Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing service, very friendly. The mechanic arrived on time and changed the wheels super fast and left it all clean and in order. Second time I am using their services and I will continue doing so.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde Rebecca forbi til at skifte mine hjul fra vinter til sommer, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Hun var både professionel, imødekommende og meget grundig i sit arbejde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I am extremely disappointed with the service provided regarding my tyre change. I own an XPENG and purchased both winter and summer tyres through them, with Box Now as their partner. Fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Taller mecánico
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Mantenimiento y reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Hvorfor tage på værksted, når værkstedet kan komme til dig? Book en mekaniker til dig, og slip for at køre på værkstedet. Brug i stedet tiden på at gøre dét, du synes giver mening. Når du vælger BoxNow, beholder du bilens fabriksgaranti, og du får altid 3 års garanti på reservedele og reparationer, som du har købt gennem BoxNow. Hjælp andre med at gøre deres bilejerskab nemmere – giv os en anmeldelse.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service XPENG G9/Udskiftning af T-boks

Service i dag d. 6/2-26 har været god, mekaniker/tekniker behagelig fyr.

Oplevelsen op til knap så god.

Skulle have lavet service d. 23/1-26 kl. 8:30, dog får jeg besked pr. sms kl. 8.03 at tekniker er syg, hvilket er uheldigt.
Men alt for sen besked, da det kostede mig en fri dag.
Fik en sms, med besked om at i ville finde ny dato, og kontakte mig.
Intet er sket, da jeg kontakter jer onsdag d. 4/2-26, og nævner at vi endnu ikke har hørt noget ang. service, meddeler personen hos jer at, der var sket en fejl, og han ville sørge for at teknikeren/mekanikeren som kom i dag, for skifte T-boks ville lave service også. Ellers ville personen ringe til mig igen, hvis det ikke kunne lade sig gøre. Jeg nævner i samme omgang at rammen, omkring højtaler i forruden er flækket, hvilket han siger er desværre er meget normalt, og han sørger for at teknikeren som kom i dag, havde en ny med.

I morges d. 6/2-26, bliver jeg ringet op, af en fra jeres kontor, som lige ville sikre sig at bilen stod i læ, da det kræver dørene står åben i forhold til udskiftningen af T-boks, det var muligt.
Jeg nævner så at personen skal huske service på bilen også, og den ramme som var knækket.

Det var så ikke noteret nogle steder at der skulle udføres service, samt. Udskiftning af den ramme. Men det sørgede personen fra i morges, så lige at få fortalt til teknikeren.

Teknikeren kom så i morges, han havde ikke fået besked hverken om service eller den ramme…..

Det er simpelthen for ringe at i ikke har styr på dette fra konteret side, det er en ommer

Men kæmpe ros til jeres tekniker, han har gjort et fint stykke arbejde, og meget behagelig at snakke med.

6 de febrero de 2026

Søde og grundige mekanikere

Søde og grundige mekanikere. Vores brugtbilstjek viste desværre flere alvorlige fejl, og vi må derfor på jagt efter en anden bil. Men det er virkelig rart med et par professionelle øjne, når man ikke selv aner noget om biler. Og formentligt har det sparet os for en masse penge og bekymringer 🤗

4 de febrero de 2026

Hold jer langt væk!

Helt håbløst forløb. Brugte udelukkende denne løsning fordi jeg var på ferie og ikke kunne køre bilen på alm. værksted. Det gør jeg ikke igen - det bliver et alm værksted fremover. Mekanikeren lavede en stor skade på min kølerhjelm under arbejdet og ringede aldrig (som ellers var aftalt) efter endt arbejde for at koordinere nøgleaflevering og betaling. Efter rejsen tænkte jeg, at der hurtigt ville komme en løsning - og måske en afslag på prisen pga den meget uheldige reparation. Det eneste der kom var en rykker med rykkergebyr på den fulde pris og ingen løsning på at håndtere skaden. De sender sågar rykkere med gebyr uden at overholde rentelovens krav om 10 dage mellem der må pålægges gebyr. Alt emmer af amatørisme. Når jeg skriver om de forventer, at jeg skal gøre noget i skadessagen, så bliver jeg kun mødt af larmende tavshed - de svarer slet ikke på mailen. Nu har de også fået pengene. Her 1,5 måned efter har jeg stadig en skadet bil uden et eneste initiativ fra BoxNows side om udbedring af skaden de har forvoldt. Find et andet værksted, hvis I har jeres bil kær.

19 de diciembre de 2025
Logotipo de BoxNow

Respuesta de BoxNow

Hej Frederik,

Vi er naturligvis kede af det forløb, du har oplevet – særligt i forbindelse med skaden på bilen og den manglende opfølgning i starten. Det er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Når det er sagt, er vi glade for, at sagen sidenhen er blevet løst. Skaden på din kølerhjelm er blevet udbedret, så bilen igen står som den skal, og vi har samtidig refunderet en del af det oprindeligt betalte beløb som kompensation for oplevelsen.

Behandlingstiden blev desværre længere end ønsket, blandt andet som følge af processen med forsikringsselskabet, hvilket vi godt forstår har været frustrerende.

Det vigtigste for os er, at vi finder en løsning – og vi er derfor flade for, at vi nåede i mål, og at du i sidste ende lod til at være tilfreds med resultatet.

BoxNow

Reparation af Xpeng G 9

Jeg har siden september 2 gange haft brug for reparation af min Xpeng G9. Mekanikeren oplyser begge gange, at BoxNow kontakter mig, når reservedel ankommer. Det gør de bare ikke. Første gang måtte jeg henvende mig 3 gange om reservedelen var kommet, da man havde glemt sagen. Anden gang ventede jeg mere end en måned for at give dem en reel chance til at oplyse om reserdelenes ankomst. Det hjalp ikke. Jeg måtte igen kontakte dem, blot for at konstatere, at reservedele var ankommet uden at de havde kontaktet mig. Jeg har endelig fået en tid om reparation nu på mandag d. 2 februar.
Box Now har nu reageret på dette opslag og lovet, at der vil blive foretaget en opstramning i deres procedurer, så at servicen vil blive meget forbedret. Vi havde en god og tiltrængt dialog om emnet.

26 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid et godt og trygt valg af mekaniker

Mekanikeren er særdeles serviceminded, kundeorienteret, kompetent og svarer velvilligt, ærligt og tålmodigt på spørgsmål om dette og hint. Jeg anbefaler varmt BoxNow til alle, nemt, enkelt og praktisk.

23 de enero de 2026

grundig service

Jacob var meget grundig og udførte service i forbindelse med den udskiftede olie. Olie- og oliefilter blev tjekket, og jeg fik gode og konkrete anbefalinger til, hvad jeg bør gøre fremover. Helt klart en service, jeg vil overveje at bruge igen.

20 de enero de 2026

Igen en god oplevelse

Jeg havde i dag besøg af Niklas til at lave service på min Xpeng G6.
Jeg er yderst tilfreds. Sublim service, ingen problemer, bare nemt, hurtigt og overskueligt at kunne få ordnet service hjemmefra.

16 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.