Boxstation Opiniones 194

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og enkelt at få opmagasineret indbo i forbindelse med fx. flytning. Der ligger på hjemmesiden en god video, som forklarer, hvordan man låser hængelåsen op 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun varmt anbefale Boxstation herfra. Sublim service fra Kasper, som har været imødekommende og altid svaret tilbage på mails og efterkommet vores ønsker. Der bliver lyttet til ens behov. Conta... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste løsning for opbevaring! Vanvittig nemt, og bekvemt, både med bestilling og valg af container, beliggenhed og størrelse. Er meget tilfreds med BOXSTATION.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boxstation levede mere end op til mine forventninger: Det var enkelt at komme til og fra området i Nordhavn. Sikkerheds og aflåsning systemet var i top. Containerne var rene og pæne faktisk nye. Kund... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicios empresariales

Escrito por la empresa

Lej en container til opbevaring til en billig fast månedlig pris. Du kan både leje den på en af vores aflåste Drive-in Storage afdelinger, vi kan komme og levere en mobilBOX på din egen adresse eller du kan bestille en flytteBOX som du pakker og vi flytter til dit nye hjem. Billigt, fleksibelt og helt uden bøvl.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nemt og enkelt

19 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gennemblødte flyttekasser

Boxstation hævder at containere er fugtfri. Ikke desto mindre kommer vi ud til gennemblødte flyttekasser der stod op ad døren til containeren.

2 de marzo de 2026

Hej Anne Mette,
Først og fremmest tak for din anmeldelse og for at du har valgt Boxstation. Jeg kan se, at du fortsat er kunde og derfor ikke har valgt at flytte dine ejendele på trods af at du skriver at flyttekasser er gennemblødt. Jeg kan også se, at din anmeldelse er skrevet 3 uger efter din startdato.

Vores containere er helt tætte og du er den første der anvender den pågældende container - den er helt ny og opstillet i år. hvis der opstår fugt i en container er det typisk fordi der er kommet vand med ind under flytningen eller kondens som følge af store temperaturudsving.

Vi har over 1000 containere og de er alle med udluftningsventiler der sørger for at den kondens der kan opstå eller fugt der er kommet ind bliver ventileret. Vi oplever sjældent problemer med fugt i vores containere.

Du må endelig kontakte os hvis der er noget vi skal gøre eller hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gerne se om vi kan afhjælpe evt. udfordringer i vores lejemål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lejede en container,men fortrød og 1 2…

Lejede en container,men fortrød og 1 2 3 og opsigelse med det samme og pengene retur lynhurtigt. Damn good service...male no mistanke. Tak

25 de febrero de 2026

Hej Tim,
Tak for din anmeldelse. Der skal være plads til at planerne ændrer sig uden at man hænger på betaling for en container man ikke skal bruge. Kom igen når du har brug for billig opbevaring.

Fantastisk

Fantastisk

15 de enero de 2026

Hej Helle,
Tak for din anmeldelse. Selvom der ikke mange ord er den præcis hvad vi håber oplevelsen hos Boxstation efterlader.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi er glæde for at have denne løsning

Vi er glæde for at have denne løsning. Det er nemt, men vi må også indrømme at om aften når det bliver mørkt, man er nødt til at tage med noget der dur, ellers kan man ikke se meget. Men ellers alt er nemt, efter man har optaget hvordan man åbner og lukker containeren :)

18 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.