Información sobre la empresa

1. Electricista
  2. Servicio de instalaciones eléctricas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen till Bravida! Ledende leverandør av prosjekt og service innenfor elektro, rør og ventilasjon. Vi gir bygninger liv - kontakt oss idag.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Anbefaler ikke

Svært misfornøyd med prosessen hos Bravida Oslo.
Vi måtte purre flere ganger for å få et prisoverslag, og fikk til slutt bekreftet en totalramme. Likevel mottok vi en faktura som lå 14 000 kr over avtalt ramme, uten at vi ble varslet underveis.
Arbeid som skulle ta én dag endte med fire, uten at vi ble forklart hvorfor, og det oppstod flere feil gjennom prosessen som måtte rettes i ettertid.Vi har brukt mye tid og krefter på å mase etter svar og formulere klager for å få en rimelig avklaring. Dette var en unødvendig krevende prosess som kunde.

15 de abril de 2026

Følger ikke opp

Kontaktet serviceleder ved avdeling elektro som sender meg videre til avdeling Bravida Trondheim. Avdeling Elektro service Trondheim sier de skal komme påfølgende dag for å se på kontaktfeil. Fra Trondheim kommer det ikke elektriker og når de ringes opp er tilbakemelding at leder Trondheim skal se om han kan sende en montør påfølgende dag. Det kunne ikke sies med sikkerhet at de kom påfølgende dag heller så da byttet jeg leverandør. Opplever dette ekstra frustrerende når det var Bravida som monterte leveranse.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bravida avd Raufoss

Bravida avd. Raufoss:
Superfornøyd med elektriker(e) fra Bravida Raufoss da vi bygde hus i 2019. Brukt dem på strøm i garasje i 2021 opplegg i grunnmur og varmekabler og i 2022 i råbygg.
I 2026 kom de og skifta et astrour og en termostat som ikke virket som reklamasjon. Ikke noe spørsmål eller diskusjon, bare topp service og høyt faglig nivå fra de forskjellige som har vært innom. De må ha en god kultur og ledelse der.

30 de enero de 2026

Bravida Vaksdal ADVARSEL!

Bravida Vaksdal fremstod lite profesjonelle. Fakturaen var nesten 10 000 kr for høy, med timer og materiell som ikke stemte, og ble først korrigert etter at jeg selv dokumenterte feilene. Laderen ble montert fysisk korrekt, men uten tilkobling til lastbalansering eller app – dette måtte jeg selv ordne via DEFA sin montørapp ved å registrere meg som elektriker. De avlyste også jobben samme dag fordi de manglet materiell (de hadde ikke kabel??!!), og sendte faktura til inkasso til tross for at den var klaget på. Jeg opplevde prosessen som særdeles uprofesjonell og har ingen tillit til selskapet

16 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elektrikeren kom klokkaen 07:50 etter…

Elektrikeren kom klokken 07:50 etter vi hadde avtalt 09:00. Stod bare utenfor døren og ringte på. Elektrikeren brukte også 4 ganger så lang tid som nødvendig. Bravida satt ikke fakturaen på vent når jeg klagde og sendte inkassa etter jeg hadde betalt. Svarer ikke på telefon når jeg prøver å rette opp i feil inkasso.

6 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.