Brandownersclub Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god mulighed for andre unge som gerne vil opstarte deres eget og har store ambitioner. Der bliver lagt mange gode muligheder ud inde i boc, så det ikke er til at tage fejl af. Kan kun anbefale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig stærk service fra Peter! Han har været super god til at følge op på processen, give præcis rådgivning og introducere en til fællesskabet han er ved at stifte Varm anbefaling herfra!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super kløgtigt fyr med masser af overskud til at få tingene gennemgået en ekstra gang hvis ikke man forstod det helt første gang

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Brandownersclub har hjulpet med lige det som jeg manglede til at starte min egen virksomhed. Jeg har et fælleskab med andre folk som er passionerede for det samme. Og en ejer som altid er klar til at hjælpe, og give sine bedste værktøjer væk. Kan klart anbefale brandownersclub til dem der vil i gang med reselling, dem som har brug for et fælleskab, eller dem som vil starte en virksomhed fra bunden💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man kan virkelig mærke på Peter at han…

Man kan virkelig mærke på Peter at han er interesseret at skabe reel værdi og hjælpe sine elever mest muligt, hvilket jeg har kæmpe respekt for.

Der er god support og alt er lavet på en måde med godt overblik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med BrandsOwnersClub. Forløbet har været fyldt med god vejledning, motivation og brugbar viden om, hvordan man kan opbygge sit eget brand fra bunden.

Det, jeg især har sat pris på, er den personlige sparring og de konkrete råd, som gør det lettere at tage de første skridt som iværksætter. Man føler sig støttet gennem hele processen, og der er fokus på at udvikle de færdigheder, der skal til for at skabe en succesfuld forretning.

Hvis du er ung og drømmer om at starte dit eget brand, kan jeg varmt anbefale BrandsOwnersClub. Det er et stærkt fællesskab, hvor man får inspiration, læring og værktøjer til at arbejde målrettet mod sine økonomiske mål.

28 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte medlemskab og modtog intet

Købte medlemskab og modtog intet. Jeg skrev til dem, men de lagde alt ansvar fra sig og sagde de ingen ting kunne gøre. Jeg bedte om mine penge tilbage som der står man kan få, men de stoppede med at svare mig.

Logotipo de Brandownersclub

Respuesta de Brandownersclub

Kære William,

Det virker mærkeligt da vi sender automatisk adgang. Har du mulighed for at sende en mail til info@brandownersclub.dk? Vi svarer indenfor 24timer - og vil meget gerne løse dit problem.

Mvh Brandownersclub.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.