Nemt og enkelt at få opmagasineret indbo i forbindelse med fx. flytning. Der ligger på hjemmesiden en god video, som forklarer, hvordan man låser hængelåsen op 🙂
Consulta las opiniones de los clientes
Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Ver más
La empresa ha respondido
Bedste løsning for opbevaring! Vanvittig nemt, og bekvemt, både med bestilling og valg af container, beliggenhed og størrelse. Er meget tilfreds med BOXSTATION.
Boxstation levede mere end op til mine forventninger: Det var enkelt at komme til og fra området i Nordhavn. Sikkerheds og aflåsning systemet var i top. Containerne var rene og pæne faktisk nye. Kund... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.
Información de contacto
Kronprinsessegade 46E, 3.sal, 1306, København K, Dinamarca
- kundeservice@boxstation.dk
- boxstation.dk
Nemt og enkelt
Gennemblødte flyttekasser
Boxstation hævder at containere er fugtfri. Ikke desto mindre kommer vi ud til gennemblødte flyttekasser der stod op ad døren til containeren.

Respuesta de Boxstation
Der fungerede bare med det samme
Bedste løsning for opbevaring!
Bedste løsning for opbevaring!
Lejede en container,men fortrød og 1 2…
Lejede en container,men fortrød og 1 2 3 og opsigelse med det samme og pengene retur lynhurtigt. Damn good service...male no mistanke. Tak

Respuesta de Boxstation
Jeg har brugt boxstation i 2 år og jeg…
Jeg har brugt boxstation i 2 år og jeg har været yderst tilfreds. Det har været kanon kundeservice med venlig og hjælpsom personale.
Perfekt
Perfekt til vores opbevaring og muligheden for 24/7 er perfekt. Grunden til den manglende sidste stjerne, er at jeg mangler lidt belysning.
Et firma som stadigvæk ved hvad service er.
Og dag i dag har jeg kun haft positiv oplevelser, kan virkelig anbefale dem de lover ikke mere end de kan holde.Er man i tvivl om noget, at de altid til at få fat på. Og har altid en positiv Løsning. Kan kun anbefales
Vi er glæde for at have denne løsning
Vi er glæde for at have denne løsning. Det er nemt, men vi må også indrømme at om aften når det bliver mørkt, man er nødt til at tage med noget der dur, ellers kan man ikke se meget. Men ellers alt er nemt, efter man har optaget hvordan man åbner og lukker containeren :)
nem og hurtig tilmelding og god service
Super enkelt og simpelt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.