Snel en makkelijk online bestellen en daarna afhalen. Goed geregeld op deze manier. Heel veel keus in het assortiment. Service en personeel ook prima.
La empresa ha respondido
he is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via internet nadat ik mij heb aangemeld voor een klanten nummer en het werkt perfect bestelling geplaatst en betaald en dag er... Ver más
La empresa ha respondido
Dit bedrijf heeft medewerkers die meedenken en zonder morren een fout mijnerzijds tot tevredenheid herstellen. En dat in no time zodat levertijd niet in het gedrang kwam.👍🏻
La empresa ha respondido
Ik moest tijdens het ophalen van me bestelling nog iets wisselen en dat was geen probleem Vriendelijke behulpzame medewerkers
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Laanweg 4B, 3208 LC, Spijkenisse, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Erg uitgebreid en alles wat ik nodig had.
Hoefde niet verder te shoppen.

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Zoals altijd gewoon goed niks op aan te merken

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Super handig dat ik mijn artikel ook online kon bestellen en aan huis bezorgd kreeg zonder extra kosten!

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Koop hier al meer dan 12 jaar met veel plezier mijn gereedschap en bouwmaterialen.
altijd goed advies en begeleiding.

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Goed en snel en goede informatie
Klantvriendelijk op een paar naar
Verder top vestiging

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Net klant worden en zo makkelijk kunnen bestellen ik zeg lekker makkelijk.

Snel gevonden en besteld
Alleen jammer dat ik het zat pas kan afhalen terwijl het wel op voorraad is
In spijkenisse vestiging

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Altijd goed bij deze firma en locatie
Contact is altijd goed je word er goed geholpen en ze hebben goeie en scherpe prijzen en artikelen

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
via internet besteld, na telefoontje konden wij het gelijk ophalen en stond het klaar

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Veelzijdig aan spullen, besteld en opgehaald sneller kan niet.

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Lekker makkelijk besteld online en na kort telefonisch contact dezelfde dag nog opgehaald.

Respuesta de Bouwmaat - Spijkenisse
Goede webwinkel snel en makkelijk zoeken, assortiment uitgebreid.
Nadeel vandaag bestellen pas morgen ophalen.