La empresa ha respondido
Had MDF platen besteld, maar niet nadacht of die in mijn auto zouden kunnen. Schrok van de omvang ervan waarop de medewerker zei dat ik onder borg een aanhangwagen mee kon krijgen. Zo gezegd zo gedaan... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelling stond netjes klaar en er werd zelfs meegeholpen met inladen.
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Nieuwe Havenweg 89, 1216 BP, Hilversum, Holanda
De bestelling stond netjes klaar en er werd zelfs meegeholpen met inladen.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
op vrijdagavond besteld, en zaterdagochtend om 10 uur lag de complete bestelling klaar. Geweldige service! In de winkel waren alle medwerkers erg behulpzaam! Dit was een fijne ervaring, bedankt Bouwmaat, voor het terugbrengen van service bij winkels voor bouwmaterialen.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Hoewel het niet exact de latten waren die we hadden besteld, kregen we langere latten voor dezelfde prijs mee. Alles lag al klaar, netjes ingepakt en daardoor was inladen een fluitje van een cent. Ik kan deze partij van harte aanbevelen.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
De. Levering werd volgens afspraak gebracht. Echter een van de kastjes was beschadigd. Na opsturen van dd fotos werd een nieuw kastje toegezegd.
Prima dus.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Ik had een speciale afmeting balk nodig voor een klus. Bouwmaat had precies de juist maat op voorraad. 's Avonds gecheckt op internet en besteld, en de volgende dag kon ik hem ophalen en door met de klus. Zeer gemakkelijk en fijne service. Erg blij mee.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Kwa bedrijf zijn ze wel goed maar je heb een medewerkster hagnes bij de kassa daar ze lijk me moeder wel ze zit steeds op je hilen het lijk wel of je niet mag bewegin in de zaak geen prettige gevoel als ik daar bent ik heb haar ook 3x gewaarschuwd over ze gedrag tegen over de klanten geen respect enz

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Bouwmaat Hilversum; fijne plek, rustig, goed assortiment en het personeel is Top!!

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Bestelling vlot af te halen. Vriendelijk personeel.

Veel te weinig voorraad
Moest toch weer bij concurrentie restant halen

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Alles wat besteld was stond klaar. Mensen waren erg vriendelijk en vlot.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
De juiste spullen van goede kwaliteit en personeel wat vriendelijk en behulpzaam is .

I got yesterday a sand machine cost 1545 €
They did not help me with barbeque

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Je word goed geholpen en er word mee gedacht aan oplossingen. Vriendelijk personeel.

Respuesta de Bouwmaat - Hilversum
Más información sobre otros tipos de reseñas.