Had egalisatiekorrels nodig voor een verbouwing en bouwmaat was de enige bouwzaak in de buurt die dit had. Online account aangemaakt (particulier),gekozen voor afhalen In 10min rijden en parkeren vo... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle acties en persoonlijk contact na bestelling. Heel mooi. De website zou wat mij betreft wel overzichtelijker kunnen. Meer per maat PVC gegroepeerd. En voor mij was het zoeken naar de verschillen... Ver más
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Willem Brocadesdreef 13, 2132 PV, Hoofddorp, Holanda
Niet alles goed geleverd en aflevertijden veel te laat door gegeven

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Op voorraad, vlot en vriendelijk geholpen.
Items stonden de volgende dag al klaar om op te halen.

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Sjaak & Sjon, denken de macht in handen te hebben ......en kijken meer mee of er geen muizen lo[en...er geen muis loopt...)) door de tent rennen ..... en durfen !!!! mensen aan het werk te zetten !!!! Met spreek mijn niet aan AAN !!! !..........................zeer slecht...... Sjak & Sjon ....gaan wel op vrijdagbeen ballet-tje nassen o;p de kosten v/d ZAAK !!!

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Ik was nog nooit in de bouwmaat geweest omdat ik dacht dat je er als particulier niet kon kopen. ik werd vriendelijk ontvangen en met wat geintjes wegwijs gemaakt. Alleen een beetje vreemd dat ik met mijn online bestelbon eerst langs de kassa moest.Verder het ophalen van het materiaal ging zeer behulpzaam ik stond met mijn handzaag klaar om het materiaal in te korten dat gaan we even anders doen zij de medewerker en vroeg de maten en korte het af op de machine verder ook geholpen met het krimpnet op maat knippen en zelfs met het spul in de auto laden want ja zo een mooie auto is zonde als de boel beschadigd kortom zeer posetief dit maak je niet vaak mee in een groothandel.

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Makkelijk te bestellen, netjes gebundeld klaargezet en vlot geholpen bij ophalen.

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Ook erg fijn als particulier. Iets duurder dan de webwinkels, maar veel sneller en lekker om de hoek. Daarnaast, de webwinkels rekenen vaak nog verzend kosten. Als je die erbij optelt is Bouwmaat niet eens echt duurder. Plus: vriendelijk personeel. Ik werd zelfs gebeld dat mijn bestelling al eerder klaarlag. Heel fijn! Ik kom vaker langs.

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Voor het eerst als particulier een bestelling geplaatst bij Bouwmaat in Hoofddorp.
Alles verloopt gladjes en de communicatie is snel en duidelijk.
Dit kan ik een ieder aanbevelen!

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Aanmelden en vervolgens bestellen is heel eenvoudig.

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Donderdagavond besteld en complete bestelling stond vrijdag 09.00 uur keurig klaar + supervriendelijke en behulpzame medewerkers

Respuesta de Bouwmaat - Hoofddorp
Goed meegedacht met mijn bestelling.
Gelukkig gebeld dat er iets niet op voorraad was voor de volgende dag.
Dus kon dat bij ander filiaal halen ( waar ik vlakbij was)
Staan altijd voor je klaar, zijn vriendelijk en professioneel kom er met plezier, ook online is alles snel geregeld!
Kort om top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.