Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er min favorit blomsterbutik, da de altid har et kæmpe stort udvalg af planter og friske blomster. De er rigtig gode til at guide en i forhold til pasning af planter, og er desuden altid venlige... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wonderful experience and thoughtful service

Wonderful experience and truly thoughtful service.
Even when a delivery situation became complicated, the communication was clear, kind, and solution-oriented throughout. The team handled everything with patience and genuine care, which made a stressful moment feel much lighter.
It’s rare to come across a business that combines professionalism with such warmth and flexibility. I’m very grateful for the way they approached the situation and would absolutely recommend them to anyone looking for both beautiful flowers and excellent service.
Thank you again for your kindness.

25 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bristol Blomstergård er den bedste blomsterbutik.

Bristol Blomstergård er simpelthen min go-to blomsterbutik, de binder de smukkeste buketter og man kan altid stole på at blomsterne er friske og i orden! Mit sidste køb er flotte røde julestjerner som blev pakket grundigt ind da de jo ikke tåler kulde, så de står superflot på 3 uge!
Der er altså masser af personale, der nok skal hjælpe og vejlede når man beder om hjælp.
Tak for jer.

30 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var da en helt fantastisk service…

Det var da en helt fantastisk service der var i butikken. Kæmpe udvalg af blomster og planter. De blomster vi købte blev virkelig bundt til en flot buket og de holdt rigtig længe.
Kan virkelig kun anbefales

7 de diciembre de 2024

Alt ved denne skønne…

Alt ved denne skønne Blomsterforretning, flotte blomster, ligeså personale, altid en frisk bemærkning, og sikke buketter de kan binde, jamen jamen, hvad skal jeg sige 1000 ⭐️ ud af 5. Var der igår og igen i morges,
så på gensyn Ladies og Kasper. Mange hilsner Lissie og Ole Sundparken. Rigtig god Jul🎄 og godt Nytår🎉

17 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har altid haft den bedste oplevelse og…

Har altid haft den bedste oplevelse og bedste kundeservice hos jer!! I er bare så super gode altid. Jeg har endda været inde hos jer og fået lov til, at bytte mine kedelige planter til nogle dejlige friske. Og når jeg har hentet TGTG hos jer har jeg fået lov til, at være med til at bestemme hvilke slags jeg vil have. Nu er min vinduekarm virkelig blevet flot igen.

20 de septiembre de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service ❤️ Havde en dårlig oplevelse idet der var bestilt igennem interflora - blomst kunne ikke afleveres og da jeg endelig får fat i den der skal have blomsten er det for sent at tale med interflora - tlf lukker kl 13 og chat kl 16 ?? fik i øvrigt at vide at det ville koster 79 kr at levere igen interflora regler What 😡- men da jeg desperat ringer til blomsterbutikken og vil betale - får jeg at vide at chaufføren har fri - men da hun kan forstå at det er vigtigt siger hun at hun selv vil bringe den ud igen i egen bil ❤️ Wow lige der blev min tro på menneskeheden genoprettet .. dejlige mennesker

27 de agosto de 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De er rigtig gode til at guide en i forhold til pasning af planter, og er desuden altid venlige og meget imødekommende når man har brug for hjælp.
Kan kun anbefale at handle hos Bristol Blomstergaard.

3 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid gode varer og en god betjening ✨

Min søn købte en meget smuk buket blomster til sin mormor's fødselsdag den 20 oktober i år ✨ vi var på besøg nøjagtig 14 dage senere og buketten stod fortsat lige så flot som 14 dage tidligere 😍 Altid tilfreds med blomster fra Bristol i Lyongade 👍🏽 og altid medfølger en god betjening 👌🏽

20 de octubre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.