Totalt lækker kvalitet Jeg er VILD med tøjet og det er min søn også!! Han elsker kvaliteten, blødheden der forbliver i tøjet vask efter vask. Jeg elsker formen bare holder og farverne bliver og j... Ver más
La empresa ha respondido
Opdatering: Butikken svarede endelig på mine mails. De fortalte at butikken var blevet solgt.Jeg modtog de korrekte varer den 20 marts. Har opgraderet denne fra 1 stjerne til 3. Det er selvfølgelig... Ver más
La empresa ha respondido
I bedste fald er folkene bag inkompetente, i værste fald er der tale om simpelt bedrageri. Jeg bestilte en jakke til min søn til jul, men modtog en anden vare end bestilt. Jeg anmodede om en ombytn... Ver más
La empresa ha respondido
Ich habe das erste Mal bestellt und alles hat sehr gut gepasst und kam sehr schnell geliefert. Kleidung war so wie auf den Bildern. Einziger Kritikpunkt: ich hatte eigentlich eine Bestellung mit koste... Ver más
La empresa ha respondido
A Feeling of Love, by the Youth for the Youth. Doublés is more than a clothing brand — it’s a dream built on love and premium quality. Inspired by the Scandinavian look and combined with the charm of French romance.
Dinamarca
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mega fed jakke og god kvalitet
Det var dog den forkerte jeg fik tilsendt
Men jeg beholdte den fordi den var lige så fed
Okay hurtig levering

Respuesta de Doubles
the clothes are very bad material and i will never buy from there again.

Respuesta de Doubles
Rigtig godt tøj i rigtig god kvalitet og design. Min søn er kæmpe fan. Det samme er jeg.
Efter der kom ny ejer er servicen blevet forbedret 100%. Så top karakter herfra.

Respuesta de Doubles
Virkelig lækkert tøj og kvalitet. Hurtig levering.

Respuesta de Doubles
Doubles har stjålet 498 kr. plus 37 kr. extra i fragt.
Jeg købte til jul en trøje til en julegave, som desværre ikke passede og jeg sendte den retur til bytning af ny størrelse eller penge retur.
Sendte via deres hjemmeside ved brug af dao. Dao sender billeder fra levering.
Men jeg har forsat ikke fået penge retur fra Doubles, da de påstår de ikke har fået pakken. Så i omkring 3 mdr. har jeg brugt timer på at få enten penge eller trøje fra henholdsvis både DAO og Doubles, da de smed mig rundt mellem dem. Men via forbrugerstyrelsen, så er det Doubles som er den hæftende, men han er total ligeglad. Ja og idet trøjen ikke koster 1200 kr. så kan jeg ikke klage via forbrugerstyrelsen. Så kære Doubles hold jeres priser under 1200 kr. for så er tyveri tilsyneladende tilladt.
Jeg må konstatere at de ingen skrupler har ved at stjæle folks penge hos Doubles. Måske en politi anmeldelse var mest passende, da det her på trust pilot ikke ser ud til at Doubles helt er i rent trav.

Respuesta de Doubles
Jeg bestilte en jakke til min søn til jul, men modtog en anden vare end bestilt. Jeg anmodede om en ombytning, men herefter fulgte en lang og nærmest komisk og tidsudtrækkende mailkorrespondance frem og tilbage om betingelserne. Til sidst var jeg godtroende nok til at aftale at købe en ny på hjemmesiden og returnere den forkerte. Der kom ganske vidst en ny jakke, men ak, en forkert igen. Pengene har jeg stadig ikke fået retur efter 2 måneder.

Respuesta de Doubles
Vi bestilte varer den 19/2-26 og pengene blev trukket nogle dage efter, og i den periode indtil vi modtog vores varer (knap en måned sener, var jeg i dialog flere gange). Til sidst blevet vi lovet en T-shirt i kompensation for ventetiden, men den er aldrig dukket op.
Virkelig dårlig service.

Respuesta de Doubles
Jeg har bestilt noget fra dem den 3.marts og fik den stadigvæk ikke. Skrev til dem flere gange men de svarer ikke. Meget dårlig

Respuesta de Doubles
Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på trods af lidt længere levering. Men hurtig svar på mail med forklaring hele vejen igennem. Tøjet er nu kommet, god kvalitet👏

Respuesta de Doubles
Min søn har brugt sine sparepenge på at købe en jakke fra Doubles.
Jakken er bestilt d. 4. Marts, pengene er trukket, men jakken er stadig ikke afsendt selvom vi er blevet lovet at den ville blive sendt for en uge siden. Det er simpelthen den dårligste service jeg har oplevet og så dårlig stil at man stadig kan bestille varer på hjemmesiden når de ikke engang har sendt de ordre der er blevet oprette for 2 uger siden.
Se så at komme i gang med at få sendt jeres odre afsted !!!

Respuesta de Doubles
For to uger siden bestilte jeg en jakke på vegne af min teenage-søn der længe har sparet op til netop denne jakke. Vi har endnu ikke modtaget den, på trods af at beløbet allerede er hævet. Det er ikke muligt at ringe til dem, så al korrespondance sker via mail. De undskylder sig med at der er nye ejere og der derfor er længere leveringstid. Jeg er to gange blevet lovet at ordren var lige på trapperne, men den er endnu ikke afsendt. Jeg kan bestemt ikke anbefale at handle her, og tvivler på at vi nogensinde ser jakken eller pengene igen!
Opdatering: efter knap tre uger er min ordre endelig blevet leveret og der blev fulgt op med en forklaring på mail fra deres kundeservice.

Respuesta de Doubles
Jeg heddder Kalle, og da jeg havede den her jakke på blev jeg mobbet :( øv øv dårlig jakke

Respuesta de Doubles
Øv altså - Har bestilt tøj fra doubles i sidste uge til min søn. Pengene er trukket men ingen varer er sendt min vej. Jeg har forsøgt at ringe og sende mail men uden held. Ærgeligt!
Update: efter knap 14 dage har jeg nu fået tøjet.

Respuesta de Doubles
Fedt mærke men lidt lang ventetid i hvert fald på min ordre 👍🤝

Respuesta de Doubles
Jeg vil ikke anbefale at bestille herfra. Jeg bestilte for 2 uger siden, og pengene blev trukket med det samme. Jeg har dog hverken modtaget en ordrebekræftelse eller et trackingnummer. Jeg har også sendt flere mails til dem uden at få noget svar. Meget dårlig oplevelse.

Respuesta de Doubles
Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg det. Jeg henvendte mig til kundeservice/infomail 6 dage efter min bestilling, hvor pengene var trukket på min konto efter 3 dage, dog uden at jeg havde modtaget noget. Fik besked om at der var forlænget levering grundet skift af fragtselskab, så der kunne gå 14 dage. Nu er der gået 17 dage og jeg har stadig ikke modtaget noget 🤬🤬🤬

Respuesta de Doubles
Bestel was makkelijk vorige keer ging de verzending snel maar nu met verplaatsing van het warenhuis duurt het iets langer maar voor de rest nog steeds perfect

Respuesta de Doubles
Más información sobre otros tipos de reseñas.