I ordered a trial package of 79NOK, nothing more, nothing less. I received last Sunday evening a text message on my phone, threatening with inkasso me to pay 1396NOK for something I have not ordered.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Abn felle , så ingen ikoner å trykke for å prøve , 14 dager etter regning på over 2000,- med ingen angrefrist. Håper karma treffer de tilbake ( jeg betalte for å slippe purre helvete som de regner med... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tannbleking med dokumentert effekt på misfarging. 10 000+ solgte i Norge. Hvitere smil på kun 7 dager. Anbefales av tannleger - PRØV NÅ!
Información de contacto
Postboks 150, 1740, Borgenhaugen, Noruega
- kundeservice@brightnow.no
- brightnow.no
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Linn Ramstad.
Bra og rask levering, litt stiv prismen det synes jeg er verdt det, for meg er bedre å bruke litt mer på et produkt som funker enn å kaste bort penger på ting som ikke gir resultater. Tror du kan få det billigere med rabatt hvis du abonerer over tid, men det står ikke hvor mye rabatten er?? hvor finner jeg denne info??
Its all fake
Its all fake. They lure innocent people into an agreement deal, which costs a lot. Watch out for these fraudsters.

Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd. Denne har blitt en favoritt her i huset, både jeg og min kone bruker regelmessig og har aldri hatt hvitere tenner.

Respuesta de BrightNow
Etter å ha testet dette i snart 3 uker…
Etter å ha testet dette i snart 3 uker føler jeg at jeg kan gi en skikkelig anmeldelse om dette er verdt pengene. Så, fikk jeg hvitere tenner? Ja. Hvor lang tid tok det før jeg så forskjell? Jeg kunne faktisk se en liiiten endring etter første gangen, men det tok vel 5 dager før jeg så en betydelig forskjell på tannfargen. Etter 10 dager var det veldig tydelig forskjell. Jeg brukte produktet en gang om dagen. Passer dette for personer med sensitive tenner? Vil selv si jeg har litt sensitivt tannkjøtt og blir fort sår. Det ga meg ingen ubehag å bruke dette produktet, kjente absolutt ingenting hverken under bruken eller etterpå. Det inneholder ikke peroksider, så vil anbefale å gi det er forsøk hvis du har sensitive tenner. Så alt i alt veldig fornøyd, kommer nok til å fortsette og kjøpe igjen.

Respuesta de BrightNow
Var litt skeptisk men det er helt…
Var litt skeptisk men det er helt supert produkt faktisk. Overraskede god effekt er det også. Jeg har nå anbefalt dette til min mor og flere venninner som også har sett god effekt av den. Vil derfor skrive en omtale her for å si at dette ikke bare er tull, men faktisk er bra. Det er ikke ofte jeg skriver omtaler, men med så mye som markedsføres om dagen og ikke fungerer så når jeg endelig kommer over noe som virker vil jeg at andre også skal vite om det...

Greit fornøgd
Greit fornøgd, så langt ser det veldig bra ut. Produktet er virkningsfullt med en mild smak.Mye gele på stripene, dekker godt

Bestilte en prøvepakke
Bestilte en prøvepakke. Fikk i etterkant to stykker uten å få beskjed om abonnement noen sted (det holder ikke å skrive at det opprettes abonnement i Terms and Conditions i følge lovverket). De gir ikke tydelig beskjed om abonnement og sender ikke sendingsbekreftelse heller. Du får pakken i postkassen utifra det blå med faktura på over 1000kr.
De nekter angreretten, likevel om den skal gjelde fra datoen man blir varslet om avtaleinngåelse (i dette tilfellet er det dagen man mottok pakken). Jeg kontaktet forbrukertilsynet, og de ba meg varsle Brightnow om å sette saken på vent mens de behandler saken, noe som kan ta 5-6mnd. De ignorerer alle mine henvendelser om å sette saken på vent og sender meg purring om betaling. Har sendt flere henvendelser inn lenge siden, men får ikke svar.
Har prøvd å spørre anonymt om hvordan de varsler kundene sine om abonnement inngåelse, og om det stemmer med lovverket. De svarte på den helt til jeg spurte om varsling av abonnement, da sluttet de å svare.
Ridas
Oppdatering:
De lyver på svaret. De sender ut abonnementssending uten varsel. Legg merke til at de ikke sier noe om abonnementbekreftelse.

Respuesta de BrightNow
I do not recommend this product
This product is not worth anything and the company is tricking you to buy the product via a "testoffer". Its almost impossible to get out of the scam and they dont answer mails.

Unngå disse!!
Dette er et selskap som har en lang rekke forbrukerklager mot seg. Produktet de promoterer skjer via en rekke selskap som alle er eid av samme folk. Norske forbrukertilsynet har fått så mange henvendelser fra misfornøyde kunder at det i beste fall bør ringe en klokke blant forbrukere som anbefales sterkt å unngå enhver handel med selskapet. Jeg har ikke vært kunde og unngikk heldigvis det ved å lese litt om produktet deres og hvordan forbrukere har opplevd å være kunde av selskap som eiere av Brightnow er involvert i. Det kan man ved å google BrightWhite og BrightNow. Forbrukerrådet har publisert en artikkel den 19 januar 2024 som bør leses. Søk på forbrukerrådet sin side etter "Tannbleiking" så finner du artikkel.

STYR UNNA!
STYR UNNA! DETTE ER SVINDEL!
De er meldt til Forbrukertilsynet fra meg og mange hundre mennesker som har blitt rundlurt! Falsk reklame, du blir tvungen inn i et abonnement, de holder ikke angrefristen, ulovlig reklame, brudd på alle lover og regler som finnes når det kommer til markedsføring +++ Listen er såååå lang.
Så aldri bestill fra dem. BTW, produktet virker ikke og er skadelig for tennene. Samme firmaet som har WhiteBright.
Forbrukertilsynet har konstaterert at dere har brutt veldig mange lover ved mitt krav, og alikevel så fortsetter dem. Jeg har masse bevis på det jeg skriver her.
Ta et enkelt google søk, så finner dere ut at eier er den samme på WhiteBright og WhiteNow.

Respuesta de BrightNow
Nok et firma som lurer folk
Dette er samme type firma med samme eiere som BrightWhite. Lokker kunder til å bestille "gratis" prøvepakke for å binde deg til dyrt abonnement. Styr unna.
Les mer om alle firmaene disse folkene driver hvis du googler bloggen Svindeljakt på Wordpress.
Kjøpte ikke produktet pga. abonnementslureriet.
Superbra.
Brightnow ble løsningen på mitt veldig lange problem med gule tenner. De er enkle å ta på og iser ikke etter å ha brukt dem. Bruker annenhver dag. ❤️🌹🤞

Avtalevilkår
Avtalevilkår
Generelt
Ved å bestille pakke til kr. 79 tegner du et løpende abonnement på BrightNow. Disse vilkårene gjelder for avtale om levering av produkter og tjenester, også omtalt som varer eller varen, til sluttkunder i Norge og utgjør kjøps- og abonnementsavtalen som inngås ved bestilling av startpakke til kr 79 på BrightNow.no.
Som abonnent får du faste forsendelser tilsendt portofritt hver 2. måned for kun kr 599 pr måned (totalt kr 1198 for 2 måneders forbruk). Du sier selv fra om du vil endre noe med abonnementet ditt. Vi må ha informasjon fra deg per brev, e-post eller ved at du logger inn på Brightnow din side senest 20 dager fra siste fakturadato. Eksakt oppsigelsesfrist fremkommer på din faktura. Vi tilbyr produktet kun i abonnement.
Jeg var på reise i vietnam da produktet ble levert min postkasse -sammen med fakturaen. Jeg kom hjem etter frist for avbestilling. Sannsynlig er varen heller ikke sendt på fakturadato. Fdato er 8/2 - jeg reiste den 12/2 på em og da lå dette ikke i min postkasse. Endringsdato er 28/2. jeg kom hjem 1/3. tok kontakt første virkedag etter hjemkomst med avbestilling av neste leverimg - estimert til primo mai - 2 mndr frem i tid. Det gikk ikke nei. Jeg forklarte hvorfor jeg ikke rakk å avbestille innenfor den 28/2. Jeg melder de selvfølgelig inn for forbrukertilsynet og forbrukerrådet. Ser de allerede har mange saker på seg der. Bare å google - så kommer det opp. Skriver dette - fordi systemet deres er for rigid - og det koster dyrt om man ikke husker på å være va 3 mndr i forkant - dersom man feks skal på ferie.
Pris på faktura datert 8/2 er kr 1347,30 for 3 pakker. Regner med at neste forsendelse blir på samme antall pakker og pris. Iflg avtale er det vel og levert og fakturert for en pk mer enn avtalt!
Hvorfor har dere sendt 3 pakker når dere hevder jeg har signert for to pakker? Det er vel svindel? Jeg har kommunisert ned dere på mail også. Der hevder dere at jeg har signert på levering av 3 pakker. Jeg har bedt om kopi av avtalen jeg har inngått med dere, men den har jeg ikke fått. Hvorfor ikke det? Jeg synes forøvrig dere svarer på kritikk og spm på en særdeles frekk og nedlatende måte. Hvor dere har lært slik måte å drive butikk på er ganske uforståelig. Det finnes en gruppe på Facebook som «Svindeljakt». Handler den om dere? Ser det er noen positive omtaler her, men disse er vel invitert hit av dere? Ser dere skriver her i svar til meg at det er mulig å forandre på antall pakke utsendelser helt frem til dato før utsending. Jeg forsøkte det: men « min side» ble stengt av dere da jeg sa opp - først på mail - og deretter via» min side». Dere har lovt meg at jeg ikke vil motta noen forsendelser etter 2/5 - dermed skal jeg nå teoretisk kunne gå inn på min side å hvertfall redusere antall pakker - men med nedstengt side går det ikke. Jeg har derfor prøvd pr mail å redusere neste sending - til helst 0 pakker - eller 1 ( ikke 3 pakker.) Blir spennende å se hva som kommer? Kanskje bare en faktura på 3 pakker😂😂.

Respuesta de BrightNow
Jeg har tidligere prøvd tannbleking.
Jeg har tidligere prøvd tannbleking strips fra flere forskjellige merker, men dette er første som faktisk funker og som i tillegg ikke gir ising e.l. i tennene etterpå. De er lette å ta på, behandelige å ha på og gir raske resultater. Enkelt og greit med administrasjon på min side, veldig kjekt når man vil gjøre endringer i leveranser. Anbefaler dette produktet til alle som vil ha hvitere tenner uten at det iser eller tømmer lommeboka 👏🏽

Respuesta de BrightNow
Rask levering supert produkt til en god…
Rask levering supert produkt til en god pris. Anbefales på det varmeste. Jeg har lenge slite med misfarging på tennene fordi jeg drikker en del kaffe (daglig) haha. Dette produktet fjernet faktisk MYYE av det gule allerede etter bare FØRSTE GANGEN!! Jeg var OVERRASKET mild sagt. Måtte teste på mannen også, han har nesten brune tenner, og den tok det også. Det hadde jeg virkelig ikke trodd altså. Sterke saker, men hverken jeg eller mannen opplevde noe ubehag. SÅ JA dette vil jeg anbefale.

Respuesta de BrightNow
Veldig fornøyd med brightnow
Dette er veldig bra tannblekingsstrips med overraskende god effekt.. trodde virkelig ikke at de kom til å fungere så bra som de gjøre. Jeg har en del misfarigng på tennene fra kaffe og snus/røyk og det ble borte allerede etter få gangers bruk… eneste som trekker ned er litt er prisen, men velger likevel å gi full score fordi det likevel er verdt det for å få noe som faktisk virker tenker jeg…

Snusk?
Oppdatert 6/3-24
Det er ikke noen falsk anmeldelse i min ærlige og oppriktige mening. Det kommer klart nok frem i min tilbakemelding fra 25/2-24
________________________
25/2-24
Har ikke handlet fra BrightNow som har flere likhetstrekk med WhiteBright.
Virker noe som snusk, er det som regel snusk

Utspekulert
Det står veldig skjult i annonsen at det er et bindende abonnement, og at man etter gratisprøven mottar 2 pk til kr 1078. Holdt på å få sjokk når jeg åpnet pakken og såg fakturaen. Jeg logget inn på nettsiden for å avslutte abonnementet, men når jeg kommer til siste spørsmål der jeg bekrefter at jeg vil avslutte, så slutter siden å respondere. Jeg har sendt mail i håp om at de leser den.
Forresten så virker ikke stripsene noe særlig heller.

Respuesta de BrightNow
Etter prøvepk til kr 79 binder du deg som abonnent hver mnd. Fikk sjokk da neste forsendelse innehold 2 pk tilsammen 1078, 20 kr. Det kommer ikke fram i annonsen. . Styr unna!
Gjør kundene oppmerksom på at når de kjøper en prøvepakke blir de automatisk abonnent. Produktet er alt for dyrt. Dere bør ikke sende mer enn en ny pk pr mnd. Svindlet med to. Kostet meg kr 1078, 20 kr.

Respuesta de BrightNow
Stay away, dark pattern gratis product
I have seen an advert on the internet regarding free trial of the tooth whitening products. And I wanted to try filling out the form. After sometime I got the product, that was OK.
Then after a month, I got two packages more with over 1000NOK invoice. I contacted right away with the customer service about how come did it happen.
They showed me obscure gray text under the form saying the subscription starts automatically. That is definitely a dark pattern and deceiving. They told me rejection time is already due after I realize with the coming of products. I felt fooled and saw that their bussiness model based on this tricky stuff. If some customers miss the little pale text, it will be too late to reject after get the invoice. And I am sure there are many in the same situation.
Stay definitely away from the so-called “free” products fron this company.
*Edit: They claim I was not a customer and this is fake. Here is the information:
FakturaNo: 106319
KundeNr: 13710
Ordreref: BN-13170-2-2
I can share email thread as well here.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.