Boxon AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Empresa de empaquetado
  2. Impresora de etiquetas personalizadas
  3. Maquinaria de empaquetado

Escrito por la empresa

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Escrito por la empresa

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

127 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med.

25 de junio de 2026

Tack för din feedback!

Jag ber våra säljare att titta närmare på detta. Jag utgår från att det är prislistan på vår webb ni syftar på?

Vi uppskattar att ni uppmärksammar oss på att exempelvis vissa artiklar saknas. Vi förstår att det blir mer omständligt när ni behöver beställa via offert istället för direkt från prislistan och vi tar med oss detta i det fortsatta förbättringsarbetet.

Tack för att ni hjälper oss att bli bättre!
Vänligen,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ta bort småorderkostand (som dessutom…

Ta bort småorderkostand (som dessutom ligger innan momsen) och frakterna är inte i relation till storlek/vikt !!

26 de junio de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Vi förstår att både småorderkostnaden och fraktpriserna kan upplevas som frustrerande. Småorderkostnaden finns för att täcka en del av de administrativa och logistiska kostnader som uppstår även vid mindre beställningar. Våra fraktkostnader baseras på flera faktorer, inte enbart paketets storlek och vikt, vilket kan göra att de ibland upplevs som höga.

Vi tar dina synpunkter vidare internt och arbetar kontinuerligt med att se över våra priser och villkor för att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. Tack igen för att du hjälper oss att bli bättre.
Vänligen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkt

Leverans och produkt.

15 de junio de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både den snabba leveransen och produkten. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vår service och den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen! Vänligen, Boxon AB

Super smidigt!

4 de junio de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som super smidigt. Varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande med bra svar

4 de junio de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick bra svar på dina frågor. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

10 av 10

Snabb och bra respons

3 de junio de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår snabba respons och servicen. Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Står att leveranstiden är 1-3 dagar

Står att leveranstiden är 1-3 dagar. Men det visar sig att det är 2 månader! Vägrar annulering av beställning och återbetalning.

9 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Boxon AB

Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och för din feedback. Du är gärna höra av dig till oss på support_se@boxon.com eller 042250700 så hjälper vi dig att kika på ditt ärende.
Ha en fin dag!
Bästa hälsningar,

Bra service

26 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Snabba leveranser

Leverans gick fort

20 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen och att den kom fram snabbt. Varmt välkommen att handla hos oss igen! Vänligen, Boxon AB

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, snabb frakt mycket hjälpsamma.

22 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både återkopplingen, den snabba frakten och vår hjälp. Vi uppskattar verkligen dina ord och hoppas få hjälpa dig igen framöver! Vänligen, Boxon AB

Professionella lösningsinriktade och…

Professionella lösningsinriktade och riktigt bra i alla kontakter.

19 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du upplever oss som professionella, lösningsinriktade och bra i kontakten. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver. Vänligen, Boxon AB

Svårt att få ett svar

Svårt att få ett svar. Tog långt tid och skickar OE till fel person ofta.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att kommunikationen inte fungerat som den ska och att svarstiderna varit långa. Att information dessutom skickats till fel person är något vi ser allvarligt på. Vi tar med oss detta för att förbättra våra rutiner och hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. Vänligen, Boxon AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkter men dyra avgifter

Bra produkter, MEN: Det kan bli väldigt stora extraavgifter vid små beställningar, rent av mer än varuvärdet eftersom frakten också är väldigt dyr. Man borde kunna välja en enkel frakt till ett ombud, och inte straffas bör att man är liten.

6 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback och för att du uppskattar våra produkter. Vi förstår samtidigt din synpunkt kring avgifter och fraktkostnader vid mindre beställningar. Vi tar med oss detta och ser kontinuerligt över våra frakt- och leveransalternativ för att kunna erbjuda så smidiga och rättvisa lösningar som möjligt, även för mindre ordrar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Vänligen, Boxon AB

4 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen! Vänligen, Boxon AB

Snabbt och smidigt!

5 de mayo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.