23 juli 2026 een bestelling geplaatst en helaas tot op heden ( bijna een maand later 17 augustus) nog steeds niks binnen. Slechte communicatie. Ik hoop dat deze review motiveert om wat beter e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik bestel al jaren bij Bovino en ben zeer tevreden. Er is veel uitzoek in mooie kwaliteitswijnen. Al mijn favoriete wijnhuizen zoals Baron de Ley, Simonsig, Poggio le Volpi en Viu Manent zijn hier ver... Ver más
Ik bestelde al jaren wijn bij Bovino. Nu na een keer goed op te letten op de prijs kom ik tot de volgende ontdekking. Ze bieden 10% korting aan op verzoek van het leverende wijnhuis waarvoor zij ond... Ver más
Zeer vlotte website, waar je onmiddelijk en precies kan kiezen waar je naartoe wil. Maar ook zonder specifieke vereisten is het leuk winkelen. Heel vlotte afwerking en snelle levering. PostNL is niet... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bestel uw kwaliteitswijn snel en vertrouwd ✓ Snelle levering ✓ Simpel te bestellen ✓ 45 dagen proefgarantie ✓ Professioneel advies ✓ Veilig betalen.
Información de contacto
Holanda
- bovino.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Betrouwbaar en snel
Bovino levert goede kwaliteit voor een redelijke pijs
Snel en netjes geleverd
Order came very fast.
Rapide et facile d’utilisation
Rapide et facile d’utilisation. Le choix est vaste et de bonnes qualités
Snel en perfect geleverd
snel en correct geleverd in passende…
snel en correct geleverd in passende verpakking
Aantal verschillende dozen : 7
Aantal dozen wijn besteld.
Order snel en correct afgehandeld en meteen een bericht ontvangen dat de bestelling gereed stond.
Mooie wijnen voor prima prijzen.
Vriendelijke medewerkers.
Aanrader
Snelle levering.
Goede wijn behoeft geen krans
Heerlijke wijn, snel en gratis bezorgd, goede service.
Snel en uitstekend verzorgd
Wat een slechte service
Wat een slechte service! Ik ga hier nooit meer bestellen.
Ik had voor de kerst een bestelling gedaan van 3 flessen wijn. Ik kreeg vervolgens mijn bestelling twee keer. Twee dozen met dezelfde inhoud. Vanuit mijn eerlijkheid hier netjes een mail over gestuurd om hen op de hoogte te brengen. Ik had nl maar drie flessen betaald en kreeg er zes. Hun oplossing is dat ik de extra flessen betaal met 20 % korting of dat ik ze terug stuur. Is het mijn fout dat er een dubbele bestelling komt? En 20 % korting? Dat moet mij dan blij maken? In plaats van dat ze dankbaar zijn dat ik het eerlijk meld. Als ik niks had gezegd hadden ze het niet geweten.
Jammer van deze service. Ik ga voortaan ergens anders bestellen.
Kwaliteit en snelle levering
Uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Goede prijzen en zeer snelle levering.
Uitstekend klantenservice
Ik had 3 wijnen besteld en een houten kist, maar een van de flessen was te groot en dat wist ik niet tot een medewerker heeft het opgemerkt en dat verteld voor de bestelling thuis was. Heel proactief en professioneel. Super gedaan!
Wrong bottle sent
Wrong bottle sent, and wrong picture and description on the website.
Heel goede en snelle service
Heel goede en snelle service. Enig minpuntje: men kan bestellingen plaatsen voor wijnen die niet voorradig zijn.
Super snel bezorg en makkelijk besteld…
Super snel bezorgd en makkelijk besteld via de site.
Fan van Bovino
Er kan altijd iets mis gaan in de logistieke keten. In dit geval werd er direct gereageerd om het ontbrekende in orde te brengen. Dat is wat telt.
Ik ben fan van Bovino!
Goed assortiment, duidelijk en snel
Enige winkel/webshop die de wijn had die ik als cadeau wilde kopen voor kerst. Onwijs snelle levering. Ik schrijf normaal geen reviews, maar ik ben echt blij!