ff wachten met een lekker bakkie koffie en vervolgens staat je bestelling voor je klaar
La empresa ha respondido
via online een bestelling geplaatst en is ook bevestigd om op te halen bij het filiaal Sittard. echter was de bestelling niet gereed, in 1e instantie een teleurstelling. maar het kwam goed de dame... Ver más
La empresa ha respondido
Een geweldig team. Staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee. Geen vraag is te veel en een helpende hand met inladen hoef je niet te vragen. De locatiemanager is zichtbaar en altijd... Ver más
La empresa ha respondido
Via webshop besteld en betaald, bij bouwmaat afgehaald, bestelling lag klaar, goed geholpen door personeel
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Dr. Nolenslaan 111, 6136 GM, Sittard, Holanda

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Een geweldig team. Staan altijd voor je klaar en denken graag met je mee.
Geen vraag is te veel en een helpende hand met inladen hoef je niet te vragen.
De locatiemanager is zichtbaar en altijd geïnteresseerd in de werkzaamheden waarmee je bezig bent.
Ik kom er graag!
Echter bijzonder vervelend dat ze in Sittard de vestiging sluiten. Dan zal ik Bouwmaat niet vaak meer bezoeken. 😔

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Mijn spullen stonden niet klaar in de winkel.

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
echter was de bestelling niet gereed, in 1e instantie een teleurstelling.
maar het kwam goed de dame aan de balie en de medewerker die de bestelling hebben afgehandeld hebben het perfect opgelost.
mijn dank hiervoor, Jos van stiphout.

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Dat ze brengen en op tijd van mijn bestelling.
Ben voor de eerste keer binnen en toen pas ik gezien dat heel veel in voor raad staan.
Nu zou ik regelmatig bij bouwmaat binnen spullen halen.

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Op tijd en alles aanwezig ..
Fijne chauffeur

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Producten volgens verwachting, goede prijzen en vriendelijke service.

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Product was nergens in een gewone bouwmarkt te krijgen. Goede prijs en product was netjes verpakt

Vriendelijk geholpen en duidelijk via Bouwmaat Sittard

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Ondanks berichtgeving dat bestelling klaar zou liggen bijna een half uur moeten wachten (spullen waren niet te vinden)

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
1e digitale bestelling was meteen duidelijk, product goed vindbaar/herkenbaar, zo ook afhandeling en betaling

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Ik had betonijzer gekocht en de medewerkers hielpen mij om de roestige stangen in mijn auto te laden.

Respuesta de Bouwmaat - Sittard
Más información sobre otros tipos de reseñas.