Boxon AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Empresa de empaquetado
  2. Impresora de etiquetas personalizadas
  3. Maquinaria de empaquetado

Escrito por la empresa

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Escrito por la empresa

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

127 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

snabb och smidig

stor sortiment och enkel att beställa

22 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplevde beställningen som snabb och smidig, och att vårt stora sortiment gjorde det enkelt för dig. Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Välkommen tillbaka!

Träffade världens trevligaste

Träffade världens trevligaste
Lager Direktör
Tony hitte han 👍

22 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din härliga recension! Vad roligt att höra att du fick ett så positivt möte med Tony – vi håller med, han är fantastisk! 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Pålitliga transporter. Tydligt.

18 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med vår service och våra transporter. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Beställde på nätet

Beställde på nätet. Ringde upp och kollade min beställning då det var första gången ( ny kund). Fick ett Trevligt bemötande vid förfrågan om leverans mm.

17 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du som ny kund fick ett trevligt bemötande och att allt kändes bra med beställningen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att höra av dig och att du delar med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tar extra betalt på små order.

Tar extra betalt på små

18 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi förstår att det kan upplevas som negativt med en extra avgift vid små beställningar. Avgiften tillkommer endast vid order under 500 kr och är till för att täcka grundläggande hanterings- och fraktkostnader. På så sätt kan vi fortsätta erbjuda snabb och pålitlig service även vid mindre inköp. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig – din input hjälper oss att bli bättre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveransförseningar med mycket kort…

Leveransförseningar med mycket kort varsel.

17 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Det va synd att leveransen inte kom som planerat.
Tyvärr uppstår det leveransförseningar och vi ber om ursäkt om detta kom till ditt kännedom. Kontakta oss gärna om detta så vi kan undersöka detta.
Önskar dig en fin dag.
Mvh

Snabb service

8 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och för din fina feedback.

Jättebra pris

Jättebra pris

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att du är nöjd med priset, vi strävar alltid efter att erbjuda bra värde. Välkommen tillbaka! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lådorna var bra och prisvärda men…

Lådorna var bra och prisvärda men leveransen tog en vecka istället för 1-3 dagar

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback! Vad kul att höra att du är nöjd med lådorna och priset. Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än utlovat – det är inte den upplevelse vi vill ge. Vi tar med oss detta för att förbättra våra leveranstider framöver. Tack för att du hörde av dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min leverasn försvann

1 de julio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för att du hörde av dig och vi är verkligen ledsna att din leverans försvann. Det här är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på order@boxon.com, så hjälper vi dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Vi vill gärna hitta en lösning och se till att du får det du beställt.

Tack för ditt tålamod!

Lätt och snabbt

Snabb återkoppling på frågor och även snabb leverans.

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde både snabb återkoppling och leverans. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt – så det är kul att det märks! Varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen. 😊

Trevliga och hjälpsamma

Har fått ett väldigt trevligt bemötande och bra hjälp

Respuesta de Boxon AB

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du känt dig både väl bemött och hjälpt. Vi lägger stor vikt vid att ge ett personligt bemötande, så det betyder mycket att du uppskattar det. Tveka inte att höra av dig om vi kan göra något mer för dig framöver! 😊

Boxon har bra produkter

25 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar – vi finns här för att hjälpa till.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fick det jag skulle ha men galet lång…

Fick det jag skulle ha men galet lång leveranstid

26 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi är glada att du fick det du beställde men vi beklagar verkligen att leveranstiden var längre än förväntat. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår logistik för att kunna leverera snabbare och mer effektivt framöver.

Tack för att du hörde av dig – din input hjälper oss att bli bättre!

Snabb o säker leverans 😀

25 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och säkerheten – precis som det ska vara!

Välkommen åter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snabb och bra service

Har en av sveriges trevligaste säljare! Otroligt bemötande :)

9 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva till oss och för dina fina ord.

Amazing Customer Service

12 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva till oss och för dina fina ord.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varför kreditkoll/ UC?

Jag har handlat i snart två år utan en ända betalningsanmärkning. Ändå gör ni en kredit koll vid varje order??

13 de junio de 2025

Respuesta de Boxon AB

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss för din feedback. Du får gärna kontakta oss på 042250700 så berättar vi mer om denna rutin som vi har.
Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Boxon AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.