Boxon AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Empresa de empaquetado
  2. Impresora de etiquetas personalizadas
  3. Maquinaria de empaquetado

Escrito por la empresa

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Escrito por la empresa

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

127 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som enkel och att ledtiden var bra. Vi hoppas få hjälpa dig igen snart! Vänligen,

Bra personlig service

Bra personlig service, bra produkt.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både vår personliga service och produkten. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra pris samt trevligt bemötande från…

Bra pris samt trevligt bemötande från säljaren som förstod mina behov.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade både priset och bemötandet från vår säljare. Att förstå våra kunders behov är alltid en prioritet för oss. Varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! Vänligen, Boxon AB

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande, både från lagret och utkörningen. Rekommenderar starkt att handla hos Boxon!!!

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är väldigt glada över att du uppskattade bemötandet både från vårt lager och vid utkörningen. Det betyder mycket för oss. Tack också för din varma rekommendation du är alltid välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Boxon AB

Bra serviceinriktad

Svar från kundtjänst och uppföljning från säljavdelningen.

Bra produkter och leverans i tid

31 de octubre de 2025

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och leveransen. Din feedback betyder mycket för oss och vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Fin kvalitet på påsarna jag köpte

Fin kvalitet på påsarna jag köpte

31 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten på påsarna och hoppas att de kommer till stor nytta. Varmt välkommen tillbaka!

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med hjälpen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans av kartonger med…

Snabb leverans av kartonger med specialmått. Kundsupport i världsklass!

29 de octubre de 2025

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och vår kundsupport. Det betyder mycket för oss! Välkommen åter när du behöver fler produkter.

Bra svarstid

Bra svarstid, svarar som regel inom samma dag.
Levererar enligt överenskommelse.

17 de octubre de 2025

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med vår svarstid och leveranser. Vi strävar alltid efter att hålla vad vi lovar.
Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kundkontakt och leveranser.

Bra kundkontakt och leveranser.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och det gläder oss att du är nöjd med vår kundkontakt och våra leveranser. Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Extra avgift

Ok, men tar extra betalt för pallar som emballaget skickas på, inte finns med i orderbekräftelsen, utan dyker upp som en post på fakturan. Info som göms i deras allmänna villkor.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi beklagar om informationen om pallkostnaden kom som en överraskning. Kostnaden för pallar framgår av våra allmänna villkor men vi förstår att det hade varit tydligare om detta även framgått direkt i orderbekräftelsen. Vi tar med oss din synpunkt i vårt arbete med att förbättra transparensen i vår kommunikation.

Tveka inte att kontakta oss direkt om du har fler frågor eller funderingar kring din faktura – vi hjälper gärna till.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid snabb leverans och har ännu inte haft några problem med delleveranser eller liknande.

9 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och att allt fungerat smidigt. Det betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka när du behöver något mer!

8 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade den snabba leveransen. Välkommen tillbaka!

Snabb leverans som vanligt

3 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! 🌟
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt precis som det ska vara. Välkommen tillbaka! 😊

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling. snabb leverans.

6 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att du är nöjd med vår återkoppling och leverans. Välkommen åter!

Bra kommunikation med säljare

1 de octubre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback! 😊 Vi är glada att du är nöjd med kommunikationen, det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra priser

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och våra priser. Välkommen åter!
Boxon AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.