Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Ekkersrijt 2070, 5692 BA Son, NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de prijs was een beetje duurder dan andere plekken maar ik heb mijn bestelling de zelfde dag opgehaald. De medewerkers waren vriendelijk en snel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben eerst in de fysieke winkel geweest ,daar heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Wat ik nodig had was niet op voorraad, hij gaf het advies om het on-line te bestellen. Prima communic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen ging zeer makkelijk duidelijk en overzichtelijk had nog een vraag gesteld in de chat ook daar kreeg ik netjes antwoord op en wat helemaal top was de avond voor de levering belde de chauffeur... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de material de construcción
  2. Tienda de materiales para la construcción
  3. Proveedor de materiales para la construcción
  4. Proveedor de equipos para la construcción
  5. Ferretería
  6. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

50 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

852 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de prijs was een beetje duurder dan…

23 de abril de 2026

Bedankt! Graag tot de volgende keer! 🤗

Fijne winkel

Fijne winkel! ook voor particulieren, om spullen te bestellen en op te halen/laten verzenden.

5 de junio de 2025

Dank je wel! 😀

Prima

Snel klaargezet, prima service

19 de marzo de 2026

Super, bedankt! 🙋‍♂️

Super snel service!

Ik besteld online en 2 uren later het was klaar op te halen! Perfect service!

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Snel geholpen

Particuliere klant geworden en na TEE uur mijn product opgehaald waar ik in heel Brabant naar op zoek was voor n week

22 de octubre de 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

Goede service!

Ik werd erg fijn geholpen aan de telefoon, kreeg goed advies en ze dachten echt met mij mee.

10 de octubre de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dakpannen besteld, top service!

Dakpannen besteld, maar aantallen gingen mis en dakpannen waren kapot bij levering. Niet een paar maar 25% was stuk. De bouwmaat zet alles in het werk om het allemaal te corrigeren. Wat uiteindelijk ook gelukt is dankzij filiaal Son, Ekkersreit en Helmond. Een goede service is belangrijk, maar dat hebben ze dan ook goed begrepen en uitgevoerd bij de Bouwmaat.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃

halen…

Elke keer als we weer iets komen halen word je vriendelijk begroet en de meeste kennen ons onderhand wel. Daarnaast

15 de enero de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Eindhoven Ekkersrijt

Daarnaast...zijn wij ook blij met jou! Graag tot een volgende keer.

top-service

Snelle levering/mogelijkheid om op te halen en een keer daar bleek het product in de aanbieding te zijn. Ondanks dat ik al had betaald werd mij op initiatief van de medewerker de korting alsnog aangeboden en verwerkt. Top gedaan.

6 de diciembre de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.