Brekr Opiniones 250

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De communicatie voor de levering was erg fijn. IVM met onrustige werkrooster waren ze hier erg flexibel in. Ik vond alleen de levering aan huis zelf erg rommelig gaan. De manier waarop 2 jongema... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante
  2. Concesionario de motocicletas Scooter

Acerca de Brekr

Escrito por la empresa

The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

De 25.000 km is aangetikt

Deze week heeft mijn Brekr binnen 2,5 jaar de 25.000 km aangetikt. Daarvoor is het ook aangeschaft. Met het oog op langjarig,dagelijks en duurzaam gebruik. Pas geleden zijn de banden, schokbrekers voor en schijfremmen vervangen. Voor de rest is het starten en gaan , bij weer en wind.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Brekr

Wow, dat zijn veel kilometers in korte tijd. Er zijn Brekkers die 40.000 km hebben gereden maar daar iets langer over hebben gedaan. Op naar de volgende 25.000 en dank voor je review!

Problemen goed opgelost

Er waren voorheen wat problemen maar brekr heeft het goed opgelost. Bedankt voor de hulp en het blijft een prachtig ding om te zien

22 de octubre de 2025

Respuesta de Brekr

Dankjewel Laurens voor het vertrouwen. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen voor jou. Ook een Brekr kan stuk, maar we denken graag mee om het op te lossen.

Enkele rijders hebben er al 'een rondje rond de wereld' erop zitten, meer dan 40.000 km op de teller. Dat gunnen we iedereen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op vakantie in Vorden ineens een grote…

Op vakantie in Vorden ineens een grote scheur in de achterband van mijn breckr. Gebeld met de fabrikant in Doetinchem, we mochten meteen langskomen. De band werd vakkundig vernieuwd, en het viel onder de garantie, zonder hier om te vragen! Wat een geweldige service! Ik ben weer een blije breckr rijder.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige service heeft Brekr

Wat een geweldige service heeft Brekr. Ik had een probleempje met de voorvork en kon snel langs komen ondanks drukke agenda. Probleem is tijdens een bak koffie keurig opgelost. Heb direct ook een onderhoudsbeurt gepland. Ik kan weer even vooruit. Communicatie altijd prettig en oplossingsgericht.

4 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

F 250.....Okay, but

F 250
Top:
Bike looks like super.

Build quality.

Drive smooth, but more under cons.

Sitting position.

Nice automatic shifting.

Perfect back and frontlight.

Torque Assist work perfect.

Cons:
Loud drive united! Not quit as in the advertising. Sucks really hard when you go on long trips throug nature.

On light bumpy roads it's so hard, absolute no comfort. The fat tires dosent filter anything. I own a Super 73 ZX with grizzly tyers, and no Suspension as well, you can easy go bumpy or offroad.

No switching, if you need Hill up, you can only press up the paddel support,big mess, you have to switch allways 1,2,3 but you cant switch the support 3,2,1.
Best only drive flat, good roads.

AND: YOU HAVE TO BUY THAT DUMP AND EXPENSIVE!!! CONNECTION Or you can nothing read out on the bike itself...Only battery was shown in IIIII no % or range on the micro display, light on, speed and errorcodes, thats all. No diving km or all over time km.
And you can't register your bike in the brekr app, if you don't buy that crap.

Comes only with a 2amp charger, come one, we are in 2025! It charges so for ever.

Extrem expensive extra parts/ connectivity.

5 de mayo de 2025

Respuesta de Brekr

Thank you for your detailed feedback on the F250.

It’s great to read that you are satisfied with the bike’s build quality, unique look, lighting, sitting position and automatic shifting, and that Torque Assist is working well for you.

Regarding your concerns: could you reach out to us at contact@brekr.com. We're always available for direct feedback, and happy to help where possible. For example with another free app that connects via Bluetooth and provides more info.

The F250’s rigid frame is designed for direct handling and sporty feedback, but we understand this can sacrifice comfort on bumpy roads, even with fat tires. We’re evaluating options for more comfort-oriented variant, expected this year.

Your experience and suggestions are passed on to our development team. Thank you for riding with us and helping us improve.
~ Niels

Al een jaar dik tevreden met mijn BrekrF250

Ik rij al meer dan een jaar op een Brekr F250. Wat een heerlijke fiets. Krijg ook nog steeds complimenten over het uiterlijk van de fiets. Service van zowel Brekr als Welectric Bussum/Weesp (dealer) dikke prima.
Top dat Brekr een doorstart maakt, dat verdient het merk en het personeel.

7 de abril de 2025

Respuesta de Brekr

Dankjewel Mark voor je review! Goed om te horen dat je nog altijd complimenten krijgt. Dat horen we van meer klanten en dat maakt ons natuurlijk ook trots ⚡💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

14/02/2025 nieuwe liefde thuis!

14/02/2025 is mijn nieuwe liefde thuis afgeleverd. Een Brekr F250 in het Pangea Green. Wat een ontzettend gave mooie fiets. Ben verliefd op de eigen stijl en blij als een kind.
Top product, top bedrijf, top gevoel.

14 de febrero de 2025

demo model Brekr F250

Ik kocht een demo model Brekr F250. Alle correspondentie gebeurde via mail. Mogelijkheid tot plaatsen van opties werd besproken. De fiets werd aan huis geleverd op een zeer aanvaardbare termijn. De persoon die de fiets kwam leveren was zeer enthousiast. Ik ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop alsook over de kwaliteit van de fiets.

10 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Brekr F250 is een fantastische fiets!

Ik heb de Brekr F250 gekocht en ik heb er geen moment spijt van! Ik had al een tijd een fatbike op het oog en het was vrij snel duidelijk dat het deze zou worden omdat: 1. het veruit de mooiste fatbike is; 2. het een Nederlands merk is (dus geen goedkope Chinese meuk); en 3. omdat het een in hoogte verstelbaar zadel heeft. Met mijn 1,93 m en het zadel op de hoogste stand fietst hij fantastisch!

Met de fatbike zo negatief in het nieuws had ik eerst wat schroom om met deze fatbike op pad te gaan, maar ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties gekregen: mensen zien hem eerder aan voor een elektrische brommer dan een fatbike (mede door de banden die een slag groter zijn dan die van andere fatbikes). Met de Brekr F250 ben je de koning van het fietspad (je dient je dus wel hoffelijk te gedragen! :))! De Brekr F250 heeft geen vering, maar dat hoeft ook niet: de dikke banden absorberen de meeste schokken en als het toch te erg is dan pas je je snelheid gewoon aan (d.w.z. dan ga je iets langzamer).

Ik heb de fiets besteld via Kirsten, dat was een zeer prettig contact. De fiets werd geleverd door Max, een toffe gast met een tomeloze positieve energie! Hij is een fantastisch uithangbord voor Brekr!

Het activeren van de Brekr-app en de connectiviteitsmodule ging niet van harte, maar dat zal aan mijn telefoon hebben gelegen; deze is intussen ruim 6,5 jaar oud. Nu ik uiteindelijk alles heb geactiveerd doet de app het prima. Wel mis ik in de app de mogelijkheid om het batterijniveau te controleren. Volgens de FAQ op de website zou hij er moeten zijn, maar ik heb hem (nog) niet kunnen vinden.

Als je overweegt om een fatbike te kopen maar je hebt nog schroom om dat te doen nu de fatbike zo negatief in het nieuws is: stap gewoon over je schroom heen en koop er één! Je zult er geen spijt van krijgen!

4 de febrero de 2025

De f250 is een super fatbike

De f250 is een super fatbike. Mijn Brekr f250 is helaas total loss na een verkeersongeval. Maar ik heb zelf bijna niets lichamelijk overgehouden. Top kwaliteit waneer je het de meest nodig heb.

6 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beats a FordF250 any day!

I got my JetBlack Brekr F250 delivered to my door back in May and it instantly put a smile on my face. Every now and then the battery goes out when going over big bumps but overall everything has been running pretty smoothly. I'm a big fan of the retro banana seat, which is great for cruising with friends and family - loads of fun!

11 de septiembre de 2024

Beste kwaliteit brommer!!

Brekr is uniek in zijn bouw kwaliteit, service en design. Inmiddels mijn 2e b4000. Wat een bouwkwaliteit en zo fijn dat er naast alle Chinese en Italiaanse opties ook een super degelijk NL merk te krijgen is waarbij je enorm vertrouwen krijgt zodra je op de brekr gaat zitten. Ook de service en ondersteuning is buitengewoon goed, je komt echt bij een bedrijf met een echte family feel waarbij nooit een vraag teveel is. Ook de afwerking en gebruik van kwaliteitsonderdelen is echt top! Ik hoop echt dat dit blijft en kan niet wachten op de toekomstige producten, wellicht ooit een nieuwe b4000?

24 de agosto de 2024

Uitmuntende Service en Topkwaliteit - Brekr Verlegt de Standaard

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig de producten en service van Brekr zijn. Vanaf het moment dat ik als een van de eerste 200 klanten mijn Brekr F250 in ontvangst nam, hebben ze keer op keer laten zien wat klantgerichtheid werkelijk betekent.

Vanaf het begin ben ik altijd direct geholpen, en dit op een manier die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Brekr verlegt echt de grens van wat service kan zijn. Elke keer dat ik een probleem had, klein of groot, werd ik direct en zonder aarzelen geholpen. Een goed voorbeeld hiervan is toen mijn remmen begonnen te piepen. Niet alleen werden de remblokjes onmiddellijk vervangen, maar de fiets werd volledig nagelopen—elk schroefje en boutje—en pas toen alles grondig was gecheckt en ik tevreden was, vertrokken ze weer.

Helaas ben ik na enige tijd betrokken geraakt bij een ongeluk waarbij mijn fiets beschadigd raakte. Wat me echter diep raakte, was dat Brekr zelfs toen meteen klaarstond om te helpen.

Naderhand had ik nog wat kleine mankementen zoals gekraak en cosmetische problemen. Ze kwamen wederom met de bus van Doetinchem naar Haarlem om de problemen op te lossen, en ook dit deden ze volledig kosteloos. Dat is service die je tegenwoordig bijna nergens meer ziet.

Wat betreft de fiets zelf: de Brekr F250 is van zulke hoge kwaliteit dat ik, ondanks het ongeluk, met slechts een schrammetje wegkwam. Dit is niet zomaar een fatbike, maar een robuuste, veilige elektrische fiets die fantastisch rijdt. De wegligging is uitstekend en je merkt echt dat Brekr weet wat ze doen, iets dat ook blijkt uit hun elektrische brommers die net zo geweldig rijden.

Daarnaast waardeer ik de persoonlijke en vriendelijke benadering enorm. Het team van Brekr heeft altijd met veel empathie gehandeld en zelfs bemiddeld met de lokale Brekr-dealer na het ongeval, zodat ik zo snel mogelijk weer kon fietsen.

Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig en écht Nederlands product, dan ben je bij Brekr aan het juiste adres. De Brekr F250 is niet zomaar een fatbike; het is een hoogwaardige fiets die ontzettend veilig op de weg ligt en waar je gegarandeerd complimenten over zult krijgen. Brekr heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen, elke keer als ik de fiets pak ben ik blij dat het de F250 is.

15 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle twijfel weg als je op deze brommer gaat zitten

Wij kunnen alleen maar de Brekr aanraden. Mocht u twijfelen ga dan voor een proefrit deze zal al u twijfels wegnemen. Onze Brekr b400 is mee naar zuid Italië en brengt ons de bergen op waar je versteld van staat.
Ook is t fijn dat de brommer snel accelereert,waardoor je goed met ander verkeer mee kan rijden.
Wel hebben we een tweede accu aangeschaft om wat langere ritten te kunnen maken.
Tevreden Brekr klant

3 de agosto de 2024

Goed zaken doen.

Vanaf het begin tot levering aan toe erg tevreden over de directe manier van communicatie.
Maand na levering storing gehad, had te maken met sensoren programmeren.
Storing werd vrij snel opgelost.

10 de julio de 2024

Perfecte service!

Ik heb een tweede generatie Brekr model B, met de oude accu. Een heerlijke brommer voor woon-werk verkeer of om mee de stad in te gaan. Alleen mijn oude generatie accu vertoonde problemen, ik heb vorig jaar al onder garantie een vervangende accu gekregen, maar vorige maand gaf ook die fouten. Brekr geeft aan dat dit zeer uitzonderlijk is, dat ik echt pech had. En hoewel de garantie officieel al verlopen was heeft Brekr dit toch goed opgelost, supergoede service!

31 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.