Ik was op zoek naar Wedi plaat vooor het toilet, wat in de reguliere bouwmarkt slecht verkrijgbaar is. Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk oo... Ver más
La empresa ha respondido
Dakpannen via internet besteld en betaald . Dag erna dakpannen opgehaald. Alles verliep goed! Ik kreeg een bon mee waarmee ik eventuele teveel bestelde en betaalde dakpannen weer terug kon brengen... Ver más
La empresa ha respondido
Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats. Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode wer... Ver más
La empresa ha respondido
Platen besteld.zouden na 4 dgn opgehaald kunnen worden. 1 dag vantevoren bericht dat het nog 4 dgn zou duren .vrijkort dag
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Koperstraat 3, 2718 RG, Zoetermeer, Holanda
Vriendelijke mensen goed geholpen, groot assortiment👍

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk ook eurocol meebesteld. Het stond snel klaar in Zoetermeer, echt een aanrader.

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Bouwmaat heeft een gemakkelijke website. Het bestellen is eenvoudig en het product is snel af te halen.

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Behulpzaan,zeer goede website en een groot aanbod van artikelen

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
De prijzen zijn over het algemeen een stuk gunstiger dan bij de reguliere bouwmarkten. Verder ook vlot geholpen.

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
On-line besteld. Goede communicatie via de mail. Snel op te halen. Vriendelijk personeel.

Zeer behulpzaam.
Ik had blijkbaar aangegeven dat ik de bestelling pas een dag later zou ophalen. Hij lag al klaar, dus kon hem toch meenemen. Super service.
Perfecte service vanuit Zoetermeer om als nog het product van een andere vestiging te krijgen!

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Goede en nette levering van 21 multiplex platen. Waren goed verpakt. Het regende licht, dus door de plastic verpakking kon ik het buitje afwachten voor ik de 21 platen naar binnen bracht. TOP

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats.
Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode werd de factuur uitgedraaid en bestelling meegegeven! Perfect!

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Online bestellen ging soepel en snel. De bestelling was snel af te halen.

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Fijn dat ik rechtstreeks bij het filiaal kon bestellen. Prettige communicatie met medewerker.
Prijzen van materiaal aan de hoge kant, vergeleken met andere grote bouwmarkt.

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Site is duidelijk en snelle levering en erg tevreden ☺️

Respuesta de Bouwmaat - Zoetermeer
Más información sobre otros tipos de reseñas.