Información sobre la empresa

1. Servicio de mudanza y depósito

Escrito por la empresa

Hvorfor vælge TrygDepot? ✅ Rum fra kun 189 kr./md. ✅ Prisgaranti – altid laveste pris i området ✅ Gratis afhentning i Allerød, Hillerød, Farum og Hørsholm (kan ikke kombineres med kampagnen "første måned til 1 kr.") ✅ Online booking – nemt og hurtigt ✅ Kameraovervågning inde og ude for maksimal sikkerhed ✅ Adgang med personlig kode – når det passer dig ✅ Fleksible løsninger til både private og erhverv TrygDepot – sikre og fleksible depotrum i Allerød Hos TrygDepot tilbyder vi moderne og brugervenlige depotrum i forskellige størrelser – til markedets bedste priser. Vi har rum fra kun 189 kr. pr. måned, og med vores prisgaranti er du altid sikret den laveste pris i området. For at gøre det ekstra nemt tilbyder vi gratis afhentning af dine ejendele i Allerød, Hillerød, Farum og Hørsholm. Vælger du dette tilbud, gælder det dog i stedet for kampagnen med første måned til 1 kr. Vi lægger vægt på tryghed og enkelhed. Derfor kan du nemt klare alting via online booking, og du har altid adgang til dit rum med en personlig kode. Hele området er desuden sikret med kameraovervågning både inde og ude samt tydelig skiltning, så du hurtigt finder dit depotrum. Uanset om du har brug for ekstra plads i en flytteperiode, skal opbevare møbler eller vil have en fast lagerløsning til din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Hos TrygDepot får du en fleksibel og sikker opbevaringsløsning – med lokal service, gennemsigtige priser og de bedste betingelser i Allerød.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og flotte gode pæne rum.

KÆMPE anbefaling af Trygdepot! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det her er simpelthen service i absolut topklasse. Fra første kontakt bliver man mødt af en utrolig sød, varm og imødekommende indehaver, som virkelig går op i, at man føler sig tryg hele vejen igennem.

Og servicen? Den er langt, langt over alt, hvad jeg havde forventet. Det er sjældent, man oplever så høj kvalitet og så stor hjælpsomhed.

Jeg havde brug for at få afhentet et køleskab – uden selv at være til stede – og her trådte Peter bare til og klarede ALT. Nemt, effektivt og fuldstændig uden bekymringer for mig. Det er virkelig next level service!

Hvis du er i tvivl: lad være. Vælg Trygdepot. Du får ikke bare god service – du får en oplevelse, der er langt bedre, end man normalt tør håbe

7 de abril de 2026

Respuesta de Trygdepot

Tak for de fine ord. Dem værdsætter vi meget

Mine varmeste anbefalinger

Fik hjælp til flytning af de ting, der skulle i depot. Så stor en hjælp og tilmed hurtig og supervenlig kontakt. Kan kun anbefale Trygdepot på de varmeste.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Trygdepot

Tusind tak det sætter vi stor pris på.

God oplevelse!

Det var nemt og trygt at bruge trygdepot. Ejer var altid hurtigt klar med svar og hjælp. Vil helt klart vælge trygdepot igen.

15 de marzo de 2026

Respuesta de Trygdepot

Tak for anmeldelsen. Den sætter vi stor pris på

Anbefaler

Super god kontakt med ejer, pæne rum og mulighed for at køre bilen helt op til indgangen med tunge ting.

16 de marzo de 2026

Respuesta de Trygdepot

Tusind tak for din anmeldelse

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Trygdepot leverer en framragende service. Fra første kontakt følte jeg mig i trygge hænder – de var imødekommende, professionelle og ekstremt hjælpsomme. Kommunikation var klar og hurtig, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit.

Kæmpe anbefaling herfra

1 de diciembre de 2025

Tak Karen Det sætter vi stor pris på (-:

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos TrygDepot i Allerød. Jeg skulle bruge et depotrum i forbindelse med en flytning, og hele processen var super nem og professionel. Rummet var rent, tørt og sikkert - præcis som man håber på.

11 de octubre de 2025

Tak Elias. Det er vi glade for

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service - venlighed i topklasse

Jeg er den heldige bruger af Tryg Depot! Til trods for at jeg bor i Farum.

For første gang nogensinde er jeg ovenud tilfreds, med et opbevaringssted.

Er blevet mødt med SÅ god en service og forståelse - ej at glemme tålmodighed. Havde af flere omgange en aftale om afhentning / som jeg aflyste, rykkede m.m. Der var ikke et spor af irritation at spore hos kære Peter. Og han reserverede stadig rummet til mig i al den tid.

Han kom glad og frisk da dagen endelig kunne forløbe. Er så glad og taknemmelig, både for hans sublime service og store tålmodighed. Fik ham anbefalet af andre Farum borgere, TAK for det!

Med et svuptag var alle tingene i varebilen, hvor der var tæpper, rullevogne m.m. så tingene ikke kunne tage skade osv. Derudover er rummene opvarmede, rene og bare mega luksuriøse.. ej men glæden vil ingen ende tage🥰

Har før haft ting både hos Pelican, Shur - men må ærligt indrømme at de ikke når Trygdepot til lilletåen.

Mine varmeste anbefalinger herfra❤️

23 de noviembre de 2025

Respuesta de Trygdepot

Hej Pia Tusinde tak for den fine anmeldelse det betyder meget for os at du vælger depotrum og opbevaring hos os. Bedste hilsner Peter

Jeg har brugt TrygDepot i Allerød

Jeg har brugt TrygDepot i Allerød på Hejrevang 10 til opbevaring, og det har været en rigtig god oplevelse.
Rummene er rene, tørre og nemme at komme til, og det føles trygt med overvågning og adgangskontrol.
Det var nemt at booke online, og kommunikationen har været super hurtig og hjælpsom.
Kan klart anbefales til andre, der mangler ekstra plads!

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Trygdepot

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Bedste hilsner Peter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre varme og tørre rum med masser af…

Lækre varme og tørre rum med masser af lys, overvågning og dør kode.
Verdens klasse kundeservice !!!
Ringer du bliver telefonen taget og evt spørgsmål besvaret. Behageligt og familiært.

12 de septiembre de 2025

Tak Pernille Det er vi rigtig glade for

Tryg opbevaring i Allerød

Jeg havde brug for at få mine ting opbevaret i forbindelse med en flytning og valgte Allerød Opbevaring med deres afhentningsservice – og det har jeg ikke fortrudt!

De var utroligt hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Booking gik hurtigt, de kom præcis til aftalt tid, og alting blev håndteret med stor omhu.

Det var en kæmpe lettelse ikke selv at skulle stå for transporten.

Opbevaringen er ren, sikker og let at tilgå, og priserne er meget rimelige. En virkelig gennemført og tryg oplevelse.

Trygdepot kan varmt anbefales til alle, der vil have en nem og pålidelig opbevaring!

7 de noviembre de 2025

Tak Kim. Det sætter vi stor pris på

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pænt, nemt og god service

Pæne og rene lokaler, nemt at komme til sit rum, og tager hurtigt telefonen og hjælper når man har brug for det.

12 de octubre de 2025

Respuesta de Trygdepot

Tak Daniella. Det er vi rigtig glade for.

Tryg og billig opbevaring

Havde brug for ekstra plads til opbevaring og faldt over trygdepot.dk
Henvendte mig og modtog super service og har nu opbevaret mine genstande (flyttekasser og bildæk) i sikre og trygge og rammer til en billig penge.
5-stjerner herfra!

23 de agosto de 2025

Respuesta de Trygdepot

Tak for de fine ord. Det er vi glade for.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.