Bij eerste bezoek werd mij geadviseerd als particulier een account aan te maken. Geen moment spijt van; bij 2e bezoek voor ophalen bestelde artikelen als een echte klant respectvol ontvangen. Top!
La empresa ha respondido
Nabwat gezocht op jullie internet site, waarbij het opzoeken van ons bestelde materialen iets moeilijker ging, hebben wij toch een manier gevonden om het snel te vinden. Verder is jullie assortimen... Ver más
La empresa ha respondido
Op oudjaarsdag nog snel ingekocht voor isolatieklus. Wat een fijn en aardig personeel. Goede prijs en goede kwaliteit materiaal.
La empresa ha respondido
Behulpzaam, ze wouden mijn plaat promatect begrijpelijkerwijs niet op de zaagmachine in stroken zagen. Maar ik mocht hand zag en lineaal lenen om het zelf op de parkeerplaats te doen 😊
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Machineweg 4, 1271 EE, Huizen, Holanda

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Als je voor af besteld dan ligt het klaar en duurt niet uren dat je geholpen wordt.
Zeer vrolijk en aardig personeel

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Geen moeite is ze te veel, geen vraag onbeantwoord. Een top team in Bouwmaat Huizen!!

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
snelle service en levering. goede kwaliteit materiaal en goed advies.

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Veel producten niet op voorraad en bestelling werd slordig afgehandeld. Het was een zoektocht naar welke producten niet geleverd waren uit mijn bestelling.

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Hulpvaardig bij het zoeken naar het juiste product.

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Online een bestelling geplaatst en binnen 2 uur kon ik het ophalen.

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Super goed geholpen vandaag en afgelopen week door Chantal van de vestiging Huizen. Ze dacht mee en hielp me waar nodig en gaf advies. Bedankt 🙏

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Na de bestelling was het onduidelijk hoe je naar de betaling moest gaan. Ook na de betaling stond de order nog open in de winkelwagen. Misschien incidenteel maar voor mij verwarrend. Na opnieuw inloggen kon ik zien dat de voorraad van de vestiging op nul stond en dat het dus waarschijnlijk gelukt was. Daarna bevestigingsmail gekregen wat oke was. De service van Bouwmaat Huizen was overigens top. Zeer klantvriendelijk.

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Verder is jullie assortiment geweldig, een bedrijf om daar zaken mee te doen👍👍

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Snel, behulpzaam personeel en alles wat ik nodig had op voorraad

Respuesta de Bouwmaat - Huizen
Goede producten tegen een goede prijs.
Ruime voorraad en prima service.
Más información sobre otros tipos de reseñas.