Amazing service, very friendly. The mechanic arrived on time and changed the wheels super fast and left it all clean and in order. Second time I am using their services and I will continue doing so.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Søde og grundige mekanikere. Vores brugtbilstjek viste desværre flere alvorlige fejl, og vi må derfor på jagt efter en anden bil. Men det er virkelig rart med et par professionelle øjne, når man ikke... Ver más
I am extremely disappointed with the service provided regarding my tyre change. I own an XPENG and purchased both winter and summer tyres through them, with Box Now as their partner. Fo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hvorfor tage på værksted, når værkstedet kan komme til dig? Book en mekaniker til dig, og slip for at køre på værkstedet. Brug i stedet tiden på at gøre dét, du synes giver mening. Når du vælger BoxNow, beholder du bilens fabriksgaranti, og du får altid 3 års garanti på reservedele og reparationer, som du har købt gennem BoxNow. Hjælp andre med at gøre deres bilejerskab nemmere – giv os en anmeldelse.
Información de contacto
Valhøjs Alle 158, 2610, Rødovre, Dinamarca
- +4570707787
- hej@boxnow.dk
- boxnow.dk
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekt oplevelse
Yderst god, venlig og imødekommende service fra den kvindelige medarbejder som kom ud for at skifte batteri på min bil. Hun får min aller bedste anbefaling.
Fantastisk service
Fin service med lidt forhindring
Kom godt nok lidt sent pga kø på motorvejen men ellers fin service - og så lidt problemer med at få lov til at betale.
Glæder mig til efterårets skift tilbage til vinterdæk
Hurtigt og nemt.
Hurtig og professional gennemgang og…
Hurtig og professional gennemgang og servicering af min bil. Sådan skal det være, ikke så mange dikkedarer. Intet oversalg eller unødig bekymring.
Super hurtig service 👌
Det var nemt og smart at det foregik på…
Det var nemt og smart at det foregik på min arbejdsplads.
Super betjening som sædvanlig..
Super betjening som sædvanlig... En fornøjelse at være kunde hos jer. Christoffer var den rare mekaniker, der kom og servicerede min bil idag. Tak for jer
Virker kun når der ikke er problemer
Opdatatering 25/3: BoxNow er efter anmeldelsen vendt tilbage og undskylder forløbet. I samme ombæring har de valgt at kreditere hele faktura som kompensation. I lyset af dette rettes antallet af stjerner, udelukkende som anerkendelse heraf.
Har brugt BoxNow til dækskifte da konceptet umiddelbart lyder godt. Beder dem indledningsvis bekræfte at de kan kode TPMS nye ventiler i forbindelse med dækskiftet. Dette får jeg at vide, ikke er noget problem og jeg køber derfor dæk og ventiler (specifikt til bilen, Audi). De møder op til aftalt tid og mekanikeren er der ikke noget at udsætte på, men efter en ½ time banker han på og oplyser at han ikke kan kode ventilerne med det udstyr, han har i bilen og at jeg derfor skal køre til deres værksted i Greve for at få udført arbejdet. Allerede her går idéen jo lidt af, men efter dialog med deres kontor, som igen bekræfter at de godt kan kode dem på værkstedet, finder vi en ny tid, hvor jeg så skal møde op i Greve. Det ender så her med at jeg venter 3½ time på dækskift og kører derfra uden at TPMS er blevet kodet til bilen.
Igen må jeg have fat i deres kontor, som lover at de vil undersøge det nærmere og vende retur med en løsning. Som kompensation tilbydes der 20% rabat på den oplyste pris på kr. 1.650.00. Herefter er der komplet tavshed i 1 måned. I stedet kommer der så en regning på kr. 1.673,40. Jeg skriver derfor til dem 3 dage i træk og gør opmærksom på, at jeg hverken har hørt fra dem og at prisen er forkert, men intet svar. Da jeg til sidst ringer får jeg at vide at de godt kan se internt at sagen er strandet, men jeg vil høre noget den følgende dag. Jeg gør opmærksom på at nu skal de ikke begynde at sende rykkere når regningen er forkert og jeg derfor ikke betaler.
Dagen efter (torsdag) svarer de, at jeg senest mandag vil have en ny regning og evt. svar vedr. kodning af TPMS. Lørdag kommer der så en påmindelse om ikke batalt regning. Sender dem igen en mail om at de skal huske at vende tilbage mandag, Hører intet og sender tirsdag morgen endnu en mail og beder dem svare. Umiddelbart efter modtager jeg en påmindelse samt rykker gebyr på den oprindelige faktura.
Jeg har erkendt at jeg nok skal på et andet værksted for at få kodet TPMS, som jeg skulle have gjort fra start, men at det skal være så svært at fremsende faktura på det aftalte beløb er utroligt. Jeg er dog ikke den første til at opleve dette, kan jeg se på tidligere anmeldelser, så hav dette i mente inden du booker arbejde på din bil hos BoxNow.
Meget god service og flink betjening.
Meget god service og flink betjening.
Professionel og behagelig oplevelse
Jeg havde Rebecca forbi til at skifte mine hjul fra vinter til sommer, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun var både professionel, imødekommende og meget grundig i sit arbejde og gav sig god tid til at svare på mine spørgsmål. Alt i alt en service, jeg varmt kan anbefale.
god service og ingen spildtid
Det er altid en meget venlig og serviceminded mekaniker I sender.Det er også så dejligt let at I kommer til mig på min arbejdsplads, så koster det ikke nogen spildtid for mig.
Helt igennem genialt koncept og super oplevelse
Helt igennem genialt koncept og super oplevelse igen. Kan virkelig anbefales
Mekanikeren kom til tiden og var super venlig
Mekanikeren kom til tiden og var super venlig og imødekommende. Arbejdet blev udført hurtigt
Fin oplevelse!
Parkeringsbremse kaliber udskiftet Tesla model S
Opgaven blev løst til fuld tilfredshed!
God service.
Nemt at bestille service.
Mekaniker kommer til tiden og udfører opgave i min indkørsel. God og venlig service og jeg skal ikke "ned og aflevere min bil"
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.