Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Boterdiep 28 -32, 3077 AW Rotterdam, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles netjes volgens afspraak geleverd. Snelle levertijden en de chauffeur dacht met ons mee om de materialen zo dicht mogelijk bij de deur te krijgen. Top bezorgservice voor een klein prijsje!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goed geholpen door de medewerkers van bouwmaat. Had voor een klus spullen snel nodig, via een belletje super geholpen en na 2 uurtjes stond alles klaar voor ophalen, heel fijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer. Account aangemaakt. Bestelling ok af kunnen halen. Vriendelijk behandeld. Ben particulier, maar bouwmaat nodigt meer uit dan bouwmarkten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke website. Alles wat ik nodig had en zeer vriendelijk behulpzaam personeel toen ik mijn bestelling kwam ophalen dinsdag 3 maart 2026 na de bestelling zondag 1 maart te hebben geplaatst.

Información sobre la empresa

1. Mayorista de material de construcción
  2. Tienda de materiales para la construcción
  3. Proveedor de materiales para la construcción
  4. Proveedor de equipos para la construcción
  5. Ferretería
  6. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

766 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede ervaring

Vriendelijk personeel. Had multiplex panelen besteld. Die lagen netjes klaar. Waren mooie panelen. Ze helpen je met inladen.

13 de marzo de 2025

Thanks! 🖐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was mijn eerste kennismaking als…

Het was mijn eerste kennismaking als particulier met Bouwmaat. De service was absoluut top. Ik werd zelfs geholpen met het naar de auto brengen van de vooraf bestelde goederen.

11 de marzo de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Graag gedaan! 🤗 Veel plezier met je bestelling!

Valid service

Attentive and helpful staff, clear website with the possibility of VAT deduction, early morning delivery with door service (only ground floor delivery).

4 de marzo de 2025

Great to hear!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, op voorraad en te koop per stuk!

Had isolatieplaten nodig
- ze bleken op voorraad
- ze waren PER STUK te koop! Perfect
-eenvoudig de volgende ochtend op te halen

4 de marzo de 2025

Dank je wel! 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ben zeer goed geholpen door de…

ben zeer goed geholpen door de medewerker deze heeft zelfs even de moeite genomen om de pallet bij mijn aanhanger neer te zetten zodat ik gemakkelijk alles in kon laden

16 de enero de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Leuk om te horen, bedankt! 🙋‍♂️

Helemaal top!

Bestelling stond keurig klaar en netjes ingepakt!

3 de enero de 2025

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! We zullen de complimenten doorgeven!😃

Snelle service

Snelle service, fijne winkel, goed assortiment en geweldige aanbiedingen.

30 de octubre de 2024

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Super te horen! 😃 bedankt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service

Ik ben daar voor niets naar toegereden omdat personeel hun werk niet goed doen en ik met de extra kosten zit.
Zeer slechte eerste kennismaking.
Je ziet hieronder de reactie van Bouwmaat, maar ze hadden een mail gestuurd dat ze contact zouden opnemen met mij, echter is ook dat nog steeds niet gebeurd.
Verteld mij genoeg over dit bedrijf.

23 de octubre de 2024

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Bedankt voor je review! Als je nog verder op je review in wilt gaan, neem dna gaarne contact met ons op via www.bouwmaat.nl/klantenservice

Eerste keer

4 de octubre de 2024

Fijn om te horen! Bedankt! Tot de volgende keer! 😃👍👷‍♂️

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang wachten

Lang wachten. En het houtwerk kon niet worden gezaagd, moest een handzaag kopen om het op maat te krijgen zagen ging trouwens heel makkelijk

27 de agosto de 2024

Respuesta de Bouwmaat - Rotterdam-Zuid XL

Bedankt voor je review! Wij bieden inderdaad alleen een zaagservice aan voor plaatmateriaal! Wel goed om te horen dat het makkelijk te zagen was.

8 consejos para escribir buenas reseñas.