latten bestond uit 1 pak van 6 en verder allemaal losse latten van 270cm op een karretje.
Ik had al moeten betalen voordat ik de bestelling te zien kreeg.
De kwaliteit was matig, er zaten veel kromme tussen, het is alsof ik de restjes geleverd kreeg. Kreeg dan wel 4 kromme latten extra erbij, maar daar heb ik ook weinig aan.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
We kregen bericht dat vanwege het faillissement van een inkoopkanaal onze bestelling niet kon worden geleverd. We kregen de keus uit annuleren, elders hetzelfde bestellen, of keuze uit andere materialen. Is prima opgelost.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
De bestelling online ging eenvoudig,
Het afhalen ging ook soepel.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Heel makkelijk kunnen bestellen.
Makkelijk af te halen en zeer snel en vriendelijk geholpen. En dat vlak voor sluitingstijd.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Prima afhandeling van de order weer. volgens de bestelling werd het een dag later klaargezet maar na een belletje was men bereid om het een dag eerder klaar te zetten, proficiat!

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Omdat ik altijd gigantisch goed en eerlijk behandeld word door dennis peters en zijn collegas. Ben zeer tevreden hoe t tot nu toe gaat.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Bedrijf zorgt dat ik mijn spullen oprijd op locatie heb. En mocht er iets fout zijn gegaan dan leveren ze het meteen na.

Respuesta de Bouwmaat - Ede
bellen netjes als ze iets niet op voorraad hebben

Respuesta de Bouwmaat - Ede
De online bestelling stond keurig klaar en werd met de heftruck netjes in de aanhanger gezet

Respuesta de Bouwmaat - Ede
1e keer een bestelling, prima verlopen. Op de afgesproken tijd geleverd, keurig verpakt

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Wat een verschrikkelijke vestiging, dom volk en niks op voorraad
Waar ligt de tape : weet ik niet zoek maar even

Respuesta de Bouwmaat - Ede
Zeer nette en beleefde communicatie.
Produkten stonden gereed in afhaalmagazijn.
Er werd hulp geboden bij het laden.